Terug naar Industrie

Industrie

Installatie van industriële machines en apparatuur

Mediproma B.V.

Mediproma B.V.
Het demonteren, monteren, (al dan niet intern) transporteren casu quo verplaatsen van medische scanapparatuur, alsmede van alle overige apparatuur, machines en toebehoren met name doch niet uitsluitend in ziekenhuizen en andere gezondheidscentra, trailers of andere mobiele locaties; alsmede het tijdelijk aansluiten daarvan en het (tijdelijk) opslaan daarvan.

F & S Techniek B.V.

F & S Techniek B.V.
Onderhoud, revisie en reparatie van machinerie en/of onderdelen. Ontwerpen, engineeren, produceren, transporteren van machinerie en/of onderdelen. Verkopen en inkopen van machinerie en/of onderdelen. Keuring van gereedschappen. Reparatie en fabrikage van gereedschappen. Machinebouw, reparatie, aanpassingen en onderhoud. Hydrauliek, pneumatiek, aandrijftechniek, metaalbewerking, elektrotechniek en voertuig elektra. Keuring van hijsmiddelen, incl. reparatie.

Inoxcva

Inoxcva
Het repareren, importeren en exporteren van alle mogelijke cryogene en niet-cryogene opslag- en distributietanks, verstuivers en aanverwant materiaal. Het installeren van installaties voor het vloeibaar maken van aardgas en materiaal voor de opslag en distributie van aardgas

Ledeco Solutions

Ledeco Solutions
Ledeco Solutions: verkopen, monteren en leveren van led verlichting oplossingen. Ledeco Elektrotechniek: het aanleggen van elektrische installaties, data netwerken, intercom systemen, telefoon centrales, alarm sysytemen.

I&C Services BV

I&C Services BV
De handel in, de reparatie van, het verlenen van service en onderhoudswerkzaamheden aan instrumenten, besturings- en andere systemen of apparaten ten behoeve van de maritieme en industriële sector. Voorts het installeren van electrotechnische-, gasdetectie-, brandmeld- en meet- en regelinstallaties. De handel in, de reparatie van, het verlenen van service en onderhoudswerkzaamheden aan brandmeld installaties.

BB-Techniek

Elektrotechnisch installatiebureau Inbraak- en brand detectie Service en onderhoud Installatietechniek

Eagle Energy BV

Eagle Energy BV
Het adviseren, leveren en installeren van alle binnen de Agur-groep geproduceerde installaties, alsmede de hieraan gerelateerde producten.

Jenbacher B.V.

Jenbacher B.V.
Houdster- en Financieringsmaatschappij. Het handelen in, installeren van en verrichten van onderhoud van producten op het gebied van energiesystemen.