Terug naar Informatie en communicatie

Informatie en communicatie

Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten; webportals

Eureka! Fiscountancy

Eureka! Fiscountancy
Het verlenen van administratieve interim diensten, behandelen van fiscale vraagstukken, administratiekantoor. Het exploiteren van websites, internet marketing. Het exploiteren van websites op het gebied van energie.

Strategy Scouts B.V.

Het ontwikkelen, initiëren en/of realiseren van online en offline concepten en oplossingen, het ontwikkelen, ontwerpen, onderbrengen, aanpassen, onderhouden en exploiteren van online- en andere informatietools, web-sites, web-shops, web- applicaties, internet pagina's, online diensten en andere toepassingen van digitale communicatie en informatie, alsmede het ter beschikking stellen van de daarvoor benodigde arbeidskrachten.

Unique Webdesign

Unique Webdesign
Creage Webdesign: Ontwikkeling van internetsites; onder de naar WeBBuddy: exploitatie van de website www.webbuddy.nl

Unique Webdesign

Unique Webdesign
Ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites; websitepromotie, hosting, domeinregistratie, E-consultancy.

Escribeme B.V.

Het ontwikkelen, ontwerpen, onderbrengen, aanpassen en onderhouden van internetpagina's, websites en andere toepassingen van digitale communicatie en informatie, het hosten van websites, alsmede het verlenen van alle voorkomende diensten en het verrichten van alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van telecommunicatie en marketing

Luijk Web Creations

Luijk Web Creations
Luijk Software Solutions: Ontwikkelen en produceren van maatwerksoftware. Eenvoudig Leven: alle werkzaamheden uit mijn blog Eenvoudig Leven, zoals schrijven (media/boeken), lezingen, verkopen van eenvoudiglevenproducten (webshop), advertentie- inkomsten van mijn blog etc.

Alblasserdamsnieuws.nl

Ik lever advertenties aan ondernemers/particulieren/verenigingen die worden geplaatst op mijn nieuwssite www.alblasserdamsnieuws.nl

ProWebServices B.V.

Het ontwikkelen, ontwerpen en beheren van websites Het ontwerpen van huisstijlen De hosting van websites Het exploiteren van websites Het geven van advies over zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEVENTH Media

Adviseren op het gebied van E-Business, het ontwerpen en implementeren van websites. Advisering en uitvoering op het gebied op het van online/offline-marketing.

SiteCreating

Bouwen van websites en digitaliseren van organisaties.

ZHZActueel.nl

Het brengen van 112-nieuws uit de veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid via een informatieve website in woord en beeld. Alsmede tekst-, foto-, video- en advertentieverkoop.

Dutchnetworks BV

Dutchnetworks BV
Het uitoefenen van diensten met betrekking tot connectivity, cloud, telefonie, systeembeheer, consultancy en bedrijfsnetwerken, alsmede beheeractiviteiten