Terug naar Roerende goederen

Roerende goederen

Particuliere beveiliging

6 resultaten (exclusief 1 holdings)

EJ Security

EJ Security
De uitoefening van een beveiligingsbedrijf. Het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden m.b.t. telefoons, computers en randapparatuur. Workshops, belettering, interieur stickers (via internet + detailhandel). Werven en selecteren van personeel ohgv de beveiliging. Groothandel in bovenkleding. Import export in textiel.

Mercado Marktbeheer

Mercado Marktbeheer
Marktbeheer. Office secretariaat. Security service.

G. Peeters Diensten

Beveiliging, het verrichten van onderhoudswerkzaamheden in en om huizen en gebouwen. Koerierswerkzaamheden

GNRL Security

Object beveiliging, Winkelsurvaillance, mobielesurvaillance, zorgbeveiliging, evenementen en horeca diensten, haven diensten.

GS Security

Personal training, voedingsadvies en bootcamp training. Beveiliger bij evenementen, panden, bedrijfspanden en gemeentelijke panden en surveillance.

René van Wijk Fire & Safety Services

René van Wijk Fire & Safety Services
Brandwacht, veiligheidsdiensten en beveiliging. In- en verkoop verzamelmateriaal. In- en verkoop blusmiddelen en onderhoud blusmiddelen.

Aukes Training en Advies

Aukes Training en Advies
Holdingactiviteiten; Het ontwikkelen en organiseren van (corporate) veiligheidsbeleid, waaronder begrepen het adviseren terzake van de organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen terzake van veiligheid; het geven van opleidingen en trainingen ter beïnvloeding van menselijk gedrag terzake security en safety; het ondersteunen inzake naleving van de arbo- en andere relevante wetgeving, onder de mede-handelsnaam Aukes Training & Advies