Terug naar Industrie

Industrie

Reparatie van producten van metaal, machines en apparatuur

MAAT Transport

MAAT Transport
Beheren, repareren, vervoeren, exploiteren van roerende zaken, in het bijzonder heftrucks. Opslag en handling van goederen in de breedste zin des woords.

Oceanco

Oceanco
Het bouwen van schepen, het toezicht houden op het bouwen van schepen alsmede het op enigerlei ondernemen van handelsactiviteiten alsmede het verrichten van alle denkbare activiteiten op het gebied van de scheepvaart

Baas Machine Service B.V.

Baas Machine Service B.V.
Het onderhouden en/of repareren van indus- triële machines en apparaten in het algemeen en houtbewerkingsmachines in het bijzonder Verkoop van houtbewerkingsmachines.

inside office

inside office
De reparatie van kantoormachines en -installa- ties, alsmede de groothandel in kantoormachines en -installaties en het uitvoeren van agenturen, en al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn, alles in de meest ruime zin des woords

Aalbers Ship Design & Development B.V.

Aalbers Ship Design & Development B.V.
Advies, ontwikkeling en ontwerp op scheepsbouwkundig gebied, alsmede de bouw, verbouw en handel in schepen

Inoxcva

Inoxcva
Het repareren, importeren en exporteren van alle mogelijke cryogene en niet-cryogene opslag- en distributietanks, verstuivers en aanverwant materiaal. Het installeren van installaties voor het vloeibaar maken van aardgas en materiaal voor de opslag en distributie van aardgas

Willems-engineering

Willems-engineering
Het verrichten van reparatie's en onderhoud, het verhelpen van storingen en tevens engineering op het gebied van electrische- en meganischemachines. Het in opdracht graveren van o.a. tekstplaten, alsmede het ontwerpen van logo's.

A. Heuvelman

A. Heuvelman
Aflosschipper en loods; Tevens reparatie van scheepsdieselmotoren

DBM Elektrotechniek

DBM Elektrotechniek
Het drijven van een elektrotechnisch installatiebedrijf met name gericht op complexe elektrotechnische aanpassingen en totaal onderhoud van elektrotechnische installaties

G.M. Scheepsrep.-Lasservice

G.M. Scheepsrep.-Lasservice
Scheepsreparatie en lasservice, uitvoeren van laswerkzaamheden in onderaanneming of in op- dracht van derden

Hagecon

Hagecon
Constructie en (scheeps)reparatie.

I&C Services BV

I&C Services BV
De handel in, de reparatie van, het verlenen van service en onderhoudswerkzaamheden aan instrumenten, besturings- en andere systemen of apparaten ten behoeve van de maritieme en industriële sector. Voorts het installeren van electrotechnische-, gasdetectie-, brandmeld- en meet- en regelinstallaties. De handel in, de reparatie van, het verlenen van service en onderhoudswerkzaamheden aan brandmeld installaties.

P. Groenendijk B.V.

P. Groenendijk B.V.
Scheepsbouw en scheepsonderhoud

Specken Hydraulics

Specken Hydraulics
Groothandel in (hydraulisch-) technische installaties en onderdelen.Alsmede het vervaardigen, repareren en onderhouden, verhuren, installeren, testen, inspecteren en keuren van (hydraulisch-) technische installaties en onderdelen. Alsmede technisch ontwerp en advies omtrent het vervaardigen, modificeren en repareren van (hydraulisch-) technische installaties en onderdelen.

Alpho Schilderwerken

Schildersbedrijf in de bouw- en maritieme sector.

Blue Ocean Engineering B.V.

Ontwerpen van vaartuigen

Jacek Osowski

Het verrichten van onderhoudswerkzaamheden in en om huizen en gebouwen. tevens scheepsbouw

Jonker Service

Service en onderhoud tuinmachines.

Mennen Machine Service

Onderhoud werkzaamheden aan machines en installaties

Onderhouds- en reparatiebedrijf L. van der Waal

Metaalbewerking. Inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte tuin- en parkmachines, en land- en tuinbouwmachines. Verkoop en reparatie van tuin-, park-, grondverzet- en bouwmachines.

Slabbekoorn Reparatie & Onderhoud

Onderhoud en reparatie van vaartuigen en woonobjecten.

TwF (Trade with Feeling)

Onderhouds- en montagebedrijf alsmede het verrichten van werkzaamheden op het gebied van algemene metaalbewerking en het controleren en het inspecteren van machines.

Coneco Beheer B.V.

Het oprichten van, het op enigerlei deelnemen in, het besturen van en het toezicht houden op ondernemingen en vennootschappen.

G.A. van der Waal Tuin- en Parkmachines B.V.