Terug naar Handel in goederen en auto's

Handel in goederen en auto's

Groothandel in consumentenartikelen (non-food)

Continu Kantoor

Continu Kantoor
Kantoorvakhandel voor de zakelijke markt Verkoop van kantoorartikelen, kantoormeubilair, kantoormachines en alles op het gebied van kan- toorinrichting.

EMD B.V.

EMD B.V.
Het uitoefenen van een schoonmaakbedrijf alsmede groothandel in schoonmaakartikelen, im- en export van schoonmaakartikelen alsmede uitzendbureau. Het verrichten van grondwerk- en kabellegwerkzaamheden.

E Build B.V.

E Build B.V.
(Doen) verzorgen van een totale inrichting, ontwerpen, (ver)bouwen van bouwkundige projecten en opstallen, levering van meubels en overige tandheelkundige apparatuur, alsmede geven van advies bij vorenstaande en aansturen van aannemers.

E Dental

E Dental
Het (doen) leveren en (doen) plaatsen van tandheelkundige apparatuur en -producten, alsmede de productie van-, de reparatie in- en de groothandel in tandheelkundige apparatuur. Assemblage/productie van tandheelkundige behandeluntits.

EBT B.V.

EBT B.V.
De uitoefening van een (internationale) han- delsonderneming met name in electrotechnische onderdelen, zaken en produkten, alsmede ver- lichtingsmaterialen in de meest ruime zin, waaronder met name begrepen de import en export van-, de groot- en/of commissiehandel in voormelde goederen, zaken en produkten, alsmede het voeren van vertegenwoordiging en/of agenturen voor andere ondernemingen, alles in de mneest ruime zin van het woord.

J. van Mourik en Zn. Alblasserdam Schoenen-Lederwaren-Koffers V.O.F.

De groot- en detailhandel in leder, lederwaren, schoenen, fournituren, (mode)accessoires en alle aanverwante artikelen, zaken en produkten, en voorts het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn.

Mediq Trading

Mediq Trading
Groot- en kleinhandel (o.a. verkoop vanuit huis) in medische instrumenten.

Unique Brands B.V.

Unique Brands B.V.
De handel in- waaronder begrepen de import, advies en levering van electronische en verlichtingsartikelen, alsmede van meubelen en design georiënteerde producten.

Beamerhuren.nl

Beamerhuren.nl
Verhuur en verkoop van audio- en visuele apparatuur aan bedrijven en particulieren.

Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf R. Stal

Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf R. Stal
Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij onder de medehandelsnaam Groothandel Stal wordt uitgeoefend: groothandel in schoonmaakartikelen en ongeregelde non-food artikelen.

Industrielicht BV

Industrielicht BV
De handel in electrotechnische en verlichtingsartikelen

New Style Sports / Vinkenwaard Evenementen

New Style Sports / Vinkenwaard Evenementen
Groothandel in sportartikelen en kleinhandel in gebruikte en ongeregelde goederen (consumptie- goederen). Verkoop wintersportartikelen.

P.M.T. Partners Medische Techniek B.V.

P.M.T. Partners Medische Techniek B.V.
De productie, reparatie en montage van, alsmede bemiddeling en handel in sterilisatie- en desinfectie apparatuur (medisch en paramedisch).

Xenos Alblasserdam Makado

Xenos Alblasserdam Makado
Het ontwerpen, inrichten, reorganiseren, ontwikkelen en exploiteren van distributiesystemen, alsmede de import en export van en de groot- en kleinhandel in voedingsmiddelen en genotsmiddelen, huishoudelijke artikelen, textielgoederen, recreatie-artikelen, luxe goederen en gebruiksartikelen.

Bos Office

Bos Office
Groothandel en detailhandel in wenskaarten, papierwaren, kantoorartikelen, computers en accessoires, papier en schrijfwaren

DEWITEQ.nl

DEWITEQ.nl
Groothandel (daaronder begrepen im- en export) en kleinhandel (verkoop via internet en op afspraak) in domotica producten en beveiligingssystemen. Bemiddeling bij verkoop commerciële diensten. Wateronthardings en zuiveraars verkoop afleveren en monteren.

DMD Design

DMD Design
Stoffeerderij en stoelenvlechterij tevens groot- en detailhandel in meubels

EJ Security

EJ Security
De uitoefening van een beveiligingsbedrijf. Het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden m.b.t. telefoons, computers en randapparatuur. Workshops, belettering, interieur stickers (via internet + detailhandel). Werven en selecteren van personeel ohgv de beveiliging. Groothandel in bovenkleding. Import export in textiel.

Pet Crematorium Drechtsteden

Pet Crematorium Drechtsteden
Cremeren van huisdieren

Kunststof Forte

Kunststof Forte
De (groot)handel in tuinbenodigdheden en waterzuiveringsproducten voor vijvers en zwembaden, alsmede de (groot) handel in aanverwante artikelen, alles in de ruimste zin van het woord.

Led & Led B.V.

Led & Led B.V.
De (groot-) handel in producten ten behoeve van ( alternatieve ook wel groene) energie ( zoals zon, wind, water en aardwarmte en soortgelijke energiebronnen, zomede de (groot- ) handel in producten ten behoeve van de groen/ecologische sectoren alsmede de import en export van alle verwante producten en/of diensten.

Prisma Interieurbouw

Prisma Interieurbouw
Het vervaardigen van productpromotiemateriaal in hout en kunststof.

Riens Gort Optiek

Riens Gort Optiek
De uitoefening van een opticiensbedrijf, de groot- en detailhandel in contactlenzen en optische artikelen.

Stokvis Tapes Benelux B.V.

Stokvis Tapes Benelux B.V.
Het drijven van handel en het verlenen van diensten in het algemeen, het deelnemen in en besturen van andere ondernemingen en voorts in het bijzonder handel en groothandel, import en export en fabricage van tapes en speciale lijmen, electrisch isolatiemateriaal en aanverwante artikelen en alles wat hiertoe in de meest ruime zin bevorderlijk is of kan zijn

Vendor Services Nederland

Vendor Services Nederland
Groothandel in beeld- en geluidsdragers alsmede aanverwante artikelen; adviseren, bemiddelen en dienstverlening op bovenstaand gebied

Wilcon Security bv

Wilcon Security bv
De groot- en kleinhandel in en de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties, alsmede audio- en video apparatuur.

GEWA Benelux B.V.

GEWA Benelux B.V.
Het herstellen van muziekinstrumenten, etui's en tassen; groothandel in muziekinstrumenten, hun onderdelen en toebehoren, en daarmee samenhangende zaken

Blumberg B.V.

Blumberg B.V.
De groothandel import en export daaronder begrepen in geregistreerde papieren (zoals computerpapier, grafiekpapier, kassarollen, stickers) en toebehoren

De Hook Impex Bv

De Hook Impex Bv
De import en export van natuurstenen, marmer, travertijn, bouwmachines en onderdelen, landbouwmachines, textiel, huishoudelijke apparatuur en food.

Handelsonderneming J. van der Leer B.V.

Handelsonderneming J. van der Leer B.V.
Groothandel in aardolieproducten, antivries- producten, reinigingsmiddelen en de voor verwerking hiervan benodigde apparatuur

ImpulsFashion

ImpulsFashion
De groothandel in fashion en schoenen. Verkoop aan huis van bloemen en planten.

MK Parts

MK Parts
Groothandel (daaronder begrepen de im- en export) in tweewielers, -onderdelen alsmede ongeregelde goederen. (Groot)handel in schadevoertuigen. Demontage van schadevoertuigen.

NP Solutions

NP Solutions
Het produceren, laten produceren en verhandelen van milieuvriendelijke reinigingsproducten voor huishoudelijke en industriële toepassingen

P.J. Hogerwerf Trading

P.J. Hogerwerf Trading
in- en verkoop en groothandel van auto's, boten, buitenboord-motoren, vervoersmiddelen en aanverwante artikelen in de ruimste zin des woords; Het optreden als freelance kapitein/schipper op de binnenvaart.

Premium World

Premium World
De im- en export en groothandel van/in verkoop- bevorderende -, promotionele artikelen en het uitoefenen van agenturen

Electric Marine Support B.V.

Electric Marine Support B.V.
Groothandel in consumentenartikelen (non- food). Groothandel in parfum en cosmetica.

Smart Cleaning Center Schoonmaakartikelen & Reinigingsmachines

Smart Cleaning Center Schoonmaakartikelen & Reinigingsmachines
(Groot)handel in schoonmaakmachines, - toebehoren en schoonmaakartikelen alsmede verhuur van schoonmaakmachines. Voorts het deelnemen in-, het voeren van beheer over-, en het financieren van andere ondernemingen.

Van Horssen Projectontwikkeling B.V.

Van Horssen Projectontwikkeling B.V.
Exploitatie van onroerend goed. Groothandel (daaronder inbegrepen im- en export) in food en non-food, alsmede olie, gas en aanverwanten producten.

Ledsson Nederland B.V.

De groothandel in LED-producten, im- en export daaronder begrepen, alsmede het geven van advies op het gebied van lichtoplossingen en het ontwerpen van lichtoplossingen

Torque Trading

Torque Trading
Importeren en exporteren van onderdelen voor vrachtauto's en bussen. Onderdelen exporteren voor industriële machines. Importeren en exporteren van kleding

Albafish-Hellas

Albafish-Hellas
Groothandel in hengelsportartikelen.

Garcia Jeans BV

Garcia Jeans BV
Groothandel in vrijetijdskleding

Garcia Jeans BV

Garcia Jeans BV
De handel, in het bijzonder groothandel, in koopmansgoederen, met name textiel en aanverwante goederen, alsmede de productie, import en export en het vervoer daarvan

Imhotep Promotions B.V.

Imhotep Promotions B.V.
Groothandel in relatiegeschenken, thema- en kerstpaketten; webshops voor geschenken; beheermaatschappij

4 Figure Flex

Financiële en intermediaire dienstverlening. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten; Steigerbouwwerkzaamheden.

a.n.e.a. transport

Koeriersdiensten Im-& export van elektronische producten Huur en verhuur bestelwagens

Candol Nederland

Groothandel in sfeerverlichting, olielampen etc., leveren van olie ten behoeve van olie- lampen naar de gehele gastronomie alsmede de groothandel in tafellinnen

Checkpoint Gezondheid, Sport en Bewegen

Test-, advies- en begeleidingsbureau, groot- en kleinhandel op het gebied van gezondheid, sport en beweging

Clikebikes Bv

Clikebikes Bv
Het ontwerpen, fabriceren, assembleren en verhandelen van (elektrische) fietsen, alsook daartoe behorende onderdelen en accessoires

Eminent Trading

In- en verkoop van witgoed en andere consumentenartikelen vanuit huis.

Garcia Outlets B.V.

De handel, in het bijzonder de groothandel, in dames- en herenkleding (jeans) en aan- verwante goederen, alsmede de im- en export en het vervoer daarvan

Handelsonderneming Verboom

Stratenmakersbedrijf uitgeoefend. In- en verkoop tweedehands goederen

Hestique

Groot- en kleinhandel in verlichting en aanverwante producten.

Orange Bauhinia

Vessem Consultancy

Het verrichten van activiteiten op het gebied van modelbouw waaronder begrepen het verlenen van adviezen, in- en verkoop en het (doen) produceren van modelbouwproducten en half- fabrikaten. Levering medische toebehoren.

Wooky Entertainment Inc

Verkoop, distributie en marketing van speelgoed.

Zuidwest Facility B.V.

Het uitoefenen van een schoonmaakbedrijf, alsmede groothandel in schoonmaakartikelen, im- en export van schoonmaakartikelen, alsmede uitzendbureau.

Elektrocafe B.V.

Uitoefenen van een elektrotechnische groothandel (in- en verkoop) in elektronische materialen, componenten en halffabrikaten, geven van adviezen en oplossingen verband houdende met elektrotechnische vraagstukken en/of energiemanagement, beleggen in effecten en andere geldswaardepapieren, samenwerken met, deelnemen in, voeren van beheer over, financieren van of het zich op enige andere wijze interesseren in andere ondernemingen of vennootschappen waaronder begrepen het aangaan van borgtochten, het afgeven van garanties.

Integrallight B.V.

Integrallight B.V.
Onderneming gespecialiseerd in LED verlichting, technologie, consultancy, ontwikkeling, begeleiding en realisatie van electronica, armaturen en projekten met/en voor LED toepassing; deelnemen in andere ondernemingen.

Kam Beheer B.V.

Kam Beheer B.V.
Beheermaatschappij. Groot- en detailhandel in electronica. Detailhandel via internet in kleding.

Handelsdepot

Groothandel en detailhandel in consumentengoederen van witgoed en kunstgras verkoop via internet. Holding- en financieringsactiviteiten.

World of Fortune B.V.

De in- en verkoop van-, de import en export van- en de handel in relatiegeschenken, alsmede het - al dan niet in samenwerking met derden - doen produceren en distribueren daarvan, tevens beheermaatschappij.