Zaken doen met lokale ondernemers in Alblasserdam

Deze omgeving is tot stand gebracht vanuit de behoefte van lokale overheden in de gemeente Alblasserdam en de ondernemers die er gevestigd zijn. De doelstelling is het versterken van de lokale economie, door aanbestedingen te matchen met de ondernemingen en door de ondernemingen vindbaar te maken voor consumenten en andere bedrijven.

alblasserdam-

Bedrijven kunnen op dit platform elkaar gemakkelijk vinden en automatisch op de hoogte gesteld worden van nieuwe openbare en onderhandse aanbestedingen vanuit de regionale overheidsdiensten. Hiernaast is er ook voor consumenten eenvoudig informatie te vinden over alle bedrijven per branche in Alblasserdam. Zo worden lokaal vraag en aanbod met elkaar verbonden.

Over ons platform en wat het voor jou kan betekenen.

Wij geloven dat we met dit platform de regio economisch kunnen versterken door de regionale aanbestedingen en iedere organisatie vindbaar, zichtbaar en benaderbaar te maken.

Alle informatie die gepresenteerd wordt op deze website is verkregen vanuit openbaar beschikbare bronnen.

 

De mogelijkheden die dit platform biedt voor ondernemer en consument zijn onder anderen:

- Gemakkelijk informatie vinden over ondernemingen in de gemeente.

- Meerdere offerte-aanvragen tegelijk versturen naar bedrijven in een categorie.

- Alle aanbestedingen van de gemeente bekijken in een duidelijk overzicht.

- Een notificatie ontvangen wanneer er een relevante aanbesteding beschikbaar komt.

 

Gerealiseerd door FFWD.digital en onderdeel van lokale-bedrijven.nl, een platform dat is opgericht om de brug tussen overheidsdiensten en lokale ondernemers onderling te verkleinen. Dit bereiken we door zoveel mogelijk informatie van alle organisaties te verzamelen en via het platform beschikbaar te stellen aan het publiek. Deze informatie verkrijgen we uit alle openbare bronnen, die in Nederland beschikbaar zijn.

Heb je vragen over het platform? Hier vind je de antwoorden.

Heb je nog meer vragen? Stel ze ons dan gerust en we helpen je zo snel mogelijk verder!