Terug naar Handel in goederen en auto's

Handel in goederen en auto's

Gespecialiseerde reparatie van auto's

Truckparq 24/7

Truckparq 24/7
De ontwikkeling, financiering, exploitatie, advisering van en het beheer over onroerende zaken, meer in het bijzonder ten aanzien van parkeervoorzieningen en alle daarbehorende bouwwerken en installaties.

KwikFit Alblasserdam

KwikFit Alblasserdam
Montage van automaterialen en aanverwante artikelen, tevens het verrichten van diensten welke daarmee verband houden of bevorderlijk kunnen zijn.

Schadenet De Koning

Schadenet De Koning
De handel in en de financiering van automobielen, kampeerwagens en aanverwante artikelen, repareren en revideren, huur- en verhuur van e.e.a., verrichten van spuit- en carrosserie- en plaatwerken, handel in motorbrandstoffen, olie en vetten, alsmede handel in artikelen welke in deze branche gebruikelijk zijn etc. Het repareren en vervangen van autoruiten.

Heart for Cars

Heart for Cars
Het reconditioneren van auto's ( uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, raamfolie etc. ) In,- en verkoop personenauto's

Bolk Straal en Poedercoattechniek

Bolk Straal en Poedercoattechniek
Straal- en conserveringsbedrijf, groothandel in metaalproducten, gespecialiseerd in vracht- wagenvelgen alsmede bedrijfsorganisatie en adviesbureau

Bss-nederland

Bss-nederland
Advies in, produceren en leveren van veiligheidsbesturingen voor gritstralen. Advies in, verkoop, leveren, montage en onderhoud van persluchtinstallaties, persluchtleidingsystemen en straalinstallaties. Reiniging van roetfilters voor dieselmotoren. Advies in, verkoop van, en dienstverlening met CO2-ijsstraalapparatuur en speciale waterstraalapparatuur. Reiniging van roetfilters voor dieselmotoren.

Schee Fa P vd

Schee Fa P vd
Carrosseriebedrijf

Den Ouden Tanktransport

Den Ouden Tanktransport
De uitoefening van het (tank)transportbedrijf, waaronder met name begrepen het (doen) verzorgen van tank- en andere transporten en/of ander (on)geregeld vervoer, zowel nationaal als internationaal, en het verrichten van alle voorkomende transportactiviteiten. De exploitatie van één of meerdere wasstraten annex wasinrichtingen met name ten behoeve van tankwagens, tankcompartimenten, vrachtwagens, trucks, opleggers, containers en andere transport- en opslagmiddelen. Het verrichten van alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden met betrekking tot tankwagens, vrachtwagens, trucks, opleggers, containers en andere transport- en opslagmiddelen.

LV Belettering

LV Belettering
Beletteringen t.b.v. reclame tevens bedrukken van textiel, ruitdecoratiefolies en tinten van autoruiten tevens autocleaning. Tevens het borduren van kleding

B&H Banden

B&H Banden
Bandenservicebedrijf, verkoop en montage van banden voor personenwagens, motorrijwielen en bedrijfsvoertuigen, alsmede balanceren en uit- lijnen hiervan

Bor Carcleaning

Bor Carcleaning
Autopoetsbedrijf en lakbescherming. Groothandel in edele metalen.

PM-groenwerk

PM-groenwerk
Hoveniersbedrijf. Het wassen van voertuigen. Verkoop van autoschoonmaakproducten.

Autoschade Duru

Autoschade Duru
Garage annex autoplaatwerker; handel in gebruikte auto's

Embrechts Holding B.V.

Embrechts Holding B.V.
De in- en verkoop van, handel in, leasing en financiering van nieuwe en gebruikte motorvoertuigen, alsmede onderhoud aan en reparatie van motorvoertuigen. Het verrichten van werkzaamheden en het leveren van diensten op het gebied van de taxatie en reparatie van schadegevallen aan motorvoertuigen. Het (doen) exploiteren van een schadeherstel- en/of taxatiebedrijf.

Sels Auto's V.O.F.

Sels Auto's V.O.F.
Kleinhandel in- en reparatie van automobielen, dienstverlening aan het autovak

Caravan Mover Shop Alblasserdam

Montage van caravan accessoires. Montage van elektrische installaties. Keurmeester van elektrische gereedschappen. Loodgieters werkzaamheden.

CN Verhuur Grond- Weg en Waterbouw