Zakelijke dienstverlening

Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening

eFormity Group B.V.

Het (doen) exploiteren van productnamen en merken

Stout + Partners

Accountancy, administraties, salarisadministra- ties, belasting en bedrijfsadviezen

RAC Administraties & Belastingen

Administatie- en belastingbureau

Barnhoorn Administraties

Administratiekantoor (boekhouden)

Fortune Factory B.V.

Het verlenen van diensten op het gebied van reclame en promotie, waaronder met name begrepen het bedenken en uitvoeren van promotionele activiteiten, het (doen) promoten van diensten, goederen en producten, waaronder mede is begrepen het begeleiden en (doen) uitvoeren van projecten op vorenstaande gebieden.

COM Creative

Hoogwaardige interieur en signing oplossingen, projectorganisatie m.b.t. signing, interieur en wayfinding.

AV B.V.

Uitoefening van een beheermaatschappij, alsmede het verstrekken van (financiële) adviezen.

Named Communicatie bureau

Named Communicatie bureau
Het geven van advies, het uitvoeren van projecten alsmede het geven van trainingen met betrekking tot marketing, communicatie en social media.

PreVita

Het verlenen van diensten op het gebied va gezondheidsmanagement en arbo-gerelateerde diensten, het uitvoeren van gezondheids- onderzoeken, het verzorgen van trainingen,

Fortune Family B.V.

Het verrichten van alle voorkomende diensten en het geven van alle voorkomende adviezen op het gebied van marketing, communicatie en verkoop.

Molenaar Cové Makelaars B.V.

De uitoefening van de makelaardij door een of meer makelaars. Het adviseren bij het ontwerpen, verbouwen en herbouwen van registergoederen voor rekening van derden, alsmede de exploitatie hiervan.

Remy Barnhoorn Design

Technisch ontwerpbureau.

Techcetera

Het doen exploiteren van een adviesbureau voor (technische) projectondersteuning. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

eNEEF Development B.V.

Het ontwikkelen van producten voor de installatiebranche, waaronder producten bestemd voor de beperking van energie, het opwekken van energie en het verhogen van de comfort.

R.O.B. Reclame Ontwerp Bureau B.V.

Het verrichten van creatieve en productieve werkzaamheden op het gebied van grafische communicatie voor uiteenlopende opdrachtgevers

Verwoert Online Advertising

Aanbieden van dienstverlening aan bedrijven op het gebied van online marketing.

XQuisite Online Marketing

Onlinemarketingbureau gespecialiseerd in SEO, SEA en webdevelopment. Webshop in baby- en kinderkleding.

Administratie Kantoor Dordrecht B.V.

Het verzorgen van administraties, het verrich- ten van administratieve werkzaamheden en het bemiddelen bij assuranties

Inforza B.V.

Interim management, financieel en fiscaal advies, alsmede holdingactiviteiten.

Seventh Sanctum

Blok ontwerp & fotografie
Adviseren op het gebied van E-Business, het ontwerpen en implementeren van websites. Advisering en uitvoering op het gebied op het van online/offline-marketing.

bedankjes.nl

Webwinkel in gifts en relatiegeschenken, internet advies en strategie.

Specken Techniek B.V.

Groothandel in (hydraulisch-) technische installaties en onderdelen.Alsmede het vervaardigen, repareren en onderhouden, verhuren, installeren, testen, inspecteren en keuren van (hydraulisch-) technische installaties en onderdelen. Alsmede technisch ontwerp en advies omtrent het vervaardigen, modificeren en repareren van (hydraulisch-) technische installaties en onderdelen.

D & C Engineering

Het drijven van een ingenieursbureau, m.n. op het gebied van het ontwerpen, aannemen en doen uitvoeren van werken, in het bijzonder staal- constructiewerken, petrochemische installaties en offshore-installaties, alsmede electrici- teitscentrales; voorts het verstrekken van technische adviezen t.b.v. staalconstructie- werken, petrochemische installaties en offshore-installaties, alsmede elecktrici- teitsinstallaties; houdster- en financierings- maatschappij

IBT Alblasserdam B.V.

De uitoefening van een bouw- en adviesbureau in de meest ruime zin, waaronder met name begrepen begrepen: het - zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden - ontwerpen, tekenen, berekenen, ontwikkelen, (doen) opstarten, bege- leiden en uitvoeren van projecten, (bouw)werken en/of constructies ten behoeve van de burger- lijke en utiliteitsbouw; het geven van adviezen en het verlenen van diensten op het gebied van de burgerlijke- en utiliteitsbouw

Unique Brands B.V.

De handel in- waaronder begrepen de import, advies en levering van electronische en verlichtingsartikelen, alsmede van meubelen en design georiënteerde producten.

Oceanco

Ontwerpen van vaartuigen

Oceanco

Het bezighouden met onderzoek en ontwikkeling van activiteiten voor de jachten industrie en gerelateerde industrieën, daaronder inbegrepen onderzoek en activiteiten met betrekking tot het verkopen of op een andere manier commercialiseren van producten of intellectueel eigendom voort komende uit voornoemde activiteiten; het bieden van consultancydiensten; het bieden van product en innovatie ontwikkelingsdiensten

McArt Creative Signmaker B.V.

De handel in-, het adviseren over- en het ontwerpen en vervaardigen en installeren van reklamemiddelen, full color produkten en objecten, alsmede de handel in materialen en hulpmiddelen.

Raaak Personeel

Het werven, selecteren, uitzenden en detacheren van personeel. Online adverteren / advertising.

effiecient

De uitoefening van een reclame- en marketingbureau.

Peter Lodder Fotografie

Reportagefotografie

Arestho kunststoffen

Arestho kunststoffen
Webwinkel in technische kunststof producten. Freelancer in de bouw.

van der Rhee Outdoor Design

Tuinontwerp, hoveniers werkzaamheden, alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van de buitenruimte

Administratiekantoor Stehouwer

Administratiekantoor

Reijval B.V.

Het verwerven, houden, bezitten, beheren, ontwikkelen en verhandelen van octrooien, patenten, licenties, merkrechten, modelrechten, domeinnamen en andere industriële en intellectuele eigendomsrechten.

Your Personal Assistant Service

DHLM

De exploitatie van een managementadviesbureau op het gebied van logistieke dienstverlening.

MisterSales

Het (doen) bevorderen van de (telefonische) verkoop van goederen en diensten van opdrachtgevers, zowel in de zakelijke als in de consumentenmarkt en zowel op outbound als op inbound basis

JKDienstverlening

Betontimmerwerken in de civiele betonbouw en woningbouw. Diverse timmerwerken/renovatie Deskundige Leidinggevende bij Projecten (DLP)

Pro4Staff

Pro4Staff
Advies, management en projecten leiden.

I & C Services B.V.

De handel in, de reparatie van, het verlenen van service en onderhoudswerkzaamheden aan instrumenten, besturings- en andere systemen of apparaten ten behoeve van de maritieme en industriële sector. Voorts het installeren van electrotechnische-, gasdetectie-, brandmeld- en meet- en regelinstallaties. De handel in, de reparatie van, het verlenen van service en onderhoudswerkzaamheden aan brandmeld installaties.

Teken- en Adviesbureau Ligthart

Het drijven van een tekenbureau. Verzorgen en begeleiding omgevingsvergunningen. Advisering bedrijfsorganisatie kleinbedrijf.

NETICS, The Innovation Engineers

Het doen van research en business development op het gebied van civiele techniek met een focus op building with and by nature en innovaties.

Zorggroep ZGWA

Het helpen van de bij haar aangesloten huisartsen in de regio West-Alblasserwaard en Omstreken bij het vervullen van hun rol in het (medisch) zorgaanbod in de directe omgeving van de patient, in het bijzonder op het gebied van de diabetiszorg.

Verpleegkundig Overgangsconsulente P.M. Wennekes

Verpleegkundig overgangsconsulente Het houden van interviews onder de mede- handelsnaam: P.M. Wennekes.

Snackbar & Partyservice Den Dam

Het exploiteren van een cafetaria, restaurant en partyservice

Visser Media & Design

Het monteren van korte promotievideo's voor het bedrijven segment. Daarnaast verricht het bedrijf het bedrijf enkele aanverwante activiteiten: bedrijfspresentaties, beurspresentaties, ontwerpen PowerPoint huisstijl, logo-ontwerp en visualisatie interne competities.

Diana Pak - HeartMessages

Praktijk voor diertherapeut, dierentolk, klankhealing, Reiki, harptherapie, verkoop natuurlijke middelen, educatie (lezingen en workshops). Dierencommunicatie en healing.

Nathalie Arnoczky Photography

Fotografie en videografie.

Personal Touch Travel Chantal Tolksdorf

Persoonlijk reisadvies vanuit huis. Reisbureau, reisadvies op maat, persoonlijk reisadvies.

Full Visual B.V.

Het maken en verzorgen van film en fotografie zowel bedrijfsmatig als particulier.

Dierenkliniek de Waard

Veterinaire dienstverlening

Braanker Finance & Control B.V.

Het verzorgen van administratieve- en fiscale dienstverlening

Golfstroom

Dienstverlening in journalistiek en het voeren van administraties voor derden.

J.M.L. Financial Services

Administratie- en belastingadvieskantoor.

Accountantskantoor Korteland

Accountant

Benthink B.V.

Het verlenen van management, advies en ondersteuning. aanbieden van testen en assessments. Advies, coaching, begeleiding en ondersteuning op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, samenwerking, cultuur en gedrag. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

MI Finance & Control B.V.

Het verzorgen van interimmanagement en detachering op financieel gebied

ST Coaching

Het verzorgen van coaching in het onderwijs, verkoop van gewichtsbeheersingproducten, voedingssupplementen en beauty- en welnessproducten

VanRip events

Facilitaire dienstverlening. Woningen verhuur en verkoop gereed maken. Projectmatige schoonmaak, gevelreinigen en opleveringen. Organisatiekantoor gemaksdiensten (persoonlijke hulp/assistentie voor ouderen). Projectmanagement. Projectbegeleiding. Organisatie events.

CO MO contemporary modern art

Scope Data B.V.

Staffing en interim management op het gebied van data.

Omniform Projects

Het verstrekken van adviezen, het begeleiden en aannemen van projecten op het gebied van technische ontwerpen; Het tijdelijk ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

GE

Onder de naam ALSTOM Power Nederland: Onderhoud, reparaties, modernisering, renovaties en bedrijfsvoering van energie opwekkingsinstallaties, van industriële roterende machines en van rookgasreinigings- installaties met inbegrip van alle bijbehorende hulpsystemen en componenten en levering van onderdelen; Ter beschikking stellen van arbeidskrachten

OmniformGroup

Uitoefenen van een civiel technisch ingenieursbureau, ontwerpen, voorbereiden en begeleiden van projecten in de civiele sector (weg- en waterbouw); Het tijdelijk ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

OmniformGroup

Technisch adviesbureau; Ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

Nevesbu B.V.

Het leveren van ingenieursdiensten op het gebied van scheepsbouwkunde en maritieme werktuigkunde.

OHM Installatietechniek B.V.

Het installeren van elektrotechnische installaties zoals licht en kracht-, sterk en zwakstroom, data en telefonie, aarding en bliksem, beveiligingsinstallaties en dergelijke; het installeren van werktuigbouwkundige installaties zoals gas, sanitair, centrale verwarming, luchtbehandeling, meet- en regeltechniek, lichte bouwactiviteiten zoals metselen, voegen, timmeren, tegelzetten, stukadoren, schilderen en dergelijke, alles in de meest ruime zin des woords; beheeractiviteiten. Het detacheren of collegiaal uitlenen van personeel.

B & O Letselschade B.V.

Vaststellen en verhalen van personenschade.

Stichting Beheer Derdengelden Brokking & Jessurun Juristen B.V.

Kaagee Solutions

Bedrijven en personen in hun kracht en kernkwaliteit zetten door marketing, branding, grafisch design en financiële administratie te verzorgen en te verbeteren. Oplossingen, advies en hulp bij technnische problemen met computer en andere digitale apparaten.

Treffend & Co B.V.

Het exploiteren van een communicatiebureau

Vedexa B.V.

Het uitoefenen van projectmanagement in de klimaattechniek.

Time Out Secondhome B.V.

Het treffen van voorbereidende handelingen tot het ontwikkelen van een onderneming met als doel: het ontwerpen, bouwen en onderhouden van recreatie- en permanente woningen; beheeractiviteiten.

Tracerco

Het uitvoeren van niet destructieve metingen op proces apparatuur in de chemische en petrochemische industrie.

Meteo Alblasserdam

Meteorologische activiteiten waaronder het beheren van een weerstation en het aanbieden van actuele en historische weerdata. Tevens het exploiteren van een website op dit gebied.

ZHZActueel.nl

Het brengen van 112-nieuws uit de veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid via een informatieve website in woord en beeld. Alsmede tekst-, foto-, video- en advertentieverkoop.

Steven concepts

Groothandel in thee. Handel in banket. Ontwikkelen, bedenken, ondersteunen en adviseren voor nieuwe concepten.

LV Reclame

Beletteringen t.b.v. reclame tevens bedrukken van textiel, ruitdecoratiefolies en tinten van autoruiten tevens autocleaning. Tevens het borduren van kleding

Coneco Building Automation B.V.

Adviseren, verkopen, ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van op projectbasis van automatisering voor gebouwgebonden technische installaties. Met eigen medewerkers, onderaannemers en inleners.

Jane Fotografie

Fotograaf

Myrthefotografie

Fotografie.

Cliph

Het ontwerpen en maken van teksten en foto's voor het bedrukken van producten.

Creative Artist

Fotograaf en creatief artiest. Fotograferen van mensen, Stockfotografie en bedrijfsfotografie.

Administratiekantoor C.L.J. Kemper

Administratiekantoor C.L.J. Kemper
Belastingzaken, administratiekantoor

E.S.belastingadvies

Het geven van belastingadvies en het verzorgen van belastingaangiftes voor particulieren en zzp-ers. Schrijven, herschrijven en corrigeren van teksten en webcontent.

Notarispraktijk Mr. H. Lunenborg B.V.

Uitoefenen van de praktijk van notaris door daartoe bevoegde personen met inachtneming van alle op een notaris toepasselijke wetsbepaling- en, in het bijzonder de bepalingen van de Wet op het Notarisambt

Kraamer & van Laatum Administratiekantoor

Het verzorgen van administraties, loonadmini- straties en belastingaangiftes

Eureka! Fiscountancy

Het verlenen van administratieve interim diensten, behandelen van fiscale vraagstukken, administratiekantoor. Het exploiteren van websites, internet marketing. Het exploiteren van websites op het gebied van energie.

Notariskantoor Mr W. van Ringelesteijn B.V.

De uitoefening van een notarispraktijk door een notaris.

RVD Financials B.V.

Administratieve dienstverlening, interim opdrachten, implementatie/ integratie van administratie systemen, financiële dienstverlening.

Ficura

Administratie- en belastingadvieskantoor

Scientia Fiscalis

Fiscale advisering alsmede het geven van cursussen en lezingen op het fiscale vakgebied

Gravis Administratie- en Belastingconsultants B.V.

Het (doen) uitoefenen van het beroep van administratie- en belastingconsultant.

Gravis Administratieve Dienstverlening B.V.

Het (doen) adviseren op het gebied van management en bedrijfsvoering en het (doen) adviseren op het gebied van belastingen.

Gravis Financiële Dienstverlening B.V.

Het voeren van een administratiekantoor, alsmede het beheren van een cliëntenportefeuille

RAM Service

Het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden. Administratieve werkzaamheden.

EConMIT B.V.

Vermogensbeheer, zakelijke dienstverlening, handel in ongeregelde goederen. Trainingen, workshops, uitgeverij van opleidingsmateriaal.

SZ Advies

SZ Advies
Adviseren op het gebied van project-, contract- , omgevingsmanagement en projectbeheersing.

E.B.C. B.V.

Het (laten) ontwerpen, de ontwikkeling en exploitatie van bedrijfsmodellen, alswel het commercialiseren van processen en programmatuur ten behoeve van (internationale) handel en dienstverlening

PerSens

Interim-management, het geven van advies op het gebied van personeel en organisatie alsmede het werven en selecteren van personeel.

VanM

Management advisering en koeriersdiensten.

BASH PR

PR-bureau: public relations, communicatie, tekst schrijven.

Omega Salaris en Advies B.V.

Het verlenen van diensten op het gebied van salarisadministratie en het geven van adviezen met betrekking tot arbeidsrecht, sociale verzekeringen, beloningen en personeel & organisatie, alsmede het bedrijfsmatig ter beschikking stellen van salarisadministrateurs.

Antilope Outdoor

Financieel ICT adviesbureau; Verkoop van outdoor artikelen

Isomanagement

Ondersteuning bij certificering alsmede organisatie en management advies.

Smyler

Marketing-adviesbureau.

ISOMANAGEMENT B.V.

Ondersteuning bij certificering alsmede organisatie- en managementadvies.

Boonstoppel Engineering B.V.

Adviseren en begeleiden van technische installaties Legionella onderzoeken onder de mede-handels- naam: Risicom Benelux.

Lesec Telecom B.V.

Het adviseren en verlenen van diensten met telecommunicatieapparatuur en datanetwerken.

Vnr Engineering B.V.

Vnr Engineering B.V.
de uitoefening van een ingenieursbureau en het geven van adviezen op het gebied van engineerings en constructiewerken

de Gelder O.R.D.

Ondersteuning op het gebied van revalidatie- diensten. Schoonmaakbedrijf.

Holland Duurzaam Bouw BV

Holland Duurzaam Bouw BV
Ontwikkeling advies, investeren en dienstverlening mbt duurzame energie en co2 beperkende maatregelen.

global-E-systems Europe B.V.

Het ontwikkelen, verkopen, exploiteren en (laten) produceren van energiebesparende- en milieutechnische concepten voor de gebouwde omgeving en industrie en holdingactiviteiten.

Steco natuuradvies

Natuuradviesbureau (quick-scans tbv natuurwetgeving, inventarisatie en monitoring) alsmede het verzorgen van natuurexcursies.

Den Hartog Bouwadvies B.V.

Bouwkundig adviesbureau.

Zon&Zo Duurzame Oplossingen - Nederland BV

Zon&Zo Duurzame Oplossingen - Nederland BV
Het beheren en adviseren van energy management, leveren van - en de bemiddeling bij - de levering van duurzame energie.

Esther Benard

Grafische vormgeving

ShareDesign B.V.

Het uitoefenen van activiteiten op het gebied van twee- en driedimensionale vormgeving, marketing, reclame, public relations, communicatie advies en internet ontwerp/toepassing, het leveren van grafische producten waaronder drukwerk en reclame materialen.

Sissl

Het ontwerpen, het ontwikkelen en het (laten) afdrukken van promotiemateriaal alsmede het adviseren op het gebied van marketing + holdingdoelstelling.

PAK Projectrealisatie

Conceptontwikkeling en uitvoer van projecten in het vakgebied displays en interieurbouw alsmede fotografisch bedrijf voor bovengenoemde vakgebieden

Credo

Schoonmaakbedrijf. Games uitgeven en ontwikkelen.Ontwikkelen produceren van reinigingsproducten. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

Zon&Zo Duurzame Oplossingen - Nederland BV

Zon&Zo Duurzame Oplossingen - Nederland BV
Het voor gemeenschappelijke rekening bemiddelen bij verkoop van duurzame oplossingen in energiebesparing en voorts al hetgeen tot het vorenstaande behoort, daarmede verband houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn.

YMCA of Greater Louisville

Management ondersteuning, secretarieel, administratief

Arma Materieel B.V.

Het fabriceren en verhandelen van opslagtanks- , pijpleidingproducten en metalen constructies; het exploiteren en verhuren van bedrijfsmiddelen aan groepsmaatschappijen en derden.

FJOOTO.nl

FJOOTO.nl
Fotograaf, all round

PsychElan

Julia Marino

Fotografie en het maken van films.

Drijver en Partners B.V.

Het voeren van management en het verlenen van diensten en adviesen in het algemeen en in het bijzonder op het gebied van sportaccommodaties, horeca en andere bedrijven.

BrightLink

BrightLink
Projectmanagement in marketing, communicatie en events.

Inline Consultancy B.V.

Het verlenen van advies en managementdiensten op het gebied van ICT alsmede het begeleiden van projecten; holding- en financieringsactiviteiten

Panelfix.net B.V.

Panelfix.net B.V.
Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies. Algemene metaalbewerking. Risico analisten en schadetaxateurs. Vervaardigen van metalen constructiewerken en delen daarvan. Het verrichten van (herstel) werkzaamheden aan gebouwen en (technische) installaties alsmede het verrichten van taxaties, schade opname en het verlenen van adviesdiensten voor gebouwen en (technische) installaties. (herstel/spuit) werkzaamheden aan metalen gevel elementen van gebouwen en (technische) installaties.

Rika

Het ontwerpen van plantaardig drukwerk; tevens bloemschikken

Purple one

Reclamebureau/studio voor dtp en grafische vormgeving.

Dutch Marketing Solutions

Internationaal advertentie netwerk en overige internet dienstverlening

Studio Johan Slotema B.V.

Het verzorgen van fotografie voor bedrijven en instellingen, in de meest ruime zin

Vertaalbureau 'De Drechtsteden'

Vertaalburo

Creativ-EventZ B.V.

Organisatie van stedentrips en (sport)evenementen.

Parkit Creaties

Grafisch vormgeving.

Broelando

Videoproducties, fotografie, coaching (op het gebied van video)

Dance and Design Productions

Het organiseren van evenementen. Reclamebureau.

Dierenarts Wout

Dierenartspraktijk.

Finnian

Finnian
Administratiekantoor

Bootsma Advies en Administratie

Advies op gebied van financiële zaken, vastgoed, onroerend goed en belastingzaken, alsmede beheer van vastgoed en administratiekantoor.

Administratiekantoor Stam

Administratie, belastingaangiften, bedrijfs- advisering

Bas Administratie & Advies

Administratiekantoor

Dieleman & Schipper

Accountantskantoor en belastingadviesbureau

Radeau B.V.

Radeau B.V.
De exploitatie van een administratie- en (belasting)advieskantoor in de meest uitgebreide zin.

Stichting voor Openbaar Basisonderwijs Alblasserdam

Van Leeuwen Accountancy & Advies

Van Leeuwen Accountancy & Advies
Het verrichten van accountancywerkzaamheden, het verzorgen van o.a. administraties en belastingaangiften alsmede het geven van fiscale adviezen.

b&d administratie partners

b&d administratie partners
Administratiekantoor. Verkoop (via internet) van solar producten en het bemiddelen bij de installatie van deze producten.

JML VVE Beheer B.V.

Het voeren van beheer en administratie voor Vereniging van Eigenaars.

Bedrijfsvoeringscoach

Administratiekantoor en coaching bedrijfsvoering.

Van Breemen & Verschoor Accountants en Adviseurs B.V.

Het uitoefenen van een accountants- advieskantoor.

Companyflex

Administratiekantoor

Advocatenkantoor Mr A.Th. de Haan

Advocatenkantoor.

Penning BCR

Bedrijfsconsultancy en assistentie bij managementvraagstukken. Implementatie en realisatie van (veranderings) projecten.

Dirk Louter Advies en Management B.V.

Organisatieadvies en verandermanagement voor overheid, non-profit instellingen en bedrijs- leven

ZPB Zijderveld Project Begeleiding

Het begeleiden van bodemsaneringsprojecten

AM Management Solutions

Interimmanagement op het gebied van (financiële) bedrijfsvoering. Advisering en consultancy. Officemanagement.

Rendant

Rendant
Het ontwikkelen, realiseren, uitzetten en onderhouden van maatwerk, financieringsconstructies ter financiering van activiteiten van groepsmaatschappijen en het aangaan van partnerships op het gebied van financiering.

Mediationpraktijk H. Heijstek

Mediation en conflictbemiddeling.

Bolk Straal en Poedercoattechniek B.V.

Straal- en conserveringsbedrijf, groothandel in metaalproducten, gespecialiseerd in vracht- wagenvelgen alsmede bedrijfsorganisatie en adviesbureau

Rograma

Dienstverlening alsmede consultancy advies op het gebied van security management systemen. Brede administratieve dienstverlening.

North Consultants

Advies op het gebied van (crisis/interim) management, herstructurering, reorganisatie en ondernemingsrecht.

A. Hartkoorn

Het geven van adviezen m.b.t. daktuinen, tuinen en aanleg en onderhoud; detachering; het keuren van speeltoestellen

Rendant

Rendant
Het exploiteren van infrastucturele netwerken op bedrijventerreinen, kantoorparken en andere terreinen.

AEP International B.V.

Wereldwijde groothandel in speciale onderdelen/producten van elektronische apparatuur, waaronder radarapparatuur en bestralingsapparatuur. Verkoop van speciale vermogens elektronicacomponenten, waaronder condensatoren, weerstanden, ultracondensatoren, gassensoren en speciale gereedschappen. Ontwikkeling, productie en verkoop van totaaloplossingen voor hybride energieopslag systemen, complete vermogenselektronica oplossingen waaronder starter modules, energieopslag modules, UPS systemen, (snel) laadsystemen, ACDC laders, DCAC motor inverters, generatoren enz.

ConTec B.V.

Productie van (geluiddempende) containers / omkastingen en constructiewerken.

16 jaar oud

E-Systems B.V.

Maken en ontwerpen van micro-controllers en overige electronica, reparatie, inkoop, verkoop, import, export daarvan en verrichten van elektrotechnische werkzaamheden

A & A A.P.K. Garagebedrijf B.V.

De exploitatie van een APK-keuringsstation en garagebedrijf.

DAR Bouwadvies B.V.

Bouwkundig adviesbureau. Het ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

Alblasserwaard Tuinprojekten

Alblasserwaard Tuinprojekten
Hoveniersbedrijf Ontwikkeling en in de verkoop brengen van prefab betonelementen die toepasbaar zijn in de verkeerstechniek onder de mede-handels- naam: S B M betonproducten

Architectenbureau Martin Stuurman

Architecten- en ingenieursbureau.

Safety-Fire B.V.

Het leveren van producten, diensten, trainingen, opleidingen en advies op het gebied van brandbeveiliging, de preventie en beveiliging in het algemeen en algemene veiligheid op de werkvloer en in panden. Controle,reparatie/onderhoud en het keuren van blusmiddelen (draagbare/verrijdbare blustoestellen, slangsystemen met vormvaste/plat oprolbare slang en droge blusleidingen),veiligheidsartikelen, noodverlichting (tevens installatie), verbandmiddelen, ADR middelen, ladders-, trappen, rolsteigers conform NEN-2484 en electrische arbeidsmiddelen conform NEN-3140. Beheerder van brandmeldinstallatie (Opgeleid Persoon). Het uitvoeren van brandvertragende behandelingen.

HVO ENGINEERING

Het uitvoeren van technisch tekenwerk, engineeringswerkzaamheden

Kuipers Projectrealisatie

Kuipers Projectrealisatie
Uitvoeren bouwkundige werkzaamheden voor particulieren en bedrijven. Het uitvoeren van projectwerkzaamheden voor bouwbedrijven. Leveren en aanbrengen van vloerisolatie.

Holland Duurzaam - Research & Development B.V.

Het ontwikkelen, adviseren en leveren van duurzame technieken al dan niet ten behoeve van (alternatieve ook wel groene) energie (zoals zon, wind, water en aardwarmte en soortgelijke energiebronnen;

Autoservice Embrechts V.O.F.

De in- en verkoop, export (voor derden), tenaamstellen en repareren van gebruikte auto's APK 1 keuringen

Solutions in Transit

1) Modelleren en analyseren van verkeersnetwerken, verkeerssituaties en rijgedrag door microsimulatie software (PTV Vissim) 2) Modelleren en analyseren van geografische data met GIS software (ArcGIS) 3) Datavisualisatie voor bovenstaande punten.

BSS-Nederland

Advies in, produceren en leveren van veiligheidsbesturingen voor gritstralen. Advies in, verkoop, leveren, montage en onderhoud van persluchtinstallaties, persluchtleidingsystemen en straalinstallaties. Reiniging van roetfilters voor dieselmotoren. Advies in, verkoop van, en dienstverlening met CO2-ijsstraalapparatuur en speciale waterstraalapparatuur. Reiniging van roetfilters voor dieselmotoren.

Stichting Autogas Nederland

kunst&vormgeving Leon van der Slik

Creëren van kunst en toegepaste kunst(1-2-3D) Het decoreren van plafonds en interieurs. Productontwikkeling op het gebied van CVT technologie (continu variabele transmissie)

EPATRA B.V.

Het importeren, vertegenwoordigen, adviseren, inkopen, verkopen, distribueren, produceren/ assembleren en verlenen van diensten en presentatie-, communicatie- en informatie- middelen en al hetgeen daarmede verband houdt of bevorderlijk kan zijn

Multigraphic design

Reclame ontwerpbureau

Hardam Ontwerp

Opdrachtnemer van freelance opdrachten met betrekking tot grafische vormgeving.

CleanFlex

Consultancy Groothandel en productontwikkeling op het gebied van ecologische reinigings- en onderhoudsmiddelen en private labels. Tevens ontwikkelen van duurzame brandstofbesparingsproducten voor transport en binnenvaart.

Arthur Tuytel Chocolatier/Patissier

Het geven van advies/trainingen en het doen van alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van chocolaterie/patisserie

Pater Computers

Digitaal drukwerk; Software ondersteuning; Distributie kleine artikelen, voornamelijk drukwerk. Kernregio: Zuid-Holland-Zuid. Aanleg en beheer van geluidsinstallaties in kerkgebouwen. Aanleg, beheer en exploitatie van een in eigen beheer ontwikkeld kerktelefoonsysteem tegen lage kostprijs voor de kerken. Dupliceren van audio cd's. Levering en onderhoud van computersystemen en overige ICT-producten.

Babs Gottschalk

Het ontwerpen, ontwikkelen en maken van (creatieve) producten en objecten alsmede het vervaardigen van meubels.

Ambela Factory

Het maken en bedrukken van, en een webwinkel in kleding, tassen, textiel, mappen en lifestyle producten.

Niecky's Art Works

Ontwerpen, creëren, verhuren en verkopen van artworks, aanduidingsborden, geboorteborden, verkoop van gehaakte knuffels, geboetseerde kunstwerken en schilderijen

Ella Natuursteen

Ontwerpen en maken van diverse producten uit natuursteen op maat gemaakt.

DGA Juristen B.V.

Beheer van vermogen, opbouwen van pensioen, deelnemen in andere ondernemingen en het ver- werven en beheren van onroerende zaken; geven van advies op gebied juridische zaken, personeelszaken, vastgoed, handel, organisatie- structuren, regulier, interim en crisisman

Gennissen IP B.V.

Het verkrijgen, exploiteren en vervreemden van industriele en intellectuele eigendomsrechten, met inbegrip van onder meer handelsmerken, auteursrechten, licenties, octrooien, modellen, geheime procede's, recepten en patenten, alsook het daaruit verwerven van royalty's en andere opbrengsten.

Stout Architectuur en Bouwadvies

Adviesburo voor architectuur, bouwmanagement, bouwtechniek en projektontwikkeling

Berbers Optical Network Service B.V.

Adviseren en begeleiden bij de montage van glasvezel netwerken t.b.v. data- en tele- communicatie plus het meten en maken van kwaliteitsrapportages van deze netwerken. Importeren, inkopen, exporteren en verkopen van roerende goederen en materialen

ASD Ship Design B.V.

Advies, ontwikkeling en ontwerp op scheepsbouwkundig gebied, alsmede de bouw, verbouw en handel in schepen

Ayya

Ayya
Het geven van coaching, advies en trainingen op het gebied van techniek en bedrijfskunde. Lesgeven in ontwerpen, het ontwerpen van klimaatinstallaties en ook software ontwikkeling voor het ontwerpen van klimaat installaties.

F & S Techniek B.V.

Onderhoud, revisie en reparatie van machinerie en/of onderdelen. Ontwerpen, engineeren, produceren, transporteren van machinerie en/of onderdelen. Verkopen en inkopen van machinerie en/of onderdelen. Keuring van gereedschappen. Reparatie en fabrikage van gereedschappen. Machinebouw, reparatie, aanpassingen en onderhoud. Hydrauliek, pneumatiek, aandrijftechniek, metaalbewerking, elektrotechniek en voertuig elektra. Keuring van hijsmiddelen, incl. reparatie.

Blok ontwerp & fotografie

Blok ontwerp & fotografie
Grafisch ontwerp en fotografie. Detailhandel via webshop in natuurproducten, elektrische apparatuur en trendy artikelen. Webhosting en domeinregistratie.

CarlaCanvas

Ontwerp en verkoop van canvassen (via webwinkel). Grafische vormgeving.

The Black Stag

Reclame, grafisch vormgeving/ multi media vormgeving en fotografie.

TBmedia

Foto- en videografie op locatie, grafisch ontwerpbureau. Vechtsportschool, Tang Soo do, Zelfverdediging, Kickboksen, Martial art.

Buro Inspiratief B.V.

Dienstverlening op het gebied van coachen en scholen van docenten, instructeurs en trainers op pedagogisch en didactisch vlak, alsmede het geven van workshops op dit gebied

Ayya

Ayya
Ontwerp van breipatronen, Geven van workshops.

STERK in uitvoering

Dienstverlenende activiteiten op het gebied van communicatie.

Administratiekantoor Polet B.V.

De exploitatie van een administratiekantoor en adviesbureau

In Balance, administraties en advies

Verzorgen van administraties en het geven van advies.

RPN-DJC

Psychologenpraktijk. Organisatie-adviesbureau.

RW Yacht Design

Het ontwerpen en engineeren van jachten en kleine bedrijfsvaartuigen

Moree Technische Project Ondersteuning

Het aannemen en uitvoeren van technisch projectgerelateerde opdrachten met betrekking tot het onderhoud op (petro)chemische fabrieken.

Art-Jan Devoet Handel & Dienstverlening

Reparatie, keuring en controle van hijs en heftechniekmiddelen. Ambachtelijke bakker. Handel in alle voorkomende materialen via internet.

EJ Security

De uitoefening van een beveiligingsbedrijf. Het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden m.b.t. telefoons, computers en randapparatuur. Workshops, belettering, interieur stickers (via internet + detailhandel). Werven en selecteren van personeel ohgv de beveiliging. Groothandel in bovenkleding. Import export in textiel.

Interservice Randstad

Het voeren van beheer, toezicht, service,onderhoud, renovatie en de schoonmaak van bedrijfsgebouwen, woningen en appartementscomplexen.

Administratiekantoor H. den Boer

Administraties en belastingzaken

Rtry B.V.

Het uitoefenen van een belastingadviespraktijk.

Zwartbol Advocaten B.V.

Het uitoefenen of doen uitoefenen van de rechtspraktijk door een of meer advocaten, al dan niet in samenwerking met een of meer beoefenaren van andere vrije beroepen, een en ander met inachtneming van alle op het beroep van advocaat toepasselijke regelgeving.

20 jaar oud

Jackson Consultancy

Adviesbureau op het gebied van organisatie- structuur en informatie- en communicatie- technologieen

N. Lansbergen Human Resources

N. Lansbergen Human Resources
Adviesbureau op het gebied van personeel en organisatie

Drinkwaard Consultancy

Drinkwaard Consultancy
Bedrijfseconomisch adviesbureau.

ksconsultancy

Consultancy advies alsmede interim management op het gebied van publiek- en sociaal domein.

Easyfires Onroerend Goed B.V.

Beheermaatschappij, alsmede het beheren, verkrijgen, bezitten, administreren, exploiteren, huren, verhuren en vervreemden van registergoederen, roerende zaken, effecten en andere vermogensbestanddelen.

i2connect B.V.

i2connect B.V.
Het verlenen van adviezen, het leveren van producten en het verrichten van diensten op het gebied van zakelijke dienstverlening, consultancy, sales en marketing voor internationale bedrijven in de Consumer en Business tot Business markt voor Consumenten Electronica, Breedband, Video, Televisie en/of Internet (IOT).

Specialist in data

Consultancy advies alsmede dienstverlening op het gebied van data analytics en business intelligence.

Ycontrol

Consultancy Project Control in de technische industrie.

Len Stam Veilig Wonen

Het leveren, monteren en onderhouden van beveiligingsproducten alsmede advisering op het gebied van inbraakbeveiliging en politiekeur- merk veilig wonen

VIA Visser Interieurarchitect Alblasserdam

Bureau voor interieurarchitectuur alsmede ICT dienstverlening.

Geo2D B.V.

Landmeten en maatvoering

Comm°pass , tekst & creatie

Comm°pass , tekst & creatie
Communicatieadvies en ontwerpen van creatieve uitingen; tekstschrijven.

Pixelkiwi

Reclame ontwerpen, digitale opmaak en uitwerken van de al bedachte reclame-uitingen Bouwen van site's en onderhouden van site's Webdesign.

Fotografie Rob Kamminga

Reclame-, reportage-, industriële-, bedrijfsre- portafe-, sport- en persfotografie

Vriens-Perfect

Bedrijfs- en reportagefotografie + video, de groothandel in scheepsbenodigdheden voor de pleziervaart zoals scheepsschroeven, motor- onderdelen etc.

CatchDM B.V.

De bemiddeling bij (het tot stand komen van transacties met betrekking tot) de aan- en verhuur van adresbestanden, alsmede het exploiteren, huren en verhuren daarvan, het geven van advies en ondersteuning op het gebied van klantenwerving middels gebruikmaking van directmarketing, en voorts het verzamelen, opbouwen, hebben, beheren en exploiteren van adresbestanden, en het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn.

ECB-Educatief Centrum Buitenland

ECB-Educatief Centrum Buitenland
Ontwikkeling van lesmateriaal. Coaching en begeleiding. Workshops, lezingen, colleges en onderwijzend personeel. Het verzorgen van educatieve en recreatieve thema bijeenkomsten voor diverse groepen mensen

StayConnect B.V.

Het adviseren, engineeren, automatiseren en installeren van elektronische installaties en systemen, het geven van verlichtingsadvies, het ontwerpen en realiseren van domotica toepassingen, het ontwikkelen en uitvoeren van projecten op het gebied van telematica (ICT diensten).

LH Vertalingen

LH Vertalingen
Vertalingen(Eng/Ned, Ned/End en Dui/Ned).

Naomi van Duin

Naomi van Duin
Fotografie.

Easyfires B.V.

De groot- en detailhandel in tuinhaarden, tuinmeubilair en alle daarmee verband houdende onderdelen en aanverwante artikelen, alsmede het (doen) ontwerpen, ontwikkelen, produceren, installeren en onderhouden daarvan. Het ontwerpen, maken en verkopen (detail-, en groothandel) van steigerhouten meubels.

J.w. Put

J.w. Put
Het zich verhuren aan constructie/metaalbewer- kingsbedrijven en aan transportbedrijven voor alle voorkomende werkzaamheden

NEDERLANDSE VERENIGING VOOR ARBEIDSVERHOUDINGEN

Leo Meijer Assurantiën

Bemiddeling bij de aanvraag van schade- en levensverzekeringen alsmede het verzorgen van administraties voor derden.

vanWaarde vof

Websiteadvies en bouw, automatiseringadvies en aanleg/onderhoud/foutopsporing netwerken en computers alsmede secretariële ondersteuning, PR en communicatie

Bouwkader

Bouwkundig tekenbureau Projectondersteuning en bouwmanagement

GewoonSolo

Organisatie-adviesbureau met betrekking tot zorgsector

C.L. Zoeteman Projecten

Verkoop van schuifdeurkasten en laminaatvloeren en plaatsing daarvan alsmede begeleiding en advies aangaande verbouwingen en inrichtings- projecten één en ander in de meest ruime zin

Stellio Engineers

Mechatronica (mechanisatie, automatisering, besturingstechniek, procesverbetering). Onder de medehandelsnaam Used Industrials wordt uitgeoefend: een platform voor handel in gebruikte industriële machines. Projectmanagement in de industrie. Project Development.

Probecon

Projectbegeleiding van constructies

O&V Groep B.V.

Adviseren en uitvoeren van integraal vastgoedmanagement binnen de overheid.

imanage

Interim management binnen projecten in de civiele techniek

Raedt&Daedt

Zakelijke dienstverlening op het gebied van bedrijfsvoering.

Handelsonderneming ADV

Groothandel in gebruiksklare hijs- en sjorge- reedschappen alsmede het repareren, testen en certificeren hiervan

HGK Pijpleidingen B.V.

Het inmeten, monteren en (laten) vervaardigen van pijpleidingsystemen. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten. Intering en advieswerkzaamheden.

Smart Energy Manager B.V.

Het ontwikkelen, adviseren en leveren van technische oplossingen in het kader van Energy Management; beheer, beleggen, financieren.

Joris Deelen Illustration & Design

Illustraties en design alsmede het vervaardigen van muurschilderingen en schilderijen. Modellenwerk.

Happyday Fotografie

Allround fotografie

In eigen huis vormgeving

Grafisch ontwerpbureau. Fotografie en verkoop fotoproducten via internet.

JESPER ZANEN

Grafisch vormgever en illustrator.

Buro M. Donkervoort B.V.

Het beheren, administreren en adviseren van ondernemingen. Interieur-, kleur- en stylingadviezen voor woningen en bedrijfsruimten.

Administratie- en Bedrijfsadviesbureau A.B.V.V.

Administratiekantoor/bedrijfsadviesbureau

Van Maastricht & Partner

Het voeren van administraties, het geven van belastingadviezen

Administratiekantoor Lankhorst

Voeren van administraties voor derden het behandelen van belastingszaken en het geven van financiële adviezen

Administratiekantoor J. de Jong

Het mede verzorgen van administraties voor bedrijven, stichtingen en particulieren, alsmede het invullen van aangiftes en het geven van adviezen

PaPe Beheer B.V.

Het verzorgen van administraties in de ruimste zin des woords

Tjasmo Holding B.V.

De uitoefening van een belastingadviespraktijk en het deelnemen in andere vennootschappen. Ondernemingspensioenfondsen en -spaarfondsen.

Erkelens Administratie en Consultancy

Administratiekantoor

Mabas B.V.

(doen) uitoefen van een administratiekantoor, alsmede houdster-, financierings- en beleg- gingsmaatschappij

Tjasmo B.V.

Uitoefening van een belastingadviespraktijk

Adviesburo Alles in Balans

Adviesbureau op het gebied van o.a. fiscale- en financiele zaken

Accountingexperts B.V.

Verlenen van financiële-, administratieve- en fiscale (advies)diensten, ontwikkelen, implementeren en certificeren van kwaliteits- processen. Salarisverwerking en detachering salarisadministrateurs.

Belastingadvieskantoor Gortzak

Geven van belasting- en financiële adviezen, voeren van administraties, directie- ondersteuning, aangiften belasting

Administratie- en Belastingadviesburo V.Pelt

Belastingconsulenten

H.M. van der Zijden

Belastingconsulenten.

Stichting Administratiekantoor Gersdonk Holding

Calpas B.V.

Het verzorgen van administraties en het geven van bedrijfseconomisch advies waaronder medebegrepen organisatie en marketing advies.

A. Verloop Accountant-Administratieconsulent B.V.

Het (voor haar rekening doen) optreden als accountant-administratieconsulent door daartoe bevoegde personen, al dan niet in samenwerking met (andere) accountant-administratieconsulen- ten en/of beoefenaren van een ander vrij beroep, alles met inachtneming van de daarop van toepassing zijnde regelingen.

Accountantskantoor P.L. van der Burg

Accountantskantoor P.L. van der Burg
Het geven van adviezen, voor het opzetten en de inrichting van administraties, samenstellen van jaarstukken en verdere administratieve werkzaamheden, het invullen en verzorgen van belastingaangiften.

Rendant Holding B.V.

Het beheren van (commerci‰le) contracten met derden, alsmede het geven van opdrachten aan uitvoerende partijen ten behoeve van nakoming van genoemde contracten, alsmede het op verzoek uitvoeren van contracten, het ontwikkelen, beheren en exploiteren van bedrijvenparken, holdingmaatschappij

TWJ B.V.

De uitoefening van de praktijk van één of meer registeraccountants met inachtneming van alle op het beroep van registeraccountant toepasselijke bepalingen.

Excesso Entertainment B.V.

De handel in-, de aankoop, inkoop en verkoop van, het exploiteren en distributieklaar maken van exclusieve rechten van films en documentaires en andere auteursrechtelijke beschermde werken.

Pape Beheer III B.V.

Het (doen) verlenen van administratieve diensten.

H. Jumelet Beheer B.V.

Beheer, belegging, exploitering en financiering, beheren enz. van (on)roerend zaken, instaan voor schulden van derden, verwerven, directie enz. Over ondernemingen, alles in ruimste zin

Van 't Veer Consultancy

Bedrijfsorganisatie, advies- en trainings- bureau, ISO en VCA certificering

Davacon B.V.

Het verkrijgen, vervreemden, bezwaren, exploi- teren, huren en verhuren van onroerende zaken en andere registergoederen, alsmede het doen van pensioen-, stamrecht- en lijfrente-uitke- ringen, het beleggen van gelden en het beheren van vermogen, zomede al hetgeen met het voren- staande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, voorts het deelnemen in, het op andere wijze een belang nemen in, het voeren van beheer over en het financieren van andere ondernemingen, van welke aard ook, en het in- staan voor schulden van derden; het verlenen van diensten aan derden; het oprichten en ver- werven van, het deelnemen in, het samenwerken met andere ondernemingen, in welke rechtsvorm ook, waaronder begrepen (in)directe deelname in het kapitaal van een of meerdere vennoot- schap(pen) enz.

Swing, Business Consultancy

Swing voorziet in voorbereidende, uitvoerende en controlerende werkzaamheden op het gebied van management, marketing en sales binnen de healthcare- voedingsmiddelen en farmaceutische industrie

Hetty van der Waal, Management Support & Secre-tariele Diensten

Management, support en secretariele dienst- verlening in de breedste zin des woords

Rob de Hoog Holding B.V.

Management-activiteiten

W. Penning Interim Management

Het zelfstandig verlenen van bedrijfskundige diensten op tijdelijke basis bij ondernemingen in de (non-) profitsector; zakelijke dienst- verlening t.b.v. de bouwsector; het geven van strategische adviezen en het bieden van orga- nisatorische dienstverlening aan ondernemingen in de (non-) profit sector en toezicht houden.

M. Bindt Beheer B.V.

Holding. De im- en export van lasbenodigdheden.

Vreeken Management Consultant

Adviseur van direkties van ondernemingen met name (ook) van jonge ondernemers, training in verkooptechnieken

Carlo Lucas B.V.

Advisering op het gebied van communicatie, mar- keting, reclame, management, organisatie en marktonderzoek; creatie, conceptontwikkeling, copywriting

Semath Management B.V.

Beheer- en beleggingsmaatschappij en uitvoering managementactiviteiten.

Brussee Coaching & Advies

Coaching, loopbaanadvies en -begeleiding, outplacement, personeelsadvies (HRD), training, begeleiding bij reïntegratie en persoonlijke ontwikkeling.

Easy Overview B.V.

Adviesbureau op financieel-economisch gebied; algemene beheerdoelstelling

AT Administraties B.V.

Adviesbureau inzake adminstratie en belastingen

Mar Y Mar Beheer B.V.

Dienstverlening op het gebied van commercie, organisatie en advies in de levensmiddelenbranche, alsmede beheeractiviteiten.

EPYH B.V.

Het verlenen van financiële interim diensten

Bosse Enterprise B.V.

Consultancy en management t.a.v. vastgoedprojecten en/of vastgoedontwikkeling alsmede het begeleiden en managen van bouwprojecten.

Vogel Interim Finance & Control

Het op interim basis uitvoeren van financieel- management.

My Brainwave B.V.

Holdingactiviteiten, interim management.

Pierre H. van Beusekom

Het verstrekken van adviezen op het gebied van marketing, communicatie en verkoop. Projectmanagement

Technical Consulting Woestijne B.V.

Het verlenen van diensten, het geven van adviezen en het verrichten van consultancy werkzaamheden op het gebied van elektrotechnische installaties met name - doch niet uitsluitend - ten behoeve van de baggerindustrie, offshore en alle overige takken van de industrie, ter beschikking stellen van arbeidskrachten

4*Co Opleidingsadvies en coaching

Opleidingsadvies en coaching onder andere competentieontwikkeling en ontwikkelen van leertrajecten.

Viannh B.V.

Het optreden als adviseur op bedrijfs- economisch en financieel gebied in de ruimste zin des woords

Stichting Atlas

Het adviseren van ondernemers

4 Figure Flex

Financiële en intermediaire dienstverlening. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten; Steigerbouwwerkzaamheden.

JS Advies & Ondersteuning

Automatisering bedrijfsprocessen, administratieve ondersteuning, projectbegeleiding en -ondersteuning, toezichthoudende taken grond-, weg- en waterbouw.

P. Toes Beheer B.V.

Het voeren van het management over alle vennootschappen, behorend tot het Valveco- concern.

Bakker Business Support

Organisatie adviesbureau oghv algemene dienstverlening, proces begeleiding, interim management

Ducado

DLP-er: Een Deskundig Leidinggevende Projecten is werkzaam in of met verontreinigde grond en verontreinigd (grond) water. Hij of zij ziet toe op er gewerkt wordt volgens de geldige regels aangaande de Arbeidsomstandighedenwet op de werklocatie.

WitH-You interim-management & advies

Interim-management en advies voor financiele vraagstukken in de gezondheidszorg.

4 Figure B.V.

Het verlenen van financiële diensten en het geven van advies aan zowel particulieren als aan bedrijven, ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

SIAC

Het verstrekken van advies en diensten op het vlak van management, waaronder begrepen het bieden van commerciële ondersteuning en het terbeschikking stellen van personeel

Arjo Holding B.V.

Beheermaatschappij, tevens het verlenen van diensten op het gebied van management en interim-management.

Lagersmit OG B.V.

Het beleggen van vermogen in (hypothecaire) schuldvorderingen en registergoederen, alsmede holding- en managementactiviteiten.

A.J.K. Engineering

Ontwerp en bouw van mobiele vermogens test apparatuur en werktuigkundig teken en rekenwerk, onderhoud van machines.

J. Zweep Electrotechniek B.V.

Beheer van vermogen

Roderik Bouw Consult

Bouwkundig advies, zowel particulieren als be- drijven, project ondersteuning, bouwkundig tekenwerk, directie voering, bestekken, toezicht, inmetingen, onderzoek, aankoopkeu- ring, rapportage, onderhoudsplanning

Andira Vietnam B.V.

Advisering op het gebied van goederen/tech- nische transacties

Extern Design

Ontwerpbureau op het gebied van installatie- techniek

van de Velde Civiel Adviesbureau

Civiel adviesbureau t.w.werkvoorbereiding en uitvoering.

Agr Projecten B.V.

Engineering en uitvoering van civiele werken op het gebied van de bouw. Uitlenen van de directeur/ groot aandeelhouder aan andere bedrijven

L.J. van Leeuwen Bouwbegeleiding

Bureau voor bouwbegeleiding

H/O Bouwkundig Adviesbureau

Architecten- en ingenieursbureau.

Maatschap J. van Dijk-M. Wolvers

Bouw- en restauratie advies.

One B Bouwkundig ontwerpburo

Het verzorgen van bouwkundig ontwerp en tekenwerk en het verzorgen van een vergunningsaanvraag voor particuliere woningen, seriematige woningbouw en utiliteitsprojecten, tevens het houden van bouwbegeleiding, bouwtoezicht en directievoering.

Specken Innovations B.V.

Het onderzoek, het ontwerpen, ontwikkelen, bouwen van (test)machines en aanverwante producten voor de autosport, de transportsector en de civiele sector en overige aanverwante sectoren, alsmede de im- en export op nationaal en internationaal niveau van dergelijke machines en aanverwante producten. Holding / beheer. Detachering.

GS mode & design

Detailhandel vanuit huis in kleding en accessoires, alsmede woninginrichtingsadvies

BK 3D Solutions

Engineerings werkzaamheden op het gebied van werktuigbouw. Gespecialiseerd in 3D ontwerp/study van piping modellen in de gas en olie industrie.

Smallegange Bouwadvies

Als architect adviesdiensten leveren in de gehele levensloop van gebouwen 1. Planvorming, 2. Projectuitvoering en begeleiding 3. Beheertaken van gebouwen

RH-NEV B.V.

Het adviseren van en het verlenen van scheepsbouwkundige ingenieurs- en andere diensten

Aythya Images

Ecologisch onderzoek en advies; fotografie van natuur en milieu

NOUD.NU

Grafische vormgeving en dtp

Dilber.nl

Chauffeurs werkzaamheden; Borduurservice en drukservice; Verkoop (via internet) van geborduurde en bedrukte artikelen; Facility manager storeparc.

Keesmaat Inside Out

Vertaalbureau alsmede het redigeren van teksten één en ander in de meest ruime zin

TNP Glasbewassing

Glazenwassers- en schoonmaakbedrijf alsmede het verrichten van vloeronderhoud. Het ter beschikking stellen van arbeidskrachten. Onder de medehandelsnaam TNP Fotografie wordt uitgeoefend: fotograaf.

Neels Timmerwerken

Allround timmerwerkzaamheden o.a. meubels

Ronald de Witte

Klussen- (niet-bouwkundige aard), montage- en onderhoudsbedrijf gericht op de burgerlijke en utiliteitsbouw alsmede het bemiddelen tussen bedrijven bij de aan- en verkoop van hengelsportartikelen. Fotografie.

Subs&Dubs Translations

Vertaalbureau.

T.v.Bennekom dienstverlening, gewasbescherming en onkruidbestrijdingsbedrijf

Heftruck rijden, sjofel rijden, schilderen, gewasbescherming en onkruid bestrijden.

B.A.A.K. Bureau Administratie Advies Koenraadt

Administratiekantoor in de ruimste zin

CwP Ventures I B.V.

Beheermaatschappij

A.J. Oudshoorn Advies

Adviesbureau op financieel, fiscaal- en automatiseringsgebied één en ander in de meest ruime zin

T.A.S.D. B.V.

Beheeractiviteiten. Verzorgen administratie. Handelsbemiddeling in voedingsmiddelen (met name fruit).

Stichting Administratiekantoor FTA

Administratiekantoor K.S. Bijl

Het verzorgen van administraties en belastingadviezen.

Arends opleiding & advies

Geven van administratieve en fiscale les voor onderwijsinstellingen; administratieve en fiscale dienstverlening.

AMAR Consultancy

Online marketing en communicatie, datafeed beheer, financiele administratie.

Administratiekantoor H. Hak

Verzorgen van de financiële administratie en de verloning en de daarbij behorende belastingaangiftes.

A. van der Kuijl boekhouding

Administratieve dienstverlening.

Smit A&T

Administratiekantoor en werkvoorbereiding.

SNIP ONLINE B.V.

Het verlenen van diensten op het gebied van administratie en consultancy. Administratie en belastingadvies.

CorVeth Solutions

Financiële werkzaamheden.

Administratiekantoor C.P. van der Linden

Administratiekantoor

Gebo Finance B.V.

Het uitoefenen van een administratiekantoor en incassobureau, het aan- en verkopen van onroerend goed en het verhuren van onroerend goed.

C.P. de Haan Holding B.V.

Beheer en vervreemding van vermogensbestanddelen

S.M.S. (Schouwink Management Service) B.V.

Project- en interimmanagement en tevens consultancy

Bas Lagendijk Interim Management

Het verhuren van arbeid in vleesverwerkende bedrijven en het geven van bedrijfsadvisering op dit gebied

J. Mennema Beheer B.V.

Het verrichten van managementadvies alsmede het verrichten van vermogensbeheer

Staffing-ESG B.V.

Het adviseren, ondersteunen en begeleiden van bedrijven inzake het inzetten van flexibele arbeid.

Rimar Solution B.V.

Rimar Solution B.V.
Advies, training en management voor de organisatie als geheel en het individu dat daarin werkzaam is.

THM (Top Head Management) TWO B.V.

Alg. beheerdoelstelling / management aktiviteiten.

Spot your interim

Adviesbureau op het gebied verkooptechniek.

P.P. Goudriaan Holding B.V.

Het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met, het voeren van managementactiviteiten over, het voeren van de directie over, alsmede het (doen) financieren van andere ondernemingen, in welke rechtsvorm ook; het verkrijgen, vervreemden en beheren van aandelen in naamloze- en besloten vennootschappen.

Arelk

Toezichthouden bij werken in of met met verontreinigde grond.

Van Goghplantsoen 24

Van Goghplantsoen 24
Het (doen) ontwikkelen van software en automatisering/ICT op het gebied van de gezondheidszorg, alsmede het (doen) verlenen van consultancy terzake.

R. Toes Beheer B.V.

Het voeren van het management over alle vennootschappen, behorend tot het Valveco- concern.

Optimus Banking Support

Interim (advies) werkzaamheden op het gebied van bancaire zakelijke kredietverlening en interne- en externe verslaggeving

Haantrans Services

Services in transport.

Puur Kiran

Verhuur van bedrijfsruimten. Interimmanagement, coaching en training.

Garden Retail Management Support

Retailadvies en consultancy met name in de tuincentrumbranche, aan zowel individuele ondernemers en samenwerkingsverbanden en de daaraan gelieerde bedrijfskolom.

SH Solutions

Commerciële en technische consultancy.

Marco Smit Projectmanagement

Projectmanagement op het gebied van werktuigbouwkundige installaties

RWXpert Expertise- en Adviesbureau B.V.

Het exploiteren van een arbeidskundig expertise- en adviesbureau; het exploiteren van een fiscaal adviesbureau; het geven van organisatie-advies inzake personeelsbestanden

Tonny van Acquooij t.h.o.d.n. CasaBarista Coffee on Wheels Rotterdam

Rijdende koffieservice van kwaliteit-koffie en thee op locatie in regio Rotterdam en omstreken. Verkoop van verse koffie en thee, geven van opleidingen/workshops op dit gebied. Interim management in de zakelijke dienstverlening.

Pr. Marijkestraat 5

Pr. Marijkestraat 5
Bedrijfsorganisatie-adviesbureau. Verzorgende individuele gezondheidszorg

HND Bouwadvies B.V.

Het geven van bouwtechnische adviezen

Bolk SPT Beheer B.V.

Beheermaatschappij, tevens het verlenen van diensten op het gebied van management en interim-management.

Stichting G. Visie

Het verrichten van advieswerkzaamheden op het gebied van management en consultancy; de groothandel in en import en export van food en non food producten alsmede ongeregelde goederen.

Crescat

Consultancy advies op het gebied van loopbaanbegeleiding en competentieontwikkeling alsmede Human Resource Management (HRM).

Dutch Innovation Design

Bedrijfskundig adviesbureau

Jaap de Gruijter Advies Toezicht Management

Advieswerkzaamheden Interim-management Toezichthoudende functies

Visser Financial Advisory

Den Boef Projecten

Projectondersteuning alsmede interim- management.

VMJ Recruitment

Organisatie-adviesbureau in recruitment, werving en selectie.

Strategy Scout

Marketing, innovatie en bedrijfskundige activiteiten. Lesgeven.

LGN

Interim intern begeleider basisonderwijs. Onderwijsadvies.

A. de Jong-Projectmanagement

Projectmanagement, ICT consultancy, Logistiek consultancy.

Van Maren Inkoopmanagement

Inkoopondersteuning voor de zakelijke markt en particulieren. Handelsonderneming in roerende goederen.

RV Horecadiensten

BCG Bont Consultancy Global

Organisatie-advies.

PharmD B.V.

Het bieden van ondersteuning bij de bedrijfsvoering van ondernemingen en organisaties door de uitoefening van onder andere adviserende en uitvoerende werkzaamheden alsmede het detacheren van en bemiddelen tussen (potentiële) medewerkers binnen organisaties. Het geven van adviezen, auditeren en implementeren van IT Security Management. Het ter beschikking stellen van (tijdelijke) arbeidskrachten. Verificatie, evaluatie (auditeren) van producten, processen, programma's, projecten en systemen.

Out of the box Onderwijs Training en Coaching

Organisatie-adviesbureau met betrekking tot de onderwijssector. Tevens begeleiding van ouders en kind.

G.T. Vis engineering & management

Engineering en managen van HVAC projecten voor schepen en gebouwen

Head Facilities B.V.

Het (doen) verrichten van facilitaire ondersteuning, interim management en het geven van advies

Tench Interim Management & Consultancy B.V.

Het verlenen van diensten op het gebied van interim management, consultancy alsmede het geven van adviezen.

F & F Beheer B.V.

Ontwerp, levering, montage en onderhoud waterbehandelingsapparatuur, tevens handels-, beheer- en beleggingsmaatschappij, in de ruim- ste zin van het woord

SME Alblasserdam B.V.

Dienstverlening op het gebied van scheeps- automatisering (niveau meetsystemen)

SME Bergschenhoek B.V.

Dienstverlening op het gebied van scheeps- automatisering (niveau meetsystemen)

Van Dijl Controls B.V.

Technisch advies, ontwerpen van besturings- systemen beheersactiviteiten, stamrechtvoor- zieningen.

Tekenbureau G.C. de Jong

Het drijven van een tekenbureau.

Mechanical Control & Design

Design en engineering t.b.v. de scheeps- en jachtbouw.

Joop ten Hove

Adviseurswerkzaamheden op het gebied van kunststoftoepassingen, betonvloeren etc.

9 jaar oud

DeLaRo Infra Techniek B.V.

Veiligstellen, inspectie- en adviesbureau. docent en monteur van laag- en hoogspannings- installaties. Veiligheidsdiensten Tram en Metro. Brandveiligheidsdiensten

Seth van der Pol Advies

Bouwkundig teken- en adviesbureau, 3d modellering en interieurontwerp.

Penning Civiel & Groen

Calculatie, werkvoorbereiding, uitvoering en advisering van projecten in de civiele techniek en de groensector.

EJO - PM Services

Projectmanagement en ondersteunende activiteiten in de pertrochemische industrie.

Cable Fault Benelux

Opsporen en repareren van ondergrondse kabelschades, -storing en -defecten.

D.G. Hage Projectbegeleiding

Het begeleiden en ondersteunen van infraprojecten, zowel voor opdrachtgevers als opdrachtnemers.

TDA Technology B.V.

Het (doen) uitvoeren van consultancy en expertise op het gebied van technische installaties

Bouwen en Omgeving Jansen advies & consult

Bouwkundige advisering en plantoetsing.

mvk bouwsupport

Begeleiden van bouwprojecten, directievoering bouwprojecten en toezicht bij bouwprojecten.

WM bouwbegeleiding

Uitvoeren van bouwbegeleiding zoals opdrachtgever vertegenwoordigen (directie voering) in bouwteams/bouwvergaderingen en bij het bepalen van budget en bouwkosten.

SME Service Rotterdam B.V.

Dienstverlening op het gebied van scheeps- automatisering (niveau meetsystemen)

Stichting Onderzoek fysiologie en gezondheid

Lambino

Grafisch ontwerpbureau. Het ontwerpen en verkopen van design klokken via een webwinkel

Limitilion

Online marketing.

Stichting Derdengelden B & B

Benno Verhuur

Benno Verhuur
Het zich verhuren als freelance chauffeur. Internationale Expeditie. Op- en overslag en logistieke dienstverlening.

F.C.R. Verhuur

Het zichzelf verhuren als machinist in de gww-sector

MBDL B.V.

Het verstrekken van advies en consultancy werkzaamheden alsmede beheeractiviteiten

Karin de Paauw fotografie

Karin de Paauw fotografie
Fotograferen in opdracht. bruidsfotografie, portretfotografie en schoolfotografie

Retail Franchise Company (RFC) B.V.

Het ontwikkelen, beheren en exploiteren van winkelconcepten en verkoopkanalen, zowel ten behoeve van detailhandel als ten behoeve van groot- en andere handel, alsmede het ontwikkelen, beheren en exploiteren van één of meerdere franchise- formules en het sluiten van de daartoe benodigde overeenkomsten.

HSE-event

Adviesbureau op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn.

Wilgenplein 33

Wilgenplein 33
Coachen, begeleiden en bemiddelen van werkzoekenden. Organiseren en uitvoeren van sollicitatie trainingen. Adviseren en coördineren projecten sociale zaken, werkgelegenheid en integratie. Begeleiding en advies bij outplacement. Tolken Turks- Nederlands en Nederlands-Turks.

Baas gedragsdeskundige rapportages

Cromanet Europe

Verkoop (op locatie en via webwinkel) van apparatuur tbv afslankstudios alsmede consultancy op het gebied van grafische technieken.

Baan TTC

Gespecialiseerd in teaching, training en coaching op het gebied van missionair kinder- en jeugdwerk en het reïntegreren van mensen met aan afstand op de arbeidsmarkt.

Snuffelgemak.nl

Handelsplatform in tweedehands artikelen

C.M. Siereveld

Het verrichten van werkzaamheden op het gebied van commerciële dienstverlening en werkvoorbereiding.

Snoo Media transport

Koeriersdiensten

TwF (Trade with Feeling)

Onderhouds- en montagebedrijf alsmede het verrichten van werkzaamheden op het gebied van algemene metaalbewerking en het controleren en het inspecteren van machines.

Wijtwee

Fotografie en animatie werkzaamheden

BREMM

Ontwerpen en leveren van communicatiemiddelen. Repareren van Appleproducten.

DBNeesen

Sportfotografie Evenement fotografie Stock fotografie Portret fotografie

Pascal Verweij Horeca

Catering, food, beverages, evenementen, en aan verwante horeca activiteiten

Zinnia in beeld

Fotografie.

Travel Domains B.V.

Het beheer en de verhuur van Uniform Resource Locators (URL)

AN Marketing

Dienstverlening op het gebied van sales en marketing.

JRO dienstverlening

Het verrichten van marketing en commerciële activiteiten. Groenvoorziening.

D. Embrechts

Internationale sales management en brand ambassadeur. Webwinkel in race drone onderdelen en aanverwante artikelen.

DPA

Designer, Photography, Art, Film producer

Joost Helpt

Het ondersteunen van ouderen bij ICT problemen.

ChrizKnitz

Vertalen van breipatronen vanuit Noors, Deens, Duits, Engels naar Nederlands. Ontwerpen van breipatronen. Geven van workshops.

Ramon Videografie

Maken van videofilms voor particulieren en bedrijven.

Lekker Space

Communicatie- en grafisch ontwerp, web development alsmede het redigeren van teksten.

InnoSlide B.V.

De ontwikkeling van-, de productie van- , en de handel in (elektrische en niet elektrische) producten voor de automotive-, caravan- en camperindustrie