Zaken doen met lokale ondernemers in Alblasserdam

Deze omgeving is tot stand gebracht vanuit de behoefte van lokale overheden in de gemeente Alblasserdam en de ondernemers die er gevestigd zijn. De doelstelling is het versterken van de lokale economie, door aanbestedingen te matchen met de ondernemingen en door de ondernemingen vindbaar te maken voor consumenten en andere bedrijven.

alblasserdam-logo-1053-637290280810000000

Bedrijven kunnen op dit platform elkaar gemakkelijk vinden en automatisch op de hoogte gesteld worden van nieuwe openbare en onderhandse aanbestedingen vanuit de regionale overheidsdiensten. Hiernaast is er ook voor consumenten eenvoudig informatie te vinden over alle bedrijven per branche in Alblasserdam. Zo worden lokaal vraag en aanbod met elkaar verbonden.

Over ons platform en wat het voor jou kan betekenen.

Wij geloven dat we met dit platform de regio economisch kunnen versterken door de regionale aanbestedingen en iedere organisatie vindbaar, zichtbaar en benaderbaar te maken.

Alle informatie die gepresenteerd wordt op deze website is verkregen vanuit openbaar beschikbare bronnen.

 

De mogelijkheden die dit platform biedt voor ondernemer, consument en gemeente zijn onder anderen:

 

- Alle aanbestedingen van de gemeente bekijken in een duidelijk overzicht.

- Filteren en exporteren op basis van branchecategorie en postcodegebied.

- Gemakkelijk informatie vinden over ondernemingen in de gemeente.

- Snel landingspagina's creëren voor sectoren als bijvoorbeeld 'Schilders in Alblasserdam'. Dit versterkt de vindbaarheid van minder online gerichte bedrijven.

 

Gerealiseerd door FFWD.digital en onderdeel van lokale-bedrijven.nl, een platform dat is opgericht om de brug tussen overheidsdiensten en lokale ondernemers onderling te verkleinen. Dit bereiken we door zoveel mogelijk openbare informatie van alle organisaties te verzamelen en via het platform beschikbaar te stellen aan het publiek.

Heb je vragen over het platform? Hier vind je de antwoorden.

Heb je nog meer vragen? Stel ze ons dan gerust en we helpen je zo snel mogelijk verder!