Terug naar Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Natuurwetenschappelijk speur- en ontwikkelingswerk

7 resultaten

ZGWA Ketenzorg B.V.

Het helpen van de bij haar aangesloten huisartsen in de regio West-Alblasserwaard en Omstreken bij het vervullen van hun rol in het (medisch) zorgaanbod in de directe omgeving van de patient, in het bijzonder op het gebied van de diabetiszorg.

kunst&vormgeving Leon van der Slik

Creëren van kunst en toegepaste kunst(1-2-3D) Het decoreren van plafonds en interieurs. Productontwikkeling op het gebied van CVT technologie (continu variabele transmissie)

Meteo Alblasserdam

Meteorologische activiteiten waaronder het beheren van een weerstation en het aanbieden van actuele en historische weerdata. Tevens het exploiteren van een website op dit gebied.

Aythya Images

Aythya Images
Ecologisch onderzoek en advies; fotografie van natuur en milieu

FWD Innovations B.V.

Het bezighouden met onderzoek en ontwikkeling van activiteiten voor de jachten industrie en gerelateerde industrieën, daaronder inbegrepen onderzoek en activiteiten met betrekking tot het verkopen of op een andere manier commercialiseren van producten of intellectueel eigendom voort komende uit voornoemde activiteiten; het bieden van consultancydiensten; het bieden van product en innovatie ontwikkelingsdiensten

Stichting Autogas Nederland

Stichting Onderzoek fysiologie en gezondheid