Terug naar Roerende goederen

Roerende goederen

Arbeidsbemiddeling

13 resultaten (exclusief 1 holdings)

Landvast

Landvast
Het uitoefenen van horeca- en (overige) commerciële activiteiten (waaronder begrepen - doch niet beperkt tot - de exploitatie van een bioscoop en de exploitatie van multi- functionele ruimten) in het Sociaal Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam, alsmede het in het kader van deze doelstelling in- en uitlenen/detacheren van personeel.

ScopeFinance

ScopeFinance
Het recruiten van financial professionals voor interim en detachering. Het in- en uitlenen van personeel.

ScopeFinance

ScopeFinance
Het recruiten van financial professionals voor werving en selectie. Interim en detachering.

EJ Security

EJ Security
De uitoefening van een beveiligingsbedrijf. Het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden m.b.t. telefoons, computers en randapparatuur. Workshops, belettering, interieur stickers (via internet + detailhandel). Werven en selecteren van personeel ohgv de beveiliging. Groothandel in bovenkleding. Import export in textiel.

Ritmeester Personeelsdiensten BV

Ritmeester Personeelsdiensten BV
Het uitzenden casu quo detacheren en ter beschikking stellen van arbeidskrachten, alsmede (personeels) advieswerk (advisering), arbeidsbemiddeling, werving en selectie van arbeidskrachten en re-integratie van arbeidskrachten;

M. de Groot B.V.

M. de Groot B.V.
Stamrecht B,V., alsmede het - al dan niet - op uitzendbasis of detacheringsbasis ter beschikking stellen van arbeidskrachten, en voorts het (al dan niet en namens opdrachtgevers) werven, selecteren en aanbrengen van arbeidskrachten, het bemiddelen bij het tot stand komen van arbeidsovereenkomsten in de meest uitgebreide zin, en voorts het geven van adviezen, begeleiding tot het vorenstaande aan opdrachtgevers en werknemers.

Mister Callcenter

Mister Callcenter
Het werven en selecteren van commercieel talent, het verzorgen van trainingen en cursussen en het verlenen van commerciële diensten.

PerSens hr interim en advies

PerSens hr interim en advies
Interim-management, het geven van advies op het gebied van personeel en organisatie alsmede het werven en selecteren van personeel.

AJV Advies en Bemiddeling

Advies en bemiddeling op het gebied van arbeid.

Pr. Marijkestraat 7

Pr. Marijkestraat 7
Personeelsbemiddeling

FS-Staffing

Het uitzenden en detacheren van personeel in alle sectoren van de arbeidsmarkt van alle direct en indirect verbonden activiteiten. Het ter beschikking stellen van arbeidskrachten. Schoonmaakwerkzaamheden.

PharmD B.V.

Het bieden van ondersteuning bij de bedrijfsvoering van ondernemingen en organisaties door de uitoefening van onder andere adviserende en uitvoerende werkzaamheden alsmede het detacheren van en bemiddelen tussen (potentiële) medewerkers binnen organisaties. Het geven van adviezen, auditeren en implementeren van IT Security Management. Het ter beschikking stellen van (tijdelijke) arbeidskrachten. Verificatie, evaluatie (auditeren) van producten, processen, programma's, projecten en systemen.

VMJ Recruitment

Organisatie-adviesbureau in recruitment, werving en selectie.

ScopeFinance

ScopeFinance
Werving en selectie. Detachering. Interimmanagement.