Terug naar Roerende goederen

Roerende goederen

Uitzendbureaus, uitleenbureaus en banenpools

65 resultaten (exclusief 3 holdings)

EMD B.V.

EMD B.V.
Het uitoefenen van een schoonmaakbedrijf alsmede groothandel in schoonmaakartikelen, im- en export van schoonmaakartikelen alsmede uitzendbureau. Het verrichten van grondwerk- en kabellegwerkzaamheden.

Lagersmit

Lagersmit
Het verkopen, (doen) ontwerpen, (doen) vervaardigen en (doen) herstellen van lagers, afdichtingen en andere naar soort of branche verwante producten, alsmede onderdelen of toebehoren daarvan. Het ter beschikken stellen van arbeidskrachten.

MAAT Heftrucks

MAAT Heftrucks
Het exploiteren van heftrucks en andere hef- en hijswerktuigen, ook door middel van verhuur en al hetgeen daarmee verband houdt. In en uitlenen van personeel.

Scope People B.V.

Scope People B.V.
Het uitoefenen van een uitzendbureau annex detacheringsbureau voor kantoor administratief personeel.

MAAT Transport

MAAT Transport
Het uitoefenen van een expeditie- en transportbedrijf; Groothandel in emballage. In- en uitlenen van personeel.

Baanvoorjou B.V.

Baanvoorjou B.V.
Het in- en uitlenen van personeel. Het geven van trainingen en opleidingen.

Benthink B.V.

Benthink B.V.
Het verlenen van management, advies en ondersteuning. aanbieden van testen en assessments. Advies, coaching, begeleiding en ondersteuning op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, samenwerking, cultuur en gedrag. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

Den Hartog Bouwadvies B.V.

Bouwkundig adviesbureau.

FlexForce Personeelsdiensten BV

FlexForce Personeelsdiensten BV
Het werven en selecteren, ter beschikking stellen, uitlenen, detacheren en opleiden van personeel; het aannemen en uitvoeren van werkzaamheden in de technische sector en andere sectoren.

ScopeFinance

ScopeFinance
Het recruiten van financial professionals voor interim en detachering. Het in- en uitlenen van personeel.

ScopeFinance

ScopeFinance
Het recruiten van financial professionals voor werving en selectie. Interim en detachering.

Synergie Uitzendbureau

Synergie Uitzendbureau
Uitzendubureau voor medewerkers in de sector transport en logistiek alsmede in administratieve, secretariële en financiële functies

Compaen Uitzendbureau

Compaen Uitzendbureau
De uitoefening van een uitzendbureau en het werven, uitlenen, uitzenden, ter beschikking stellen en detacheren van arbeidskrachten

MKB Payroll.nl

MKB Payroll.nl
Het ter beschikking stellen van personeel aan derden, alsmede personele diensten ten behoeve van derden (payroll).

Pro-Verkeer BV

Pro-Verkeer BV
Het re-integreren van mensen uit een werkeloosheidssituatie door middel van het aanbieden van werk, het aanbieden van passende opleidingen, het direct plaatsen bij opdrachtgevers of in dienst nemen voor het uitvoeren van opdrachten bij op-drachtgevers, het detacheren van medewerkers en het verzorgen van interim op-drachten; beheeractiviteiten. Personeel ter beschikking stellen.

Raaak Personeel

Raaak Personeel
Het werven, selecteren, uitzenden en detacheren van personeel. Online adverteren / advertising.

Techcetera B.V.

Het doen exploiteren van een adviesbureau voor (technische) projectondersteuning. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

Admarel B.V.

De handel in en de verhuur, het onderhoud en de reparatie van nautische, hydrografische en aanverwante apparatuur en instrumenten, alsmede het regelen van diensten ten behoeve van de off-shore industrie en het verlenen van die diensten. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

Schee Fa P vd

Schee Fa P vd
Carrosseriebedrijf

Credo Clean

Credo Clean
Schoonmaakbedrijf. Games uitgeven en ontwikkelen.Ontwikkelen produceren van reinigingsproducten. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

DAR Bouwadvies B.V.

DAR Bouwadvies B.V.
Bouwkundig adviesbureau. Het ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

EJ Security

EJ Security
De uitoefening van een beveiligingsbedrijf. Het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden m.b.t. telefoons, computers en randapparatuur. Workshops, belettering, interieur stickers (via internet + detailhandel). Werven en selecteren van personeel ohgv de beveiliging. Groothandel in bovenkleding. Import export in textiel.

GE Power Services

GE Power Services
Onder de naam ALSTOM Power Nederland: Onderhoud, reparaties, modernisering, renovaties en bedrijfsvoering van energie opwekkingsinstallaties, van industriële roterende machines en van rookgasreinigings- installaties met inbegrip van alle bijbehorende hulpsystemen en componenten en levering van onderdelen; Ter beschikking stellen van arbeidskrachten

J.W. 't Hoen Beheer B.V.

J.W. 't Hoen Beheer B.V.
Het (doen) verrichten van alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot de aanleg en het onderhoud van groenvoorzieningen in de meest uitgebreide zin, alsmede met betrekking tot grondwerken, en voorts het (doen) aannemen en (doen) uitvoeren van alle voorkomende grond, weg- en waterbouwwerken, alsmede bestratingswerken, en voorts de uitoefening van een tuiniers- en hoveniersbedrijf, waaronder met name begrepen het onderhouden en (doen) aanleggen van groenvoorzieningen en tuinen, zowel voor ondernemingen instellingen als voor particulieren. Het uitlenen van personeel.

Montage- en Zonweringsbedrijf Sam

Montage- en Zonweringsbedrijf Sam
Montage- en zonweringsbedrijf. Het ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

Ritmeester Personeelsdiensten BV

Ritmeester Personeelsdiensten BV
Het uitzenden casu quo detacheren en ter beschikking stellen van arbeidskrachten, alsmede (personeels) advieswerk (advisering), arbeidsbemiddeling, werving en selectie van arbeidskrachten en re-integratie van arbeidskrachten;

RVD Financials B.V.

RVD Financials B.V.
Administratieve dienstverlening, interim opdrachten, implementatie/ integratie van administratie systemen, financiële dienstverlening.

Schoonmaakbedrijf Drechtsteden

Schoonmaakbedrijf. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

Inforza Projecten B.V.

Inforza Projecten B.V.
Het uitvoeren van ICT gerelateerde projecten. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten

Strategy Scouts B.V.

Het ontwikkelen, initiëren en/of realiseren van online en offline concepten en oplossingen, het ontwikkelen, ontwerpen, onderbrengen, aanpassen, onderhouden en exploiteren van online- en andere informatietools, web-sites, web-shops, web- applicaties, internet pagina's, online diensten en andere toepassingen van digitale communicatie en informatie, alsmede het ter beschikking stellen van de daarvoor benodigde arbeidskrachten.

Cre-Uit B.V.

Cre-Uit B.V.
Uitzenden, detacheren, werven en selecteren, payrollen, het verlenen van personeelsdiensten. Algemene burgelijke en utiliteitsbouw. Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen. Het uitvoeren en doen van werkzaamheden in bouw, industrie en steigerbouw; het uitzenden en detacheren van personeel alsmede het aannemen van het werk in de branches scheepsbouw, tuinbouw, steigerbouw, schoonmaak, productie, petrochemie, transport, inratec en vijzeltechnieken. Onder de medehandelsnaam Cre- Uit Steigerbouw en Isolatie wordt uitgeoefend: het uitzenden en detacheren van personeel in de steigerbouw en isolatie. Groothandel (daaronder begrepen) de im- en export in ongeregelde goederen.

Elektrotechniek P. van Rikxoort BV

Elektrotechniek P. van Rikxoort BV
Het uitoefenen van een elektrotechnisch bedrijf. Bedrijfsmatig arbeidskrachten ter beschikking stellen.

Lesec Beveiliging B.V.

Lesec Beveiliging B.V.
De uitoefening van een electrotechnisch installatiebedrijf. Installatiebedrijf brandmeldinstallaties. Het uit en inlenen van personeel.

8 jaar oud

Ohm Installatietechniek B.V.

Ohm Installatietechniek B.V.
Het installeren van elektrotechnische installaties zoals licht en kracht-, sterk en zwakstroom, data en telefonie, aarding en bliksem, beveiligingsinstallaties en dergelijke; het installeren van werktuigbouwkundige installaties zoals gas, sanitair, centrale verwarming, luchtbehandeling, meet- en regeltechniek, lichte bouwactiviteiten zoals metselen, voegen, timmeren, tegelzetten, stukadoren, schilderen en dergelijke, alles in de meest ruime zin des woords; beheeractiviteiten. Het detacheren of collegiaal uitlenen van personeel.

OmniformGroup

OmniformGroup
Uitoefenen van een civiel technisch ingenieursbureau, ontwerpen, voorbereiden en begeleiden van projecten in de civiele sector (weg- en waterbouw); Het tijdelijk ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

Omniform Techn. Solutions B.V.

Omniform Techn. Solutions B.V.
Technisch adviesbureau; Ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

Staabo Timmerwerken B.V.

Staabo Timmerwerken B.V.
Het adviseren in en begeleiden van interieur- verbouwingen en de uitvoering daarvan, alsmede het coordineren bij andere bedrijven. Het verrichten van activiteiten op het gebied van aanneming van werk in het algemeen. Het ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

Timmerbedrijf Ritmeester BV

Timmerbedrijf Ritmeester BV
Uitoefenen van een timmerbedrijf, tevens het maken van meubels, scheeps- en jachtbetimmeringen. Het ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

Omniform Projects

Het verstrekken van adviezen, het begeleiden en aannemen van projecten op het gebied van technische ontwerpen; Het tijdelijk ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

4 Figure

4 Figure
Het verlenen van financiële diensten en het geven van advies aan zowel particulieren als aan bedrijven, ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

AGr Projecten B.V.

AGr Projecten B.V.
Engineering en uitvoering van civiele werken op het gebied van de bouw. Uitlenen van de directeur/ groot aandeelhouder aan andere bedrijven

Inpro Utilities B.V.

Inpro Utilities B.V.
Het begeleiden van projecten in de installatietechniek en het detacheren en uitzenden van personeel

Installatie-Montagebedrijf Inmotec

Installatie-Montagebedrijf Inmotec
Loodgietersbedrijf, centrale verwarmingsbedrijf. Het uitlenen van medewerkers. en dakdekkersbedrijf

K.M. Sels Loon- en Verhuurbedrijf

K.M. Sels Loon- en Verhuurbedrijf
Het doen van werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw. Het inhuren en doorverhuren van personeel.

Kamerling Elektrotechniek

Kamerling Elektrotechniek
Elektrotechnisch installateursbedrijf Advies en ontwerp voor innovatieve elektrische installaties en verlichting. In- of uitlenen van arbeidskrachten.

M. de Groot B.V.

M. de Groot B.V.
Stamrecht B,V., alsmede het - al dan niet - op uitzendbasis of detacheringsbasis ter beschikking stellen van arbeidskrachten, en voorts het (al dan niet en namens opdrachtgevers) werven, selecteren en aanbrengen van arbeidskrachten, het bemiddelen bij het tot stand komen van arbeidsovereenkomsten in de meest uitgebreide zin, en voorts het geven van adviezen, begeleiding tot het vorenstaande aan opdrachtgevers en werknemers.

Peopleplacement B.V.

Peopleplacement B.V.
Het trainen, begeleiden en verlonen van medewerkers met een achterstand op de arbeidsmarkt vanuit de gedachte van MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Ter beschikking stellen van medewerkers (detachering).

R2DTOP B.V.

R2DTOP B.V.
De exploitatie van een bedrijf op het gebied van ICT, waaronder begrepen hosting, virtuele desktops, hardware, consultancy, detachering, service en onderhoud.

4 Figure Flex

Financiële en intermediaire dienstverlening. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten; Steigerbouwwerkzaamheden.

Aanneming- & Verhuurbedrijf J.F. de Bruijn

De exploitatie van een aannemings- en grondverzetbedrijf, alsmede de verhuur van machines. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten, in- en verhuur van personeel.

Accountingexperts B.V.

Verlenen van financiële-, administratieve- en fiscale (advies)diensten, ontwikkelen, implementeren en certificeren van kwaliteits- processen. Salarisverwerking en detachering salarisadministrateurs.

Groen Infra Bv

Groen Infra Bv
Bestratingsbedrijf. Detacheren van personeel. Hovenierswerkzaamheden.

Bas Verhuur

Het zich beschikbaar stellen als arbeidskracht

Best Jobs B.v

Best Jobs B.v
Het uitzenden van personeel

BINA Consultancy B.V.

Het adviseren, ondersteunen en begeleiden van personeel en organisatie ("P&O") afdelingen, in het bijzonder op de gebieden van personeel en arbeid, alsmede beheeractiviteiten

De Hoge Duin Holding B.V.

Het ter beschikking stellen van personeel aan derden, alsmede personele diensten ten behoeve van derden (payroll).

Flexx-Investments participatie B.V.

Het participeren in uitzendbureau's.

FS-Staffing

Het uitzenden en detacheren van personeel in alle sectoren van de arbeidsmarkt van alle direct en indirect verbonden activiteiten. Het ter beschikking stellen van arbeidskrachten. Schoonmaakwerkzaamheden.

M-Fox

Het uitlenen en/of detacheren van personeel ten behoeve van controlebedrijven en operationele bedrijven in de petro- en (oleo) chemische industrie.

PharmD B.V.

Het bieden van ondersteuning bij de bedrijfsvoering van ondernemingen en organisaties door de uitoefening van onder andere adviserende en uitvoerende werkzaamheden alsmede het detacheren van en bemiddelen tussen (potentiële) medewerkers binnen organisaties. Het geven van adviezen, auditeren en implementeren van IT Security Management. Het ter beschikking stellen van (tijdelijke) arbeidskrachten. Verificatie, evaluatie (auditeren) van producten, processen, programma's, projecten en systemen.

Pro Shipservice B.V.

Het exploiteren van een scheepvaartbedrijf, het uitlenen van scheepvaartpersoneel, het verzorgen van bevrachtingen en overige scheepvaartgerelateerde werkzaamheden, binnenvaart (vracht-, tank- en sleepvaart), dienstverlening voor vervoer, dienstverlening voor vervoer over water en het verzorgen van primair en speciaal onderwijs, alsmede praktijkonderwijs

Prometheus Global Solutions, LDA

Uitzendbureau

SIAC

Het verstrekken van advies en diensten op het vlak van management, waaronder begrepen het bieden van commerciële ondersteuning en het terbeschikking stellen van personeel

Your Wingman.nl

De werving en selectie, uitzenden, detacheren en payrollen van personeel in de techniek

Zuidwest Facility B.V.

Het uitoefenen van een schoonmaakbedrijf, alsmede groothandel in schoonmaakartikelen, im- en export van schoonmaakartikelen, alsmede uitzendbureau.

ScopeFinance

ScopeFinance
Werving en selectie. Detachering. Interimmanagement.

Gort Beheer B.V.

Gort Beheer B.V.
Persoonlijke houdstermaatschappij. Het ter beschikking stellen van arbeidskrachten aan derden.

Peopleplacement B.V.

Peopleplacement B.V.
Het geven van trainingen en uitlenen van medewerkers aan derden. Het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met, het besturen van, alsmede het (doen) financieren van andere ondernemin-gen, met welke rechtsvorm dan ook. Het verstrekken en aangaan van geldleningen, het beheren van en het beschikken over registergoederen en het stellen van zekerheden, ook voor schulden van anderen.