Terug naar Handel in goederen en auto's

Handel in goederen en auto's

Niet-gespecialiseerde groothandel

Easyfires B.V.

De groot- en detailhandel in tuinhaarden, tuinmeubilair en alle daarmee verband houdende onderdelen en aanverwante artikelen, alsmede het (doen) ontwerpen, ontwikkelen, produceren, installeren en onderhouden daarvan. Het ontwerpen, maken en verkopen (detail-, en groothandel) van steigerhouten meubels.

Cre-Uit B.V.

Cre-Uit B.V.
Uitzenden, detacheren, werven en selecteren, payrollen, het verlenen van personeelsdiensten. Algemene burgelijke en utiliteitsbouw. Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen. Het uitvoeren en doen van werkzaamheden in bouw, industrie en steigerbouw; het uitzenden en detacheren van personeel alsmede het aannemen van het werk in de branches scheepsbouw, tuinbouw, steigerbouw, schoonmaak, productie, petrochemie, transport, inratec en vijzeltechnieken. Onder de medehandelsnaam Cre- Uit Steigerbouw en Isolatie wordt uitgeoefend: het uitzenden en detacheren van personeel in de steigerbouw en isolatie. Groothandel (daaronder begrepen) de im- en export in ongeregelde goederen.

MK Parts

MK Parts
Groothandel (daaronder begrepen de im- en export) in tweewielers, -onderdelen alsmede ongeregelde goederen. (Groot)handel in schadevoertuigen. Demontage van schadevoertuigen.

DAM Timmer&Onderhoudsbedrijf

DAM Timmer&Onderhoudsbedrijf
Het uitvoeren van timmer- en onderhoudswerkzaamheden, machinale houtbewerking, ramen, deuren en kozijnen, groot- en detailhandel in nieuwe en gebruikte goederen. Het plaatsen van glas; Het in- en verhuren van zelfstandigen.

Lowland Trading B.V.

Lowland Trading B.V.
Groothandel in consumentenartikelen.

Megavit B.V.

Megavit B.V.
De groothandel (Im-en export) in geregelde en ongeregelde goederen.

Ross. Group Holland L.T.T.

Ross. Group Holland L.T.T.
Groothandel en import en export van food en non food producten

Alpha 597

A. het exploiteren van handelsondernemingen, waaronder begrepen de handel in grondstoffen, halffabricaten en eindproducten. b. het uitoefenen van de handel in-, waaronder begrepen het kopen en verkopen, het importeren, het exporteren, het doorvoeren en het distribueren van, al hetgeen in verband staat met de sub a. van dit artikel gemelde doelstelling; c. het (doen) exploiteren van een of meer ruimten ter vervaardiging, verwerking, conservering, verpakking en opslag, verkoop en/of presentatie van consumptiegoederen; d. het exploiteren van filialen en transportbedrijven, teneinde de bedrijfsvoering te optimaliseren; e. het als agent, vertegenwoordiger en in elke andere hoedanigheid voor derden optreden met betrekking tot handelingen en transacties verband houdende met de sub a. tot en met d. van dit artikel genoemde doelstellingen.

Art-Jan Devoet Handel & Dienstverlening

Reparatie, keuring en controle van hijs en heftechniekmiddelen. Ambachtelijke bakker. Handel in alle voorkomende materialen via internet.

Eminent Trading

In- en verkoop van witgoed en andere consumentenartikelen vanuit huis.

Firestopsupply B.V.

Het uitvoering geven aan-, het installeren van, en de in- en verkoop van brandwerende water- en gasdichte doorvoeringen en afdichtingen, alsmede het geven van advies, het maken van beheersplannen, het inspecteren van en het verzorgen van complete rapportages ten behoeve van de brandveiligheid en elektrotechnische installaties. Het uitvoering geven aan, het installeren van, en de in- en verkoop van elektrotechnische materialen.

Opp XL B.V.

De ontwikkeling van en handel in vrijetijdsproducten.

Hilyon (Netherlands) B.V.

Het verrichten van expeditie-, vervoer- en controle activiteiten. Beleggingsmaatschappij.

Verloop Handelsonderneming B.V.

Beheren van deelnemingen (algemene beheerdoelstelling). De groothandel in roerende zaken, waaronder tevens begrepen im- en export.