Roerende goederen

Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening

Maat Heftrucks

Het exploiteren van heftrucks en andere hef- en hijswerktuigen, ook door middel van verhuur en al hetgeen daarmee verband houdt. In en uitlenen van personeel.

Eagle Energy 2 B.V.

Het houden van de eigendomsrechten van HEB (Home Energy Box), alsmede het exploiteren hiervan.

Eagle Energy 3 B.V.

Het houden van de eigendomsrechten van de door het bedrijf geoctrooieerde windmolen, alsmede de exploitatie hiervan

MAAT Transport

MAAT Transport
Het uitoefenen van een expeditie- en transportbedrijf; Groothandel in emballage. In- en uitlenen van personeel.

EMD B.V.

Het uitoefenen van een schoonmaakbedrijf alsmede groothandel in schoonmaakartikelen, im- en export van schoonmaakartikelen alsmede uitzendbureau. Het verrichten van grondwerk- en kabellegwerkzaamheden.

Techcetera

Het doen exploiteren van een adviesbureau voor (technische) projectondersteuning. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

Scope People B.V.

Het uitoefenen van een uitzendbureau annex detacheringsbureau voor kantoor administratief personeel.

Van Groene Huize Interieurbeplanting

Groothandel in interieurbeplanting en tevens verzorging hiervan

Moerman Jansen

Exploitatie automobielbedrijf, in- en verkoop van automobielen. Verhuur van personenauto's en lichte bedrijfsauto's.

Flexforce Personeelsdiensten BV

Het werven en selecteren, ter beschikking stellen, uitlenen, detacheren en opleiden van personeel; het aannemen en uitvoeren van werkzaamheden in de technische sector en andere sectoren.

Inforza B.V.

Inforza Projecten B.V.
Het uitvoeren van ICT gerelateerde projecten. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten

Raaak Personeel

Het werven, selecteren, uitzenden en detacheren van personeel. Online adverteren / advertising.

VakantieXperts

Reisorganisatie en de exploitatie van reisbureau's en touringcarbedrijven

Peter Hoek Tuinontwerp en Aanleg

Het (doen) ontwerpen en het (doen) aanleggen van tuinen en groenvoorzieningen alsmede het (doen) verrichten van onderhoud aan tuinen en groenvoorzieningen.

van der Rhee Outdoor Design

Tuinontwerp, hoveniers werkzaamheden, alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van de buitenruimte

GerTruck

Transportonderneming en verhuur van transportmiddelen. Brede administratieve dienstverlening. Koeriersdiensten

VAMarijke

Secretariële en financiële ondersteuning.

Verloop drukkerij

Het adresseren, verpakken, sealen en verzend gereedmaken van tijdschriften en mailings.

Jan Korteland Watersport

Het exploiteren van een garagebedrijf in al haar facetten, tevens de handel in watersport- artikelen. Verhuur van boten.

Beamerhuren.nl

Verhuur en verkoop van audio- en visuele apparatuur aan bedrijven en particulieren.

Bas verhuur

Het zich beschikbaar stellen als arbeidskracht

Pro-Verkeer B.V.

Het re-integreren van mensen uit een werkeloosheidssituatie door middel van het aanbieden van werk, het aanbieden van passende opleidingen, het direct plaatsen bij opdrachtgevers of in dienst nemen voor het uitvoeren van opdrachten bij op-drachtgevers, het detacheren van medewerkers en het verzorgen van interim op-drachten; beheeractiviteiten. Personeel ter beschikking stellen.

Best Jobs B.V.

Het uitzenden van personeel

Fitál Vakanties

Het organiseren van reizen, uitvoeren van tourwagenritten, groepsvervoer, het voeren van beheer over, deelnemen in en financieren van andere ondernemingen

Personal Touch Travel Chantal Tolksdorf

Persoonlijk reisadvies vanuit huis. Reisbureau, reisadvies op maat, persoonlijk reisadvies.

Aukes training en advies

Holdingactiviteiten; Het ontwikkelen en organiseren van (corporate) veiligheidsbeleid, waaronder begrepen het adviseren terzake van de organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen terzake van veiligheid; het geven van opleidingen en trainingen ter beïnvloeding van menselijk gedrag terzake security en safety; het ondersteunen inzake naleving van de arbo- en andere relevante wetgeving, onder de mede-handelsnaam Aukes Training & Advies

T. van Horssen

Hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf Ad van den Hoven BV

Het exploiteren van een hoveniersbedrijf

Greenlab

Het ontwikkelen en verkopen van (tuin gerelateerde) producten en het exploiteren van (web)shops.

Sop Autowas

Het (doen) exploiteren van een (auto)wasstraat.

ZGWA Facilitair B.V.

Verlening van facilitaire diensten

Braanker Fleet & Equipment B.V.

De groothandel in, het beheren, verkrijgen, bezitten, administreren en vervreemden, de exploitatie van-, het huren en verhuren (ook door middel van het sluiten van lease overeenkomsten) van bedrijfsmiddelen, materieel, machines, inventaris, gereedschappen en alle aanverwante artikelen, zaken en producten, tevens de exploitatie van een transport- en expeditiebedrijf

Omniform Projects

Het verstrekken van adviezen, het begeleiden en aannemen van projecten op het gebied van technische ontwerpen; Het tijdelijk ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

GE

Onder de naam ALSTOM Power Nederland: Onderhoud, reparaties, modernisering, renovaties en bedrijfsvoering van energie opwekkingsinstallaties, van industriële roterende machines en van rookgasreinigings- installaties met inbegrip van alle bijbehorende hulpsystemen en componenten en levering van onderdelen; Ter beschikking stellen van arbeidskrachten

OmniformGroup

Uitoefenen van een civiel technisch ingenieursbureau, ontwerpen, voorbereiden en begeleiden van projecten in de civiele sector (weg- en waterbouw); Het tijdelijk ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

Benthink B.V.

Het verlenen van management, advies en ondersteuning. aanbieden van testen en assessments. Advies, coaching, begeleiding en ondersteuning op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, samenwerking, cultuur en gedrag. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

OmniformGroup

Technisch adviesbureau; Ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

R2DTOP

De exploitatie van een bedrijf op het gebied van ICT, waaronder begrepen hosting, virtuele desktops, hardware, consultancy, detachering, service en onderhoud.

Baanvoorjou BV

Het in- en uitlenen van personeel. Het geven van trainingen en opleidingen.

OHM Installatietechniek B.V.

Het installeren van elektrotechnische installaties zoals licht en kracht-, sterk en zwakstroom, data en telefonie, aarding en bliksem, beveiligingsinstallaties en dergelijke; het installeren van werktuigbouwkundige installaties zoals gas, sanitair, centrale verwarming, luchtbehandeling, meet- en regeltechniek, lichte bouwactiviteiten zoals metselen, voegen, timmeren, tegelzetten, stukadoren, schilderen en dergelijke, alles in de meest ruime zin des woords; beheeractiviteiten. Het detacheren of collegiaal uitlenen van personeel.

Your Wingman.nl

De werving en selectie, uitzenden, detacheren en payrollen van personeel in de techniek

9 jaar oud

Scope Finance Group B.V.

Werving en selectie. Detachering. Interimmanagement.

Scope Finance Interim B.V.

Het recruiten van financial professionals voor interim en detachering. Het in- en uitlenen van personeel.

Scope Finance Recruitment B.V.

Het recruiten van financial professionals voor werving en selectie. Interim en detachering.

Raaak Payrolling

Het voeren van een payrollingbedrijf.

VanRip events

Facilitaire dienstverlening. Woningen verhuur en verkoop gereed maken. Projectmatige schoonmaak, gevelreinigen en opleveringen. Organisatiekantoor gemaksdiensten (persoonlijke hulp/assistentie voor ouderen). Projectmanagement. Projectbegeleiding. Organisatie events.

Bouman Lease B.V.

De uitoefening van het leasebedrijf, voorname- lijk bestaande uit het (doen) sluiten van lease-overeenkomsten met betrekking tot auto's en andere voertuigen alsmede het anderzins huren en verhuren en exploiteren daarvan, en voorts het verkrijgen, beheren en bezitten van wagenparken, auto's en andere voertuigen en het (doen)financieren van transacties met betrekking tot het vorenstaande. In- en verkoop van nieuwe en gebruikte voertuigen.

Lagersmit Sealing Solutions B.V.

Het verkopen, (doen) ontwerpen, (doen) vervaardigen en (doen) herstellen van lagers, afdichtingen en andere naar soort of branche verwante producten, alsmede onderdelen of toebehoren daarvan. Het ter beschikken stellen van arbeidskrachten.

Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf R. Stal

Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij onder de medehandelsnaam Groothandel Stal wordt uitgeoefend: groothandel in schoonmaakartikelen en ongeregelde non-food artikelen.

Schoonmaakbedrijf Stal

Schoonmaakbedrijf.

Snelle Vliet Holding B.V.

Houdstermaatschappij

Van der Elst Hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf. Onder de naam Babybob- verhuur.nl: verhuur van geboorte borden en diverse. Verkoop van huis- en tuinartikelen via een winkel.

VARODARENT B.V.

Verhuur en lease van overige machines en werktuigen en van overige goederen (geen automaten). Groothandel in emballage. (Groot) handel in en de verhuur van verhuismaterialen.

Alblas sport B.V.

Het verhuren van fitness apparatuur en indoor cycling bikes

Arma Materieel B.V.

Het fabriceren en verhandelen van opslagtanks- , pijpleidingproducten en metalen constructies; het exploiteren en verhuren van bedrijfsmiddelen aan groepsmaatschappijen en derden.

Synergie Logistiek

Uitzendubureau voor medewerkers in de sector transport en logistiek alsmede in administratieve, secretariële en financiële functies

Admarel B.V.

De handel in en de verhuur, het onderhoud en de reparatie van nautische, hydrografische en aanverwante apparatuur en instrumenten, alsmede het regelen van diensten ten behoeve van de off-shore industrie en het verlenen van die diensten. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

Montage- en Zonweringsbedrijf Sam

Montage- en Zonweringsbedrijf Sam
Montage- en zonweringsbedrijf. Het ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

Credo

Schoonmaakbedrijf. Games uitgeven en ontwikkelen.Ontwikkelen produceren van reinigingsproducten. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

RVD Financials B.V.

Administratieve dienstverlening, interim opdrachten, implementatie/ integratie van administratie systemen, financiële dienstverlening.

PerSens

Interim-management, het geven van advies op het gebied van personeel en organisatie alsmede het werven en selecteren van personeel.

Carrosserie- en Constructiebedrijf P. van der Schee B.V.

Carrosseriebedrijf

6 jaar oud

Landvast B.V.

Het uitoefenen van horeca- en (overige) commerciële activiteiten (waaronder begrepen - doch niet beperkt tot - de exploitatie van een bioscoop en de exploitatie van multi- functionele ruimten) in het Sociaal Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam, alsmede het in het kader van deze doelstelling in- en uitlenen/detacheren van personeel.

Den Hartog Bouwadvies B.V.

Bouwkundig adviesbureau.

Ritmeester Personeelsdiensten B.V.

Het uitzenden casu quo detacheren en ter beschikking stellen van arbeidskrachten, alsmede (personeels) advieswerk (advisering), arbeidsbemiddeling, werving en selectie van arbeidskrachten en re-integratie van arbeidskrachten;

Sinke Groenprojecten

Hoveniersbedrijf aanleg en onderhoud van tuinen. Het maken van houten meubels o.a. kasten en tafels

SZ Advies

SZ Advies
Adviseren op het gebied van project-, contract- , omgevingsmanagement en projectbeheersing.

de Gelder O.R.D.

Ondersteuning op het gebied van revalidatie- diensten. Schoonmaakbedrijf.

Steef Tuin Service

Het aanleggen en onderhouden van tuinen.

Van der Elst Hoveniersbedrijf

Van der Elst Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf. Totaal aanleg en onderhoud van buitenterreinen.

Makelaardij 66

1. Bemiddeling, inkoop, verkoop, verhuur van onroerend goed. 2. Schoonmaken van gebouwen binnen en buiten.

RAM Service

Het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden. Administratieve werkzaamheden.

Schut Machines B.V.

De verhuur van werktuigmachines

Compaen Uitzendbureau

De uitoefening van een uitzendbureau en het werven, uitlenen, uitzenden, ter beschikking stellen en detacheren van arbeidskrachten

PlaisierPSP

Verhuur en verkoop van professionele audio/ visuele apparatuur, voor zakelijke communicatie alsmede publieksevenementen, in de breedste zin des woords. Het produceren van audio/ visuele-media producties

FE-RENT B.V.

De exploitatie van-, het huren en verhuren, ook door middel van het sluiten van lease-overeenkomsten van glasvezelapparatuur, machines, materialen en onderdelen en alle glasvezel gerelateerde produkten, en voorts de handel daarin.

LCD BeNeLux B.V.

De (digitale) distributie van films, de exploitatie van film- en/of mediarechten alsmede de im- en export van- en de handel in informatiedragers

Niecky's Art Works

Ontwerpen, creëren, verhuren en verkopen van artworks, aanduidingsborden, geboorteborden, verkoop van gehaakte knuffels, geboetseerde kunstwerken en schilderijen

Kamerling Elektrotechniek

Elektrotechnisch installateursbedrijf Advies en ontwerp voor innovatieve elektrische installaties en verlichting. In- of uitlenen van arbeidskrachten.

DAR Bouwadvies B.V.

Bouwkundig adviesbureau. Het ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

KSO Installaties B.V.

De uitoefening van een electrotechnisch installatiebedrijf. Installatiebedrijf brandmeldinstallaties. Het uit en inlenen van personeel.

Hoveniersbedrijf J.W. 't Hoen B.V.

Het (doen) verrichten van alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot de aanleg en het onderhoud van groenvoorzieningen in de meest uitgebreide zin, alsmede met betrekking tot grondwerken, en voorts het (doen) aannemen en (doen) uitvoeren van alle voorkomende grond, weg- en waterbouwwerken, alsmede bestratingswerken, en voorts de uitoefening van een tuiniers- en hoveniersbedrijf, waaronder met name begrepen het onderhouden en (doen) aanleggen van groenvoorzieningen en tuinen, zowel voor ondernemingen instellingen als voor particulieren. Het uitlenen van personeel.

Hoveniersbedrijf W.J. van den Breevaart

Hoveniersbedrijf W.J. van den Breevaart
Hovenier

Hoveniersbedrijf Botanicus

Hoveniersbedrijf

Alblasserwaard Tuinprojekten

Alblasserwaard Tuinprojekten
Hoveniersbedrijf Ontwikkeling en in de verkoop brengen van prefab betonelementen die toepasbaar zijn in de verkeerstechniek onder de mede-handels- naam: S B M betonproducten

Reca Cleaning B.V.

De exploitatie van een onderhouds- en glazenwassersbedrijf.

Milort Verbouw en Onderhoud

Klus- en hoveniersbedrijf

Quicky

Het verlenen van diverse diensten, zoals (onderhouds)klusjes, huisontruiming-, eindschoonmaak- en opruimwerkzaamheden, kleine sloopwerkzaamheden, tuinieren en magazijnwerkzaamheden.

M.K.B. Clasquin

Hoveniersbedrijf. Klusbedrijf.

Budget Groenprojecten

Het aanleggen en onderhouden van tuinen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Verhuur aan hoveniers en groenvoorzieners.

BSS-Nederland

Advies in, produceren en leveren van veiligheidsbesturingen voor gritstralen. Advies in, verkoop, leveren, montage en onderhoud van persluchtinstallaties, persluchtleidingsystemen en straalinstallaties. Reiniging van roetfilters voor dieselmotoren. Advies in, verkoop van, en dienstverlening met CO2-ijsstraalapparatuur en speciale waterstraalapparatuur. Reiniging van roetfilters voor dieselmotoren.

Main Cleaning B.V.

Het verrichten van tankcleaningwerkzaamheden, het classificeren in het algemeen en de handel in brandstoffen, het inzamelen van bilgewater, klein gevaarlijk afval en oliehoudende scheepsafvalstoffen van de zeevaart, binnenvaart en visserij, alsmede het leveren van water en walspanning aan de scheepvaart.

Rograma

Dienstverlening alsmede consultancy advies op het gebied van security management systemen. Brede administratieve dienstverlening.

Hak Kraanverhuur en Grondverzet B.V.

De exploitatie van een onderneming in de ver- huur van en de handel in grondverzetwerkzaam- heden, alles in de ruimste zin

Hak Materiaal B.V.

De exploitatie van een onderneming in de ver- huur van kranen en grondverzetmachines. Onderhoud en reperatie van voertuigen.

Beats4U

Beats4U
Verhuur en de opbouw van licht- en geluids- apparatuur

Hak Materieel Specialistisch Grondverzet B.V.

Het in eigendom verwerven en vervolgens verhuren van roerende zaken ten behoeve van werken in de grond alsmede de weg- en waterbouw alsmede de exploitatie van roerende zaken en de handel daarin

J. Meijer

J. Meijer
Gevelreiniging, het verwijderen van asbest, de uitoefening van het voegbedrijf en het schoonmaakbedrijf

Cre-Uit B.V.

Uitzenden, detacheren, werven en selecteren, payrollen, het verlenen van personeelsdiensten. Algemene burgelijke en utiliteitsbouw. Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen. Het uitvoeren en doen van werkzaamheden in bouw, industrie en steigerbouw; het uitzenden en detacheren van personeel alsmede het aannemen van het werk in de branches scheepsbouw, tuinbouw, steigerbouw, schoonmaak, productie, petrochemie, transport, inratec en vijzeltechnieken. Onder de medehandelsnaam Cre- Uit Steigerbouw en Isolatie wordt uitgeoefend: het uitzenden en detacheren van personeel in de steigerbouw en isolatie. Groothandel (daaronder begrepen) de im- en export in ongeregelde goederen.

Strategy Scouts B.V.

Het ontwikkelen, initiëren en/of realiseren van online en offline concepten en oplossingen, het ontwikkelen, ontwerpen, onderbrengen, aanpassen, onderhouden en exploiteren van online- en andere informatietools, web-sites, web-shops, web- applicaties, internet pagina's, online diensten en andere toepassingen van digitale communicatie en informatie, alsmede het ter beschikking stellen van de daarvoor benodigde arbeidskrachten.

EJ Security

De uitoefening van een beveiligingsbedrijf. Het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden m.b.t. telefoons, computers en randapparatuur. Workshops, belettering, interieur stickers (via internet + detailhandel). Werven en selecteren van personeel ohgv de beveiliging. Groothandel in bovenkleding. Import export in textiel.

Schoonmaakbedrijf Drechtsteden

Schoonmaakbedrijf. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

Pr. Marijkestraat 7

Pr. Marijkestraat 7
Personeelsbemiddeling

Loonbedrijf van Loon

Klusbedrijf, lasbedrijf en schoonmaakwerkzaamheden.

Interservice Randstad

Het voeren van beheer, toezicht, service,onderhoud, renovatie en de schoonmaak van bedrijfsgebouwen, woningen en appartementscomplexen.

Pijl Hoveniers

Van der Waal Hoveniers

Tuinaanleg en tuinonderhoud

Uwdigitale.nl

Financiële dienstverlening

De Looff Materieel B.V.

Grondverzetmachineverhuur

De Looff Machineverhuur B.V.

De exploitatie van een onderneming in de verhuur van grondverzetmachines en grondverzetactiviteiten, alsmede in het onderhoud van groenvoorzieningen.

GO4 Facilities B.V.

GO4 Facilities B.V.
De verhuur van licht en audiovisuele produkten t.b.v. kwalitatief hoogwaardige evenementen, presentaties en podiumkunsten, en het verlenen van diensten en de advisering op het gebied van licht en audiovisuele produkten.

Installatie-Montagebedrijf Inmotec

Installatie-Montagebedrijf Inmotec
Loodgietersbedrijf, centrale verwarmingsbedrijf. Het uitlenen van medewerkers. en dakdekkersbedrijf

Staabo Timmerwerken B.V.

Staabo Timmerwerken B.V.
Het adviseren in en begeleiden van interieur- verbouwingen en de uitvoering daarvan, alsmede het coordineren bij andere bedrijven. Het verrichten van activiteiten op het gebied van aanneming van werk in het algemeen. Het ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

Timmerbedrijf Ritmeester BV

Timmerbedrijf Ritmeester BV
Uitoefenen van een timmerbedrijf, tevens het maken van meubels, scheeps- en jachtbetimmeringen. Het ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

Elektrotechniek P. van Rikxoort B.V.

Het uitoefenen van een elektrotechnisch bedrijf. Bedrijfsmatig arbeidskrachten ter beschikking stellen.

Job4you

Uitzendbureau (onder andere voor personeel ten behoeve van beroepsgoederenvervoer)

Mercado Marktbeheer

Marktbeheer. Office secretariaat. Security service.

PM-groenwerk

PM-groenwerk
Hoveniersbedrijf. Het wassen van voertuigen. Verkoop van autoschoonmaakproducten.

A.S. Alblasserdams Schoonmaakbedrijf B.V.

Schoonmaakbedrijf

R&R Rijnmond

De tussenhandel in oud ijzer en pallets, dienstverlening ten behoeve van tuinaanleg en onderhoudswerkzaamheden, handel in tweedehands automobielen en tweewielers.

HGK Pijpleidingen B.V.

Het inmeten, monteren en (laten) vervaardigen van pijpleidingsystemen. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten. Intering en advieswerkzaamheden.

Pro Shipservice B.V.

Het exploiteren van een scheepvaartbedrijf, het uitlenen van scheepvaartpersoneel, het verzorgen van bevrachtingen en overige scheepvaartgerelateerde werkzaamheden, binnenvaart (vracht-, tank- en sleepvaart), dienstverlening voor vervoer, dienstverlening voor vervoer over water en het verzorgen van primair en speciaal onderwijs, alsmede praktijkonderwijs

E. Zanen hovenier

Hovenier.

SkyLine Rope Access

Rope Access Technician. Onderhoud en constructiebouw verrichten door middel van industrieel klimmen.

FS multiservices

Facilitaire dienstverlening, het schoonmaken van gebouwen (interieurreiniging) en het verrichten van onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen.

Lasfima B.V.

De verhuur, het leasen, het financieren en het behulpzaam zijn bij het investeren van las- machines, lasinstallaties, computergestuurde metaalbewerkings- en metaalverwerkingsappara- tuur alles in de meest uitgebreide zin van het woord, alsmede het regelmatig onderhoud hiervan ten behoeve van de eerder omschreven activitei- ten

Trefvast B.V.

Het verkrijgen, beheren, exploiteren, bezwaren en vervreemden van goederen- rechten van intellectuele eigendom daaronder begrepen-, meer in het bijzonder doch geenszins beperkt tot rechten daarop, of andere vermogenswaarden; en holdingactiviteiten

Mori's Oliebollen en Diversen

Groot- en detailhandel alsmede de ambulante handel in zelfgemaakte oliebollen, bolussen, appelbeignets en kaassstengels één en ander in de meest ruime zin. Tevens de verhuur van kramen, apparatuur en beslag t.b.v. verenigingen om oliebollen te bakken en te verkopen.

Gort Beheer B.V.

Persoonlijke houdstermaatschappij. Het ter beschikking stellen van arbeidskrachten aan derden.

Accountingexperts B.V.

Verlenen van financiële-, administratieve- en fiscale (advies)diensten, ontwikkelen, implementeren en certificeren van kwaliteits- processen. Salarisverwerking en detachering salarisadministrateurs.

Agr Projecten B.V.

Engineering en uitvoering van civiele werken op het gebied van de bouw. Uitlenen van de directeur/ groot aandeelhouder aan andere bedrijven

K.M. Sels Loon- en Verhuurbedrijf

Het doen van werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw. Het inhuren en doorverhuren van personeel.

M. de Groot B.V.

Stamrecht B,V., alsmede het - al dan niet - op uitzendbasis of detacheringsbasis ter beschikking stellen van arbeidskrachten, en voorts het (al dan niet en namens opdrachtgevers) werven, selecteren en aanbrengen van arbeidskrachten, het bemiddelen bij het tot stand komen van arbeidsovereenkomsten in de meest uitgebreide zin, en voorts het geven van adviezen, begeleiding tot het vorenstaande aan opdrachtgevers en werknemers.

Technical Consulting Woestijne B.V.

Het verlenen van diensten, het geven van adviezen en het verrichten van consultancy werkzaamheden op het gebied van elektrotechnische installaties met name - doch niet uitsluitend - ten behoeve van de baggerindustrie, offshore en alle overige takken van de industrie, ter beschikking stellen van arbeidskrachten

4 Figure Flex

Financiële en intermediaire dienstverlening. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten; Steigerbouwwerkzaamheden.

Inpro Utilities B.V.

Het begeleiden van projecten in de installatietechniek en het detacheren en uitzenden van personeel

PeopleinWork B.V.

Het trainen, begeleiden en verlonen van medewerkers met een achterstand op de arbeidsmarkt vanuit de gedachte van MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Ter beschikking stellen van medewerkers (detachering).

4 Figure B.V.

Het verlenen van financiële diensten en het geven van advies aan zowel particulieren als aan bedrijven, ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

SIAC

Het verstrekken van advies en diensten op het vlak van management, waaronder begrepen het bieden van commerciële ondersteuning en het terbeschikking stellen van personeel

PeopleInWORKK B.V.

Het geven van trainingen en uitlenen van medewerkers aan derden. Het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met, het besturen van, alsmede het (doen) financieren van andere ondernemin-gen, met welke rechtsvorm dan ook. Het verstrekken en aangaan van geldleningen, het beheren van en het beschikken over registergoederen en het stellen van zekerheden, ook voor schulden van anderen.

René van Wijk Fire & Safety Services

Brandwacht, veiligheidsdiensten en beveiliging. In- en verkoop verzamelmateriaal. In- en verkoop blusmiddelen en onderhoud blusmiddelen.

Garage G. van Dijk

Het autobedrijf en het schoorsteenvegersbedrijf

J. De Vries

Het frezen van tuinen alsmede stoelenmatters- bedrijf

Hewik Cleaning Service

Het schoonmaken van kantoren en gebouwen en glazenwassersbedrijf

Hoveniersbedrijf Van de Graaf

Het uitvoeren van tuin- en plantsoenwerken.

Hoveniersbedijf R. Goudswaard

Hoveniersbedrijf

Terlouw Infratechniek

Het uitzetten, graven en aanbrengen kabel en leiding trace's inclusief herstraten. Kabellassen, elektro technische werkzaamheden, grondwerk en straatwerk.

TNP Glasbewassing

Glazenwassers- en schoonmaakbedrijf alsmede het verrichten van vloeronderhoud. Het ter beschikking stellen van arbeidskrachten. Onder de medehandelsnaam TNP Fotografie wordt uitgeoefend: fotograaf.

K. Sels

Klussenbedrijf in de b&u-bouw Het uitvoeren van grond-, weg- en waterbouw- werken Hoveniersbedrijf

Clean Floor Services

Schoonmaakbedrijf.

Esmeralda Kooy

Particuliere thuiszorg en schoonmaakbedrijf.

3HM Tuintechniek

Hoveniersbedrijf.

BWM Cleaning

Glasbewassing- en schoonmaakbedrijf.

Moree Groen-, Grond- & Straatwerk

Groen-, grond- en straatwerk

Schoonmaakbedrijf Griep

Schoonmaken van kantoren en bedrijfsruimtes

Luijk Tuinen

Groenwerkzaamheden, tuinaanleg (hovenier)

Build & Clean Services

Schoonmaak, verbouwing en renovatie activiteiten. Beweeglessen voor alle leeftijden.

Enerton B.V.

Tea packers (het inpakken van thee)

Alice Blokland Vormgeving

Het vervaardigen van schetsen en presentatie- tekeningen in opdracht van diverse 2-d en 3-d ontwerpstudio's en reclamebureaus. Het vervaardigen van portretschilderingen en muurschilderingen in opdracht van particulier- en en bedrijven.

Accountantskantoor P.L. van der Burg

Accountantskantoor P.L. van der Burg
Het geven van adviezen, voor het opzetten en de inrichting van administraties, samenstellen van jaarstukken en verdere administratieve werkzaamheden, het invullen en verzorgen van belastingaangiften.

DHP Administraties

Financiële en administratieve dienstverlening.

ECO Sigarettenautomaten

Het bevoorraden en exploiteren van sigarettenautomaten.

Retail Franchise Company (RFC) B.V.

Het ontwikkelen, beheren en exploiteren van winkelconcepten en verkoopkanalen, zowel ten behoeve van detailhandel als ten behoeve van groot- en andere handel, alsmede het ontwikkelen, beheren en exploiteren van één of meerdere franchise- formules en het sluiten van de daartoe benodigde overeenkomsten.

a.n.e.a. transport

Koeriersdiensten Im-& export van elektronische producten Huur en verhuur bestelwagens

DHV Beheer B.V.

Het exploiteren, beheren en verhuren van bedrijfsmiddelen, waaronder (doch niet uitsluitend) vervoersmiddelen, machines en dergelijke

De Looff Rental

Verhuurbedrijf van machines.

ForcEv B.V.

Het voor korte termijn verhuren van personenauto's en lichte bedrijfsauto's alsmede de handel in en reparatie van personenauto's en lichte bedrijfsauto's.

Force of Nature EV B.V.

Verhuur van personenauto's en lichte bedrijfsauto's. Handel in en reparatie van personenauto's.

Bas Lagendijk Interim Management

Het verhuren van arbeid in vleesverwerkende bedrijven en het geven van bedrijfsadvisering op dit gebied

Aanneming- & Verhuurbedrijf J.F. de Bruijn

De exploitatie van een aannemings- en grondverzetbedrijf, alsmede de verhuur van machines. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten, in- en verhuur van personeel.

B Groen Bestratingen & Hoveniers

Bestratingsbedrijf. Detacheren van personeel. Hovenierswerkzaamheden.

M-Fox

Het uitlenen en/of detacheren van personeel ten behoeve van controlebedrijven en operationele bedrijven in de petro- en (oleo) chemische industrie.

Zuidwest Facility B.V.

Het uitoefenen van een schoonmaakbedrijf, alsmede groothandel in schoonmaakartikelen, im- en export van schoonmaakartikelen, alsmede uitzendbureau.

AJV Advies en Bemiddeling

Advies en bemiddeling op het gebied van arbeid.

Flexx-Investments participatie B.V.

Het participeren in uitzendbureau's.

MisterSales Alliantie B.V.

Het werven en selecteren van commercieel talent, het verzorgen van trainingen en cursussen en het verlenen van commerciële diensten.

VMJ Recruitment

Organisatie-adviesbureau in recruitment, werving en selectie.

Prometheus Global Solutions, LDA

Uitzendbureau

PharmD B.V.

Het bieden van ondersteuning bij de bedrijfsvoering van ondernemingen en organisaties door de uitoefening van onder andere adviserende en uitvoerende werkzaamheden alsmede het detacheren van en bemiddelen tussen (potentiële) medewerkers binnen organisaties. Het geven van adviezen, auditeren en implementeren van IT Security Management. Het ter beschikking stellen van (tijdelijke) arbeidskrachten. Verificatie, evaluatie (auditeren) van producten, processen, programma's, projecten en systemen.

FS-Staffing

Het uitzenden en detacheren van personeel in alle sectoren van de arbeidsmarkt van alle direct en indirect verbonden activiteiten. Het ter beschikking stellen van arbeidskrachten. Schoonmaakwerkzaamheden.

Joyce Baggerman t.h.o.d.n. The Travel Club

Ambulante reisadviseur.

Sins of Latex

Het vervaardigen van (boven)kleding. Onder de handelsnaam Jeanette Altmüller wordt uitgeoefend: het begeleiden van toeristen (gids).

Localhost Recreatie

Detailhandel (verkoop via internet) in zelfgemaakte (houten) producten en freelance diensten in toerisme en recreatie.

Windmill Area Services

G. Peeters Diensten

Beveiliging, het verrichten van onderhoudswerkzaamheden in en om huizen en gebouwen. Koerierswerkzaamheden

GNRL Security

Object beveiliging, Winkelsurvaillance, mobielesurvaillance, zorgbeveiliging, evenementen en horeca diensten, haven diensten.

Stichting Knotgroep Giessen en Lek

den Besten Hoveniers en Klussenbedrijf

Hoveniersbedrijf en klussenbedrijf van niet-bouwkundige aard

Stichting Grafonderhoud Familie Rodenburg

T. van Ginneken Faunabeheer

Manuk Services

Koeriersdiensten, hoveniersbedrijf, ambulante kapper.

Rentacs International B.V.

Bestrijding van legionella in (drink)waterleidingen; verhuur van reinigingsmachines; verkoop, verhuur van producten ter voorkoming van legionellabesmetting.

Waardenburg Aanneming

Het aannemen van verschillende soorten werken, zoals bestrating, timmerwerken en andere projecten en het verzorgen van glazenwasser service.

van Arkel infra

Het aanleggen van bestratingen van woonwijken en tuinen door het gehele land.

Deco Tuinwens Hout beton schuttingen

Het aanleggen van tuinen en bestratingen

RENTACS Nederland B.V.

Bestrijding van legionella in (drink)waterleidingen d.m.v. inzet van specialistische reinigingsmachines.

A.G. Smitstraat 42

A.G. Smitstraat 42
Verhuur in de grond, weg- en waterbouw, hovenierswerkzaamheden en brandwacht

A.W. van der Wal Onderhoudsbedrijf

Onderhoud aan particuliere tuinen. Restauratie aan molens

A. Molendijk Verhuur

Bestratingen, hovenier, groenvoorziening.

JRO dienstverlening

Het verrichten van marketing en commerciële activiteiten. Groenvoorziening.

Wilgenplein 4

Wilgenplein 4
Loon- en grondwerk, hovenier, stratenmaker, vrachtwagenchauffeur en trekker chauffeur en het monteren van machines.

FvM Bestratingen

Stratenmakers- en hoveniersbedrijf.

Diana Jansen Schoonmaak

Schoonmaakbedrijf

L.V. Verhuur

Het zich verhuren als arbeidskracht in de hoveniersector.

Keetay's services

Zakelijke dienstverlening en services op het gebied van het inventariseren van documentatie, gezondheidszorg technologie en overige instanties

Willeke de Gruijter, notuleerservice en secretariële ondersteuning

Notuleren vergaderingen en secretariële ondersteuning

M. Heuvelman ADV

Het verrichten van alle voorkomende werkzaamheden, zowel aan de wal als op het water.

Van Goghplantsoen 24

Van Goghplantsoen 24
Verlenen van specialistische diensten aan maritieme sector en daaraan gelieerde bedrijven. Tevens assistentie bij allerhande activiteiten in diverse sectoren.

Administratie 2gether

Administratieve dienstverlening.

Lekker Space

Communicatie- en grafisch ontwerp, web development alsmede het redigeren van teksten.

Veraysa Diensten

Administratieve ondersteuning

Gebo Finance B.V.

Het uitoefenen van een administratiekantoor en incassobureau, het aan- en verkopen van onroerend goed en het verhuren van onroerend goed.

Partners in Repacking Facilitair Bedrijf B.V.

Het beheren van panden, machines en installaties, alsmede de inkoop van artikelen welke vervolgens ter beschikking worden gesteld tegen vergoeding en het verlenen van (andere) facilitaire diensten en het verrichten van daarbij behorende activiteiten;

Finch Ventures B.V.

Het oprichten en het besturen van ondernemingen en vennootschappen.

Genbor V.O.F.

Administratiekantoor en beheer onroerend goed.