Terug naar Industrie

Industrie

Vervaardiging van motoren, turbines, pompen, compressoren, appendages en drijfwerkelementen

Lagersmit

Lagersmit
Het verkopen, (doen) ontwerpen, (doen) vervaardigen en (doen) herstellen van lagers, afdichtingen en andere naar soort of branche verwante producten, alsmede onderdelen of toebehoren daarvan. Het ter beschikken stellen van arbeidskrachten.

Energy Outsourcing Solutions B.V.

Energy Outsourcing Solutions B.V.
Het ontwikkelen, (doen) produceren, financieren exploiteren en beheren van duurzame energie (-installaties).

GE Power Services

GE Power Services
Onder de naam ALSTOM Power Nederland: Onderhoud, reparaties, modernisering, renovaties en bedrijfsvoering van energie opwekkingsinstallaties, van industriële roterende machines en van rookgasreinigings- installaties met inbegrip van alle bijbehorende hulpsystemen en componenten en levering van onderdelen; Ter beschikking stellen van arbeidskrachten

Snelcon B.V.

Snelcon B.V.
Reparatie en onderhoudsbedrijf, en het bouwen van gemariniseerde dieselmotoren, handel in marine equipement

PMR Hydraulics

PMR Hydraulics
Het engineeren, fabriceren, assembleren, installeren, repareren en onderhouden van hydraulische aandrijf systemen alsmede het leveren, verhuren en verkopen van hydraulische componenten en of samenstellingen; dit alles voor de bagger- en offshore, maritieme sector, jachtbouw, bruggen en sluizen, infra en industrie.

PMR Hydraulics

PMR Hydraulics
Het engineeren, fabriceren, assembleren, installeren, repareren en onderhouden van hydraulische leidingwerken, alsmede het leveren van pijpmaterialen, zoals pijpmateriaal, pijpkoppelingen, hydraulische slagen en bijbehorende appendages; dit alles voor de bagger- en offshore, maritieme sector, jachtbouw, bruggen en sluizen, infra en industrie.

Comet

Promotie en verkoop van producten van Comet S.p.a. in Europa, Rusland en het Midden-Oosten.

Specken Hydraulics

Specken Hydraulics
Groothandel in (hydraulisch-) technische installaties en onderdelen.Alsmede het vervaardigen, repareren en onderhouden, verhuren, installeren, testen, inspecteren en keuren van (hydraulisch-) technische installaties en onderdelen. Alsmede technisch ontwerp en advies omtrent het vervaardigen, modificeren en repareren van (hydraulisch-) technische installaties en onderdelen.

PMR Hydraulics

PMR Hydraulics
Holdingactiviteiten (algemene beheerdoelstelling); het voorbereiden, uitvoeren en/of begeleiden van projecten, het (doen) onderhouden van nieuwe en gebruikte hydraulische installaties, het (doen) repareren van hydraulische componenten en installaties.