Terug naar Industrie

Industrie

Vervaardiging van overige producten van metaal

6 resultaten (exclusief 2 holdings)

Preidel B.V.

Preidel B.V.
De exploitatie van een graveer- enstempelbedrijf en de verkoop van cliche's en stempels aan wederverkopers en gebruikers. Het (laser)graveren van naamplaten, stempels en panelen in 2D en 3D. Modificeren van aangeleverde producten in panelen. Frezen, sublimeren en zeefdrukken van technische- en reclameproducten. Het vervaardigen van aluminium, stalen en andere spuitgietmatrijzen. Tevens inkoop, verkoop en verhandeling van bovengenoemde.

Geveldecoratie

Geveldecoratie
Productie naamplaten

Len Stam Veilig Wonen

Len Stam Veilig Wonen
Het leveren, monteren en onderhouden van beveiligingsproducten alsmede advisering op het gebied van inbraakbeveiliging en politiekeur- merk veilig wonen

A. Bochanen en Zn.

A. Bochanen en Zn.
Automobiel- en garagebedrijf, tevens het maken van kentekenplaten.

InnoSlide B.V.

InnoSlide B.V.
Fabricage en ontwikkelen van horsystemen fabricage van douchedeuren en wanden

Firestopsupply B.V.

Het uitvoering geven aan-, het installeren van, en de in- en verkoop van brandwerende water- en gasdichte doorvoeringen en afdichtingen, alsmede het geven van advies, het maken van beheersplannen, het inspecteren van en het verzorgen van complete rapportages ten behoeve van de brandveiligheid en elektrotechnische installaties. Het uitvoering geven aan, het installeren van, en de in- en verkoop van elektrotechnische materialen.

The Coatinc Company Holding B.V.

The Coatinc Company Holding B.V.
Het beheren van vermogensbestanddelen.

JV Beheer B.V.

Holding activiteiten / algemene beheerdoelstelling