Handel in goederen en auto's

Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s

Toyota Schouten Alblasserdam

Toyota Schouten Alblasserdam
De exploitatie van een garagebedrijf, w.o. Begrepen de im- en export, in- en verkoop van nieuwe en gebruikte automobielen, bedrijfsauto's, caravans, recreatievaartuigen met alle verwante artikelen, onderdelen en accessoires, een en ander in de ruimste zin.

Jan Korteland Car Boat Service B.V.

Jan Korteland Car Boat Service B.V.
Het exploiteren van een garagebedrijf in al haar facetten, tevens de handel in watersport- artikelen. Verhuur van boten.

Moerman Jansen BV

Moerman Jansen BV
Exploitatie automobielbedrijf, in- en verkoop van automobielen. Verhuur van personenauto's en lichte bedrijfsauto's.

Scania Netherlands B.V.

Scania Netherlands B.V.
Verkoop en onderhoud van bedrijfsauto's.

Toyota Schouten Alblasserdam

Toyota Schouten Alblasserdam
De exploitatie van een garagebedrijf annex automobielhandel, waaronder met name begrepen de import en export van-, de inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte automobielen

Truckparq 24/7

Truckparq 24/7
De ontwikkeling, financiering, exploitatie, advisering van en het beheer over onroerende zaken, meer in het bijzonder ten aanzien van parkeervoorzieningen en alle daarbehorende bouwwerken en installaties.

Continu Kantoor

Continu Kantoor
Kantoorvakhandel voor de zakelijke markt Verkoop van kantoorartikelen, kantoormeubilair, kantoormachines en alles op het gebied van kan- toorinrichting.

EMD B.V.

EMD B.V.
Het uitoefenen van een schoonmaakbedrijf alsmede groothandel in schoonmaakartikelen, im- en export van schoonmaakartikelen alsmede uitzendbureau. Het verrichten van grondwerk- en kabellegwerkzaamheden.

Gaudium Magis BV

Gaudium Magis BV
Het drijven van handel in (metaal) producten en halffabricaten en de in- en export daarvan alsmede inkoop activiteiten voor derden.

I.M.E. International Maritime Equipments

- tussenpersoon bij de verkoop en promotie van PE/PP-touwen op de Libische markt; - consultancy van cargo, scheepvaart en promotie in het mediteriaans gebied; - tussenpersoon bij de verkoop, productie en promotie van diverse kettingen en van aanverwante onderdelen op de Libische markt

Lagersmit

Lagersmit
Het verkopen, (doen) ontwerpen, (doen) vervaardigen en (doen) herstellen van lagers, afdichtingen en andere naar soort of branche verwante producten, alsmede onderdelen of toebehoren daarvan. Het ter beschikken stellen van arbeidskrachten.

Lascentrum Ridderkerk B.V.

Lascentrum Ridderkerk B.V.
De handel in- zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden-, alsmede de fabricage van industriele produkten

Marquip B.V.

Marquip B.V.
Het verkopen, ontwerpen, inkopen, produceren. installeren en leveren van producten en dien- sten op het gebied van technische installaties en aanverwante producten voor de pleziervaart- sector en overige scheepvaart

Staay Export B.V.

Staay Export B.V.
De groothandel in en de im- en export, de op- en overslag van groenten en fruit, de verhuur van koelfaciliteiten en overige bedrijfsmidde- len

Strukton Rolling Stock

Strukton Rolling Stock
Initiëren, ontwerpen, engineering en contracting, managen, bouwen, vernieuwen en onderhouden van elektrotechnische en mechanische installaties in de (rail) infrastructuur en industrie in Nederland en in het buitenland.

MAAT Transport

MAAT Transport
Het uitoefenen van een expeditie- en transportbedrijf; Groothandel in emballage. In- en uitlenen van personeel.

MAAT Techniek

MAAT Techniek
De exploitatie van een tankstation, een was- straat en een werkplaats voor onderhoudswerk- zaamheden ten behoeve van rollend materieel; beheermaatschappij

Patisserie Marijn

Patisserie Marijn
Het vervaardigen en verkopen (op bestelling) van o.a. taarten en cupcakejes.

Sissl Facilities B.V.

Sissl Facilities B.V.
Het verstrekken van adviezen, het leveren van diensten en het organiseren van evenementen alsmede het vermarkten van producten en het ter beschikking stellen van arbeidskrachten + holdingdoelstelling.

Zeeman TextielSupers

Detailhandel in textiel, confectie en aanver- wante artikelen.

Mulder Peugeot Alblasserdam

Mulder Peugeot Alblasserdam
Het exploiteren van een garagebedrijf waaronder meer is begrepen: de in- en verkoop van zowel nieuw als tweedehands auto's, de in- en verkoop auto-onderdelen, -accessoires, en oliën, de reparatie en het onderhoud van auto's, het be- middelen bij autofinancieringen, alsmede leasing en verhuur van auto's

KwikFit Alblasserdam

KwikFit Alblasserdam
Montage van automaterialen en aanverwante artikelen, tevens het verrichten van diensten welke daarmee verband houden of bevorderlijk kunnen zijn.

Schadenet De Koning

Schadenet De Koning
De handel in en de financiering van automobielen, kampeerwagens en aanverwante artikelen, repareren en revideren, huur- en verhuur van e.e.a., verrichten van spuit- en carrosserie- en plaatwerken, handel in motorbrandstoffen, olie en vetten, alsmede handel in artikelen welke in deze branche gebruikelijk zijn etc. Het repareren en vervangen van autoruiten.

IVECO Schouten Alblasserdam B.V.

IVECO Schouten Alblasserdam B.V.
Garagebedrijf, handel in auto's, motoren en aanverwante artikelen alsmede importeren, exporteren, financieren, leasen en verhuren van auto's

Volvo Group Truck Center Alblasserdam

Volvo Group Truck Center Alblasserdam
Kleinhandel in en reparatie van bedrijfsautomobielen.

Atexproof

Atexproof
Het leveren van explosie veilige produkten, het ontwerpen, verkopen, inspecteren, installeren, onderhouden, servicen van explosie veilige componenten en systemen in alle voorkomende installaties, advisering op het gebied van explosie veilige componenten en systemen in alle voorkomende installaties.

Bijlbouw B.V.

Bijlbouw B.V.
De groothandel in metalen dak- en wand- konstrukties alsmede het ontwerp daarvan zulks in de ruimste zin des woords Uitvoeren asbestsaneringswerkzaamheden in de open lucht.

Biokaas Kinderdijk

Biokaas Kinderdijk
Biologisch melkveehouderij De inkoop, verwerking en internationale handel in (biologische) melk en kaas

Braanker Logistics

Braanker Logistics
Het verzorgen, uitvoeren, doen uitvoeren van vervoer in de meest ruime zin van het woord alsmede al hetgeen met het vorenstaande ver- band houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn; groothandel in emballage

Desmi B.V.

Desmi B.V.
De groot- en kleinhandel in, de im- en export, het installeren, repareren en reviseren van pompen, pompinstallaties met bijbehorende appendages, motoren en aanverwante artikelen.

E Build B.V.

E Build B.V.
(Doen) verzorgen van een totale inrichting, ontwerpen, (ver)bouwen van bouwkundige projecten en opstallen, levering van meubels en overige tandheelkundige apparatuur, alsmede geven van advies bij vorenstaande en aansturen van aannemers.

E Dental

E Dental
Het (doen) leveren en (doen) plaatsen van tandheelkundige apparatuur en -producten, alsmede de productie van-, de reparatie in- en de groothandel in tandheelkundige apparatuur. Assemblage/productie van tandheelkundige behandeluntits.

EBT B.V.

EBT B.V.
De uitoefening van een (internationale) han- delsonderneming met name in electrotechnische onderdelen, zaken en produkten, alsmede ver- lichtingsmaterialen in de meest ruime zin, waaronder met name begrepen de import en export van-, de groot- en/of commissiehandel in voormelde goederen, zaken en produkten, alsmede het voeren van vertegenwoordiging en/of agenturen voor andere ondernemingen, alles in de mneest ruime zin van het woord.

J. van Mourik en Zn. Alblasserdam Schoenen-Lederwaren-Koffers V.O.F.

De groot- en detailhandel in leder, lederwaren, schoenen, fournituren, (mode)accessoires en alle aanverwante artikelen, zaken en produkten, en voorts het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn.

Jenbacher B.V.

Jenbacher B.V.
De handel in, de distributie van, de im- en export, aan- en verkoop, het leasen van en het verrichten van onderhoudswerkzaamheden aan produkten op het gebied van energie systemen vervaardigd door jenbacher energiesysteme ag alsmede aanverwante produkten, onderdelen, apparatuur en/of apparaten

Main Cleaning B.V.

Het verrichten van tankcleaningwerkzaamheden, het classificeren in het algemeen en de handel in brandstoffen, het inzamelen van bilgewater, klein gevaarlijk afval en oliehoudende scheepsafvalstoffen van de zeevaart, binnenvaart en visserij, alsmede het leveren van water en walspanning aan de scheepvaart.

Mediq Trading

Mediq Trading
Groot- en kleinhandel (o.a. verkoop vanuit huis) in medische instrumenten.

terStal Family Fashion

terStal Family Fashion
Detailhandel in textielartikelen.

Trayco B.V. kabeldraagsystemen

Trayco B.V. kabeldraagsystemen
Het leveren en adviseren van kabelmanagement toepassingen voor de distributie van kabels door middel van kabeldraagsystemen en bijbehorende producten om kabels van a naar b te distribueren, met tevens wandgootsystemen, vloerkanaalsystemen en energiezuilen

Unique Brands B.V.

Unique Brands B.V.
De handel in- waaronder begrepen de import, advies en levering van electronische en verlichtingsartikelen, alsmede van meubelen en design georiënteerde producten.

CoopCompact

CoopCompact
Supermarkt.

Marlene Vlot mode

Marlene Vlot mode
Het exploiteren van een confectie detailhandelsbedrijf, het oprichten, verwerven en financieren van, het deelnemen in, het samenwerken met en het voeren van de directie over andere ondernemingen, binnen haar doel kan de vennootschap al datgene verrichten wat met dit doel in de ruimste zin verband houdt zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden

HORNBACH Bouwmarkt Alblasserdam

HORNBACH Bouwmarkt Alblasserdam
De handel in, de verkoop van en verhuur van alle soorten bouwmaterialen, -gereedschappen en benodigdheden, alsmede van tuin- en plantsoenbenodigdheden (prifere detailhandelsvestiging); Tevens verhuur van transportmiddelen aan afnemers t.b.v. thuisbezorging van bouwmaterialen en -benodigdheden.

Koperdraadje

Koperdraadje
Webshop in creatieve mode- en woonaccessoires. Verkoop in winkel van handwerkartikelen en fournituren.

Safety-Fire B.V.

Safety-Fire B.V.
Verkoop van zonneschermdoeken via het internet. De verkoop van doodskisten voor huisdieren.

't Kaasmes

't Kaasmes
Verkoop (detailhandel) van kaas, noten en vleeswaren

Thuisin Makado - Alblasserdam

Thuisin Makado - Alblasserdam
Verf, behang speciaalzaak (detailhandel); zonwering en woningstoffering

van Pelt Auto`s

van Pelt Auto`s
De groothandel in gebruikte auto's en motor- fietsen

Autobedrijf Kelvinring

Garagebedrijf. In- en verkoop van gebruikte auto's.

De Lijster Auto's

In en verkoop van tweedehands auto's

Heart for Cars

Heart for Cars
Het reconditioneren van auto's ( uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, raamfolie etc. ) In,- en verkoop personenauto's

SABRA Motorbandenservice

SABRA Motorbandenservice
Groot- en detailhandel in computers en aanverwante artikelen. Motorfiets cleaning, onderhoud en reparatie

Schuurman Auto's

Schuurman Auto's
In- en verkoop van gebruikte auto's aan particulieren en (groot)handel.

Ssangyong Motors Nederland B.V.

Ssangyong Motors Nederland B.V.
a. De aankoop, de verkoop van voertuigen, motorrijwielen, onderdelen en toebehoren, vervaardiging, herstelling en andere werken die verband houden met de voertuig of motorrijwielnijverheid en handel, commissie, makelaars- en vertegenwoordigingswerkzaamheden, alle leasingverrichtingen en verder alle aanverwante werkzaamheden, zowel in Nederland als daarbuiten; b. de verhuur op korte en lange termijn van voertuigen, motorrijwielen, onderdelen en toebehoren, zowel in Nederland als daarbuiten.

Beamerhuren.nl

Beamerhuren.nl
Verhuur en verkoop van audio- en visuele apparatuur aan bedrijven en particulieren.

Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf R. Stal

Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf R. Stal
Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij onder de medehandelsnaam Groothandel Stal wordt uitgeoefend: groothandel in schoonmaakartikelen en ongeregelde non-food artikelen.

GoBright

GoBright
Het (doen) ontwikkelen en (doen) verkopen van informatiesystemen en -componenten (waaronder begrepen doch niet beperkt tot hard- en software) in de ruimste zin des woords, waarbij - indien mogelijk - gebruikt wordt gemaakt van aanstuurbare hardware componenten

Industrielicht BV

Industrielicht BV
De handel in electrotechnische en verlichtingsartikelen

Jonker Tuin- en Parkmachines

Jonker Tuin- en Parkmachines
Klein- en groothandel in graszaden, kunstmeststoffen, sproeipompten enz. Import, groot- en kleinhandel in land- en tuinbouwgereedschappen, grasmaaimachines en reparatie en revisie van grasmaaimachines.

New Style Sports / Vinkenwaard Evenementen

New Style Sports / Vinkenwaard Evenementen
Groothandel in sportartikelen en kleinhandel in gebruikte en ongeregelde goederen (consumptie- goederen). Verkoop wintersportartikelen.

Novetec BV

Novetec BV
Groothandel van producten en diensten benodigd voor het exploiteren van verbrandings- motoren in relatie tot warmte- en geluids- beheersing alles in de meest ruime zin des woords

P.M.T. Partners Medische Techniek B.V.

P.M.T. Partners Medische Techniek B.V.
De productie, reparatie en montage van, alsmede bemiddeling en handel in sterilisatie- en desinfectie apparatuur (medisch en paramedisch).

Process Control Equipment Benelux B.V.

Process Control Equipment Benelux B.V.
De handel in-, de im- en export van kleppen, afsluiters en aanverwante zaken.

Say Yes

Say Yes
De import, export, groot- en detailhandel in thee en alle aan thee gerelateerde goederen.

Schulz Rijnvaart B.V.

Schulz Rijnvaart B.V.
Handel in scheepsbenodigdheden en het provianderen van rivier- en zeeschepen en groothandel in frisdranken

Simonse B.V.

Simonse B.V.
De exploitatie van een schilders-, behang- en onderhoudsbedrijf alsmede de in- en verkoop van verf- en behangartikelen; holding- en financieringsactiviteiten.

Teamasters

Teamasters
De import, export, groot- en detailhandel in thee en alle aan thee gerelateerde goederen.

Tesla Nederland B.V.

Tesla Nederland B.V.
De in- en verkoop van, de im- en export van- de (groot)handel in- en het installeren, onderhouden en repareren van computerhard- en software, printers, telefaxen en alle andere daarmede verwante apparatuur

Wafi B.V.

Wafi B.V.
Groothandel in halffabrikaten voor diervoeders.

Xenos Alblasserdam Makado

Xenos Alblasserdam Makado
Het ontwerpen, inrichten, reorganiseren, ontwikkelen en exploiteren van distributiesystemen, alsmede de import en export van en de groot- en kleinhandel in voedingsmiddelen en genotsmiddelen, huishoudelijke artikelen, textielgoederen, recreatie-artikelen, luxe goederen en gebruiksartikelen.

Bakkerij Van der Waal

Bakkerij Van der Waal
De exploitatie van een winkel waar producten van de bakkerij worden verkocht

Bas van Mourik Bloemen V.O.F.

Bas van Mourik Bloemen V.O.F.
Bloemenspeciaalzaak

BouwStation XL B.V.

By Veerle

Het treffen van voorbereidingshandelingen voor het vestigen van een winkeld in kleding, schoenen en accessoires op het adres Brederodelaan 15, 3353 GG Papendrecht.

Cees den Breejen Woningstoffering

Cees den Breejen Woningstoffering
Het (doen) verzorgen van woning- en projectstoffering en het (doen) verzorgen van interieurs:

Cees den Breejen Woningstoffering

Cees den Breejen Woningstoffering
Het (doen) verzorgen van woning- en projectstoffering en het (doen) verzorgen van interieurs

Cees den Breejen Woningstoffering

Cees den Breejen Woningstoffering
Het (doen) verzorgen van woning- en projectstoffering en het (doen) verzorgen van interieurs

DA Drogisterij & Parfumerie van Zessen

DA Drogisterij & Parfumerie van Zessen
Drogisterijbedrijf alsmede de verkoop van parfumerie-artikelen

Dierenspeciaalzaak van Zanten

Dierenspeciaalzaak van Zanten
Detailhandel in dierenbenodigdheden

Foto Teunissen

Foto Teunissen
De activiteiten van de onderneming betreffen fototechnische werkzaamheden alsmerde detailhandel fototechnische artikelen.

Het Rijwielhuis

Het Rijwielhuis
Verkoop, inruil, reparatie en service van/aan tweewielers (fietsen, bromfietsen en scooters). Tevens reparatie en service van/aan alle apparatuur en systemen aangedreven door verbrandingsmotoren (b.v. grasmaaiers).

IKKI massages

IKKI massages
Het geven van yogales aan kinderen tussen de 4 en 12 jaar alsmede kleinhandel (verkoop via internet en op bestelling/aanvraag) in yogaproducten. Coach.

In Style Interieur B.V.

In Style Interieur B.V.
De in- en verkoop van parketvloeren en alle daarbij behorende activiteiten en het houden van een woonwinkel

Jeans Center Alblasserdam

Jeans Center Alblasserdam
Houdster- en financieringsactiviteiten; het exploiteren van winkels in dames-, heren en kinderkleding.

Jovino

Jovino
Verkoop van wijn vanuit huis.

Malibu Damesmode

Malibu Damesmode
Detailhandel in damesbovenkleding.

My Dream Jewels

My Dream Jewels
De exploitatie van een webwinkel (t.w. de verkoop van zelfgemaakte sieraden/bijouterie en aanverwante artikelen)

Pani Moda

Pani Moda
Detailhandel in nieuwe en tweedehands dames- kleding via internet

Bike Totaal De Koning

Bike Totaal De Koning
Fietsherstellersbedrijf alsmede de verkoop aan particulieren

Bestevaer Modestoffen

Bestevaer Modestoffen
Detailhandel in textiel en aanverwante artikelen

Trudy's Lingerie

Trudy's Lingerie
In- en verkoop (detailhandel) van lingerie en foundation alsmede accessoires

Van der Vlist Alblasserdam B.V.

Van der Vlist Alblasserdam B.V.
De exploitatie van een detailhandel in woning- inrichting genomen in de meest ruime zin

Zijderveld Garden and Home

Zijderveld Garden and Home
Exploitatie van een tuincentrum

A&A APK. Garagebedrijf B.V.

A&A APK. Garagebedrijf B.V.
De exploitatie van een APK-keuringsstation en garagebedrijf.

Abram de Haan Garagebedrijf B.V.

Abram de Haan Garagebedrijf B.V.
Onderhoud en reparatie van transportmiddelen, de verkoop van dieselolie alsmede de in- en verkoop van voertuigen.

Renault Dealer Auto Bouman BV Alblasserdam

Renault Dealer Auto Bouman BV Alblasserdam
De exploitatie van een garagebedrijf annex automobielhandel, waaronder met name begrepen de import en export van-, de inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte automobielen; tevens de uitoefening van het (auto)schadeherstel-, (auto)plaatwerkerij-, en (auto)spuiterij- bedrijf, en al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn, een en ander in de meest ruime zin des woords, verhuur en leasing van automobielen

Auto&Co

Auto&Co
Groothandel (daaronder begrepen de import en export van) in tweede hands auto"s .

Autobedrijf De Alblas

Autobedrijf De Alblas
Onderhoud en reparatie automobielen

Autobedrijf De Alblas

Autobedrijf De Alblas
Handel in en alle voorkomende reparatie aan lichte bedrijfs- en personenauto´s.

Autobedrijf M R Bakker

Autobedrijf M R Bakker
Detailhandel in 2e hands auto's; klussenbedrijf

Autobedrijf Mulder

Exploitatie van een autobedrijf.

Ford Wensveen

Ford Wensveen
De uitoefening van het garagebedrijf, de exploitatie van autoservicestations en autoshops, de handel in auto's, auto-onderdelen, motorbrandstoffen, motorolien, smeermiddelen en daarmee verband houdende artikelen, het bemiddelen bij het afsluiten van verzekeringen, het deelnemen in, het voeren van beheer over en het financieren van andere ondernemingen

Autoservice Embrechts vof

Autoservice Embrechts vof
De in- en verkoop, export (voor derden), tenaamstellen en repareren van gebruikte auto's APK 1 keuringen

Bolk Straal en Poedercoattechniek

Bolk Straal en Poedercoattechniek
Straal- en conserveringsbedrijf, groothandel in metaalproducten, gespecialiseerd in vracht- wagenvelgen alsmede bedrijfsorganisatie en adviesbureau

Renault Dealer Auto Bouman BV Alblasserdam

Renault Dealer Auto Bouman BV Alblasserdam
De uitoefening van het leasebedrijf, voorname- lijk bestaande uit het (doen) sluiten van lease-overeenkomsten met betrekking tot auto's en andere voertuigen alsmede het anderzins huren en verhuren en exploiteren daarvan, en voorts het verkrijgen, beheren en bezitten van wagenparken, auto's en andere voertuigen en het (doen)financieren van transacties met betrekking tot het vorenstaande. In- en verkoop van nieuwe en gebruikte voertuigen.

Bss-nederland

Bss-nederland
Advies in, produceren en leveren van veiligheidsbesturingen voor gritstralen. Advies in, verkoop, leveren, montage en onderhoud van persluchtinstallaties, persluchtleidingsystemen en straalinstallaties. Reiniging van roetfilters voor dieselmotoren. Advies in, verkoop van, en dienstverlening met CO2-ijsstraalapparatuur en speciale waterstraalapparatuur. Reiniging van roetfilters voor dieselmotoren.

Schee Fa P vd

Schee Fa P vd
Carrosseriebedrijf

Den Ouden Tanktransport

Den Ouden Tanktransport
De uitoefening van het (tank)transportbedrijf, waaronder met name begrepen het (doen) verzorgen van tank- en andere transporten en/of ander (on)geregeld vervoer, zowel nationaal als internationaal, en het verrichten van alle voorkomende transportactiviteiten. De exploitatie van één of meerdere wasstraten annex wasinrichtingen met name ten behoeve van tankwagens, tankcompartimenten, vrachtwagens, trucks, opleggers, containers en andere transport- en opslagmiddelen. Het verrichten van alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden met betrekking tot tankwagens, vrachtwagens, trucks, opleggers, containers en andere transport- en opslagmiddelen.

Handelsonderneming H. Middendorp

Handelsonderneming H. Middendorp
Groot- en detailhandel in gebruikte motor- fietsen

Imaxx BV

Imaxx BV
Im- en export van autocomponenten

J & S Auto Techniek

J & S Auto Techniek
Onderhoud en reparatie van automobielen tevens in- en verkoop van auto's, meubelen, accessoires en huisdecoratie in de ruimste zin.

LV Belettering

LV Belettering
Beletteringen t.b.v. reclame tevens bedrukken van textiel, ruitdecoratiefolies en tinten van autoruiten tevens autocleaning. Tevens het borduren van kleding

Middel Groothandel B.V.

Middel Groothandel B.V.
Het exploiteren van een groothandel met betrekking tot producten voor de bouw en industrie (onder andere kitten, verven, lijm, pvc-materiaal) en een groothandel in race- en rally-equipment (Rafty). Beheersactiviteiten

Platschorre Auto's

Platschorre Auto's
In- en verkoop van gebruikte auto's en eventuele reparatie.

Admarel B.V.

De handel in en de verhuur, het onderhoud en de reparatie van nautische, hydrografische en aanverwante apparatuur en instrumenten, alsmede het regelen van diensten ten behoeve van de off-shore industrie en het verlenen van die diensten. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

AEP International

AEP International
Wereldwijde groothandel in speciale onderdelen/producten van elektronische apparatuur, waaronder radarapparatuur en bestralingsapparatuur. Verkoop van speciale vermogens elektronicacomponenten, waaronder condensatoren, weerstanden, ultracondensatoren, gassensoren en speciale gereedschappen. Ontwikkeling, productie en verkoop van totaaloplossingen voor hybride energieopslag systemen, complete vermogenselektronica oplossingen waaronder starter modules, energieopslag modules, UPS systemen, (snel) laadsystemen, ACDC laders, DCAC motor inverters, generatoren enz.

AEP International

AEP International
De groothandel in speciale onderdelen/producten voor toepassing in radar- , navigatie- en communicatieapparatuur, voor de scheepvaart, kustbewaking en op vliegvelden. Microgolfcomponenten, communicatieantennes - zend & ontvangst, monitoren, batterijen, omvormers, batterijladers.

Ahorn Grootkeukentechniek B.V.

Ahorn Grootkeukentechniek B.V.
Advisering, inkoop, verkoop en installatie van grootkeukenapparatuur.

Bokes Recycling

Bokes Recycling
Groothandel in kunststof/hout producten.

Bos Office

Bos Office
Groothandel en detailhandel in wenskaarten, papierwaren, kantoorartikelen, computers en accessoires, papier en schrijfwaren

Bumaco B.V.

Bumaco B.V.
In- en verkoop van- de handel in-, de im- en export van (stalen)buizen, en-of staalpro- dukten; het voeren van agentschappen

Cleanflex

Cleanflex
Consultancy Groothandel en productontwikkeling op het gebied van ecologische reinigings- en onderhoudsmiddelen en private labels. Tevens ontwikkelen van duurzame brandstofbesparingsproducten voor transport en binnenvaart.

Connect-Parts BV

Connect-Parts BV
Groothandel in electrotechnische en electro- onderdelen

DEWITEQ.nl

DEWITEQ.nl
Groothandel (daaronder begrepen im- en export) en kleinhandel (verkoop via internet en op afspraak) in domotica producten en beveiligingssystemen. Bemiddeling bij verkoop commerciële diensten. Wateronthardings en zuiveraars verkoop afleveren en monteren.

DMD Design

DMD Design
Stoffeerderij en stoelenvlechterij tevens groot- en detailhandel in meubels

Dorpsweg 2 B.V.

In- en verkoop, opslag en distributie van bevestigingsmaterialen.

EJ Security

EJ Security
De uitoefening van een beveiligingsbedrijf. Het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden m.b.t. telefoons, computers en randapparatuur. Workshops, belettering, interieur stickers (via internet + detailhandel). Werven en selecteren van personeel ohgv de beveiliging. Groothandel in bovenkleding. Import export in textiel.

Borduuratelier Zanen

Borduuratelier Zanen
Fitter (pijpfit werkzaamheden); agenturen; verkoop van gereedschappen; borduur atelier. Het borduren van bedrijfs- logo's en verkoop van bedrijfskleding.

FTA Logistics ltd

FTA Logistics ltd
Internationaal logistiek dienstverlener, cargadoors-, expeditie- en transportovername- bedrijf zomede het fungeren als lijnagent en containeroperator (groothandel) alsmede het im- en exporteren van industriële en agrarische produkten één en ander in de meest ruime zin

GE Power Services

GE Power Services
Onder de naam ALSTOM Power Nederland: Onderhoud, reparaties, modernisering, renovaties en bedrijfsvoering van energie opwekkingsinstallaties, van industriële roterende machines en van rookgasreinigings- installaties met inbegrip van alle bijbehorende hulpsystemen en componenten en levering van onderdelen; Ter beschikking stellen van arbeidskrachten

Glashandel Benschop

Glashandel Benschop
Plaatsen van alle glassoorten en spiegels, handel in glas en spiegels.

Global Fitness

Global Fitness
De exploitatie van een sportschool waarin ondermeer gelegenheid wordt gegeven tot de beoefening van fitness, bedrijfsfitness, cardio fitness, aerobics en vechtsporten alsmede de exploitatie van de daarbij horende faciliteiten zoals een sauna en zonnebanken. Het exploiteren van een fruitbar. De groothandel in verkoop van sportvoeding, sportkleding en sportartikelen.

Groeneveld & Poirot Interieurbouw

Groeneveld & Poirot Interieurbouw
Het ontwerpen en maken van interieurbouw voor particulieren. Onder de naam Planken centrale wordt uitgeoefend de verkoop van massief hout.

Hänel Kantoor- en Magazijnsystemen

Hänel Kantoor- en Magazijnsystemen
Groothandel in kantoor- en magazijnsystemen.

Hoteco Koeling Service B.V.

Hoteco Koeling Service B.V.
De handel in en de montage van airconditioning- en luchtbehandelingsinstallaties alsmede de verhuur van betonkoelunits; de verhuur van gereedschappen alsmede de verhuur van en de handel in koelingsapparaten.

Pet Crematorium Drechtsteden

Pet Crematorium Drechtsteden
Cremeren van huisdieren

Kunststof Forte

Kunststof Forte
De (groot)handel in tuinbenodigdheden en waterzuiveringsproducten voor vijvers en zwembaden, alsmede de (groot) handel in aanverwante artikelen, alles in de ruimste zin van het woord.

Kura Kunststof kozijnen

Kura Kunststof kozijnen
Groot- en detailhandel in kunststof en aluminium ramen, deuren en kozijnen en andere kunststof en aluminium producten voor de particuliere markt

L. Hendrix

L. Hendrix
Agentuur en commissiehandel in olien, vetten en oliezaden.

Led & Led B.V.

Led & Led B.V.
De (groot-) handel in producten ten behoeve van ( alternatieve ook wel groene) energie ( zoals zon, wind, water en aardwarmte en soortgelijke energiebronnen, zomede de (groot- ) handel in producten ten behoeve van de groen/ecologische sectoren alsmede de import en export van alle verwante producten en/of diensten.

Ledyears

Ledyears
De im- en export alsmede distributie van informatiesystemen, de ontwikkeling en distri- butie van software

Lenomi

Handelsbemiddeling en verkoop via internet van kinderwagens en accessoires. Technische groothandel in gereedschappen

Lioncomp Automatisering

Lioncomp Automatisering
Groothandel in computerhardware en software en electronische apparatuur in de meest ruime zin en ontwikkeling en productie van software tevens dienstverlening in de meest ruime zin

Louis Vloerverwarming

Louis Vloerverwarming
Het produceren, groothandel en het aanleggen van vloerverwarming alsmede de groothandel in bouw- c.q. installatiematerialen. Het uitvoeren van diverse onderhoudswerkzaamheden in en rondom het huis.

Neste Demeter B.V.

Neste Demeter B.V.
Groothandel in ruwe plantaardige en dierlijke oliën en vetten en oliehoudende grondstoffen. De handel in, alsmede opslag van veevoeder en veevoedergrondstoffen, meststoffen, dierlijke en plantaardige vetten en eiwitten en andere agrarische producten.

Noris Benelux

Noris Benelux
Verkoop, service en installatie van apparaten, electronica en technische producten waaronder begrepen sensoren, signaalverwerking en weergave van temperatuur, druk en snelheid, alsmede het vertegenwoordigen van de Noris Group in de Benelux landen.

Ons Fiber Parts & Tools BV

Ons Fiber Parts & Tools BV
De handel in-, de import en export van, de in- en verkoop van machines, materialen en gereed- schappen, op het gebied van glasvezel- en andere netwerken, alsmede van glasvezel- apparatuur en glasvezel gerelateerde produkten

Preminal B.V.

De in- en verkoop van voedingssupplementen aan groothandels.

Prisma Interieurbouw

Prisma Interieurbouw
Het vervaardigen van productpromotiemateriaal in hout en kunststof.

Rendant

Rendant
Het ondernemen van postorder- en directie verkoopactiviteiten op het gebied van kantoor- en computerbenodigdheden en apparatuur, waaronder begrepen, maar niet beperkt tot, meubilair; in de ruimste zin des woords.

Riens Gort Optiek

Riens Gort Optiek
De uitoefening van een opticiensbedrijf, de groot- en detailhandel in contactlenzen en optische artikelen.

Safe Site B.V.

De in- en verkoop, verhuur, reparatie van en onderhoud aan persoonlijke beschermsartikelen, zoals gedefinieerd in de arbeidsomstandigheden- wet, het verzorgen van diverse valbeveiligings- trainingen, het installeren en inspecteren van permanente systemen, de levering van beveiligingsartikelen en risico inventarisatie

Spijkerman International B.V.

Spijkerman International B.V.
Het drijven van een groothandel in fris- en alcoholische dranken en aanverwante artikelen, zowel food- als non-food.

ST Coaching

ST Coaching
Het verzorgen van coaching in het onderwijs, verkoop van gewichtsbeheersingproducten, voedingssupplementen en beauty- en welnessproducten

Staay-Hispa B.V.

Groothandel in groenten en fruit, groothandel in consumptie-aardappelen.

Stokvis Tapes Benelux B.V.

Stokvis Tapes Benelux B.V.
Het drijven van handel en het verlenen van diensten in het algemeen, het deelnemen in en besturen van andere ondernemingen en voorts in het bijzonder handel en groothandel, import en export en fabricage van tapes en speciale lijmen, electrisch isolatiemateriaal en aanverwante artikelen en alles wat hiertoe in de meest ruime zin bevorderlijk is of kan zijn

inside office

inside office
De reparatie van kantoormachines en -installa- ties, alsmede de groothandel in kantoormachines en -installaties en het uitvoeren van agenturen, en al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn, alles in de meest ruime zin des woords

Varodarent B.V. Alblasserdam (Steunpunt West)

Varodarent B.V. Alblasserdam (Steunpunt West)
Verhuur en lease van overige machines en werktuigen en van overige goederen (geen automaten). Groothandel in emballage. (Groot) handel in en de verhuur van verhuismaterialen.

Vendor Services Nederland

Vendor Services Nederland
Groothandel in beeld- en geluidsdragers alsmede aanverwante artikelen; adviseren, bemiddelen en dienstverlening op bovenstaand gebied

West Flora Export B.V.

West Flora Export B.V.
De inkoop en verkoop, alsmede de export van bloemen, bloembollen, planten, zaden, alsmede het uitoefenen van een groothandel op dit gebied;

Wilcon Security bv

Wilcon Security bv
De groot- en kleinhandel in en de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties, alsmede audio- en video apparatuur.

De Jager Wonen en Slapen

Detailhandel in meubelen en woningtextiel- producten en zonwering, parketvloeren, woning- inrichting in de ruimste zin des woords

Gall & Gall Makado Center 37

Gall & Gall Makado Center 37
Detailhandel in alcoholhoudende en alcoholvrije dranken

Grecolive

Grecolive
Detailhandel (daaronder begrepen de import), verkoop via internet en vanuit huis, in (Griekse) olijfolie.

'Haan' Tankstation De Helling

De exploitatie van een tankstation waaronder met name begrepen de verkoop van motorbrand- stoffen, exploitatie van autowasserettes alsmede de verkoop van andere shop-producten.

Huisman Keukens en Sanitair

Huisman Keukens en Sanitair
Uitoefenen van het detailhandelsbedrijf op het gebied van keukens en keukenapparatuur

Huisman Retail B.V.

Huisman Retail B.V.
Uitoefenen van het detailhandelsbedrijf op het gebied van keukens en doe-het-zelf goederen

Kadoshop Bibelot

Kadoshop Bibelot
Exploitatie van een detailhandel in cadeau- artikelen, sieraden, goud, zilver en horloges

Klein en Klassiek

Klein en Klassiek
Verkoop kinderkleding via thuisparty's.

Leen Visser Wooncomfort V.O.F.

Leen Visser Wooncomfort V.O.F.
Detailhandel in woninginrichtingsartikelen en het verzorgen van de woninginrichting

Kolmio Media B.V.

Kolmio Media B.V.
Detailhandel in beeld- en geluidsdragers, beeld- en geluidsapparatuur, computergames, computerconsoles en aanverwante artikelen

Pater Computers

Pater Computers
Digitaal drukwerk; Software ondersteuning; Distributie kleine artikelen, voornamelijk drukwerk. Kernregio: Zuid-Holland-Zuid. Aanleg en beheer van geluidsinstallaties in kerkgebouwen. Aanleg, beheer en exploitatie van een in eigen beheer ontwikkeld kerktelefoonsysteem tegen lage kostprijs voor de kerken. Dupliceren van audio cd's. Levering en onderhoud van computersystemen en overige ICT-producten.

Railpress Alblasserdam

Railpress Alblasserdam
Detailhandel in hobbyartikelen, speelgoed en modelbouw tevens uitgeverij; postorderbedrijf in speelgoed en aanverwante artikelen

Smit juwelier

Smit juwelier
Juweliersbedrijf

Van Zus B.V.

Van Zus B.V.
Het (doen) in- en verkopen van producten via internet alsmede het ontwikkelen, beheren en exploiteren van een webwinkel.

Vishandel C.A. Twigt

Vishandel C.A. Twigt
Ambulantehandel in vis

Vloerenstudio Alblasserwaard Parket en Interieur

Vloerenstudio Alblasserwaard Parket en Interieur
Detailhandel in parket en woninginrichtingsartikelen, een meubelmakerij alsmede een onderhoudsbedrijf.

Vreeken Voetzorg en Schoenen

Vreeken Voetzorg en Schoenen
Pedicure. Verkoop van comfortschoenen. Vervaardigen van steunzolen.

Doenkade-Bovendijk B.V.

Het verhandelen, importeren en exporteren van machines, apparaten en gereedschappen en al hetgeen daarmee samenhangt.

GEWA Benelux B.V.

GEWA Benelux B.V.
Het herstellen van muziekinstrumenten, etui's en tassen; groothandel in muziekinstrumenten, hun onderdelen en toebehoren, en daarmee samenhangende zaken

Steven concepts

Groothandel in thee. Handel in banket. Ontwikkelen, bedenken, ondersteunen en adviseren voor nieuwe concepten.

Mitra Slijterij

Mitra Slijterij
Drankenspeciaalzaak

Blokker

Blokker
De kleinhandel in huishoudelijke artikelen, machines en apparaten, electrotechnische artikelen, glas en keramische artikelen, luxe- en kunstnijverheidsprodukten grammofoonplaten, speelgoed, souveniers en verlichtingsartikelen, alles in de ruimste zin van het woord

De Goudreinet Alblasserdam

De Goudreinet Alblasserdam
Detailhandel in aardappelen, groente en fruit en aanverwante artikelen.

Hans Anders Opticien Alblasserdam

Hans Anders Opticien Alblasserdam
De uitoefening van het opticiensbedrijf, de optometrie en het opmeten en vervaardigen van contactlenzen

Rune-Werkplaats

Ontwikkeling en bouw van muziekinstrumenten, ontwerpen van sieraden van edelmetaal, maken van horoscopen, vormgeven van organische bouw; schrijven, maken en uitgeven van boeken, bladmuziek en muziektheaterspelen (onder de afzonderlijke handelsnaam: Rune-Boeken); geven van cursussen en workshops op het gebied van samenzang en boetseren (onder de afzonderlijke handelsnaam: Jaspis Scholings- cursussen; schrijven, regisseren en uitvoeren van muziektheaterstukken (onder de afzonderlijke handelsnaam: LaukaR Unja)

Smit mode Dames- en Herenkleding

Smit mode Dames- en Herenkleding
De detailhandel in dames en herenkleding

HEMA

HEMA
De detailhandel van goederen in de meest ruime zin, middels het exploiteren van een of meer warenhuizen

HAK B.V.

HAK B.V.
Het aan- en verkopen van roerende zaken, de im- en export van roerende zaken alsmede de verhuur van roerende zaken. Aan- en verkoop van vervoermiddelen (personenauto's), machines (voor (land)bouw) alsmede verhuur daarvan. In- en verkoop van ferro en non-ferro. Opkopen van inventarissen/magazijnen met alle bijkomende werkzaamheden. Opkopen en demonteren machines.

occasion center ambacht

In en verkoop automobielen en reparatie

Arestho | Microflex, slangen, koppelingen & meer

Arestho | Microflex, slangen, koppelingen & meer
Webwinkel in technische kunststof producten. Freelancer in de bouw.

EG Fleet Install

EG Fleet Install
Groothandel en installatie van elektronische componenten en producten.Bedrijfsmatig en in opdracht van derden het bewerken en herstellen van motorvoertuigen.

Easyfires B.V.

De groot- en detailhandel in tuinhaarden, tuinmeubilair en alle daarmee verband houdende onderdelen en aanverwante artikelen, alsmede het (doen) ontwerpen, ontwikkelen, produceren, installeren en onderhouden daarvan. Het ontwerpen, maken en verkopen (detail-, en groothandel) van steigerhouten meubels.

Home-haarden & maatwerk B.V.

Home-haarden & maatwerk B.V.
De groot- en kleinhandel (verkoop op locatie) en installatie van producten die sfeer met warmte brengen, waaronder begrepen het aanleggen, installeren en/of monteren van alle voorkomende producten met betrekking tot het vorenstaande.

VULKAN Benelux

VULKAN Benelux
De import, export en verkoop van verbindingsstukken, alsmede het verlenen van after-sales diensten ten kantore van de afnemers van de verbindingsstukken.

OegeHoek B.V.

VULKAN Benelux

VULKAN Benelux
De handel en groothandel in-, import en export van en de fabricage, montage en reparatie van alle soorten machines en werktuigen, scheeps- voortstuwingssystemen en onderdelen daarvan, het uitbrengen van technische adviezen, de vertegenwoordiging van binnen- en buitenlandse ondernemingen

Baas Wooncentrum

Baas Wooncentrum
Complete woninginrichting

Dirk van den Broek

Dirk van den Broek
Supermarkt.

Ideele Stichting Wereldwinkel Alblasserdam

Ideele Stichting Wereldwinkel Alblasserdam
Wereldwinkel

Mijn Bloementuin

Mijn Bloementuin
Detailhandel in bloemen, planten en decoratie artikelen.

Roukens Optiek Alblasserdam

Roukens Optiek Alblasserdam
Winkel in optische artikelen.

Van de Ven Fashion

Van de Ven Fashion
Detailhandel in dames-, heren-, kinder- en beenmode, lingerie, nachtkleding en aanverwante artikelen.

4Promotion

4Promotion
Webwinkel in reclameuitingen voor binnen en buitengebruik. Het verfraaien van o.a. tuinschuttingen. Alles voor in een tuin als aankleding. Autohandel

B&H Banden

B&H Banden
Bandenservicebedrijf, verkoop en montage van banden voor personenwagens, motorrijwielen en bedrijfsvoertuigen, alsmede balanceren en uit- lijnen hiervan

Bor Carcleaning

Bor Carcleaning
Autopoetsbedrijf en lakbescherming. Groothandel in edele metalen.

Centrum Voor Natuurgeneeskunde POMT

Centrum Voor Natuurgeneeskunde POMT
Natuurgeneeskundig therapeut; import van diverse artikelen (camping, scheepsbouw) aanhangwagens, waaiers, pompdelen voor baggerschepen.

Kleijn Transport B.V.

Kleijn Transport B.V.
Groothandel in goederen van allerlei aard met name gericht op in- en verkoop van voertuigen en wegtransportmiddelen en het uitoefenen van handelsprovisie- en consultancy-activiteiten

La Piazza

La Piazza
De exploitatie van een wine-bar alsmede een eetgelegenheid.

P.J. Hogerwerf Trading

P.J. Hogerwerf Trading
in- en verkoop en groothandel van auto's, boten, buitenboord-motoren, vervoersmiddelen en aanverwante artikelen in de ruimste zin des woords; Het optreden als freelance kapitein/schipper op de binnenvaart.

PM-groenwerk

PM-groenwerk
Hoveniersbedrijf. Het wassen van voertuigen. Verkoop van autoschoonmaakproducten.

Rivo car import

Rivo car import
Import en verkoop van auto´s en onderdelen alsmede garagebedrijf.

Smaal Trade International

Groothandel (waaronder de Import) in en verkoop via internet van klein motorisch materieel.

Vakgarage Prins Auto

Vakgarage Prins Auto
Handelen in auto's, boten en andere vervoersmiddelen, alsmede in aanverwante artikelen. Exportdienstverlening in opdracht van derden van voertuigen.

A & C Beheer B.V.

A & C Beheer B.V.
Groot- en detailhandel in en onderhoud van automatiseringsproducten zowel hardware als software en electronica componenten, verkoop en verhuur van presentatiemiddelen, zoals bijvoorbeeld beamers en presentatieschermen

Alklima B.V.

Alklima B.V.
De import en export van en groothandel in kli- maatapparatuur en andere technische producten

Blumberg B.V.

Blumberg B.V.
De groothandel import en export daaronder begrepen in geregistreerde papieren (zoals computerpapier, grafiekpapier, kassarollen, stickers) en toebehoren

Buhlmann Nederland

Buhlmann Nederland
Groothandel in stalen buizen en hulpstukken

Cre-Uit B.V.

Cre-Uit B.V.
Uitzenden, detacheren, werven en selecteren, payrollen, het verlenen van personeelsdiensten. Algemene burgelijke en utiliteitsbouw. Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen. Het uitvoeren en doen van werkzaamheden in bouw, industrie en steigerbouw; het uitzenden en detacheren van personeel alsmede het aannemen van het werk in de branches scheepsbouw, tuinbouw, steigerbouw, schoonmaak, productie, petrochemie, transport, inratec en vijzeltechnieken. Onder de medehandelsnaam Cre- Uit Steigerbouw en Isolatie wordt uitgeoefend: het uitzenden en detacheren van personeel in de steigerbouw en isolatie. Groothandel (daaronder begrepen) de im- en export in ongeregelde goederen.

De Hook Impex Bv

De Hook Impex Bv
De import en export van natuurstenen, marmer, travertijn, bouwmachines en onderdelen, landbouwmachines, textiel, huishoudelijke apparatuur en food.

Discom B.V.

Discom B.V.
De import en export van-, de inkoop en verkoop van-, de handel in-, de huur en verhuur van-, het (doen) ontwerpen en/of ontwikkelen van pro- dukten op industrieel en milieutechnisch ge- bied, waaronder met name begrepen zaken, pro- dukten en diensten op het gebied van (indus- triele) geluidwering in de meest ruime zin des woords en (milieu)technische installaties, -apparaten en -systemen; tevens is mede begre- pen het verlenen van service en/of assistentie met betrekking tot voormelde zaken, produkten en diensten, alles in de meest ruime zin des woords

Electric Marine Support B.V.

Electric Marine Support B.V.
De im- em export en groothandel in electrotech- nische systemen en het verrichten van installa- tiewerkzaamheden op dat gebied

Electric Marine Support B.V.

Electric Marine Support B.V.
De im- en export en groothandel in electro- technische systemen en het verrichten van installatiewerkzaamheden op dat gebied.

Electric Marine Support B.V.

Electric Marine Support B.V.
De import en export van- en de handel in elektrotechnische materialen, systemen en bouwinstallaties, alle soorten onderdelen en benodigdheden ten behoeve van de scheepvaartsector, alsmede elektronische- en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

Handelsonderneming J. van der Leer B.V.

Handelsonderneming J. van der Leer B.V.
Groothandel in aardolieproducten, antivries- producten, reinigingsmiddelen en de voor verwerking hiervan benodigde apparatuur

Heuvelman Techniek

Heuvelman Techniek
De exploitatie van een binnenvaartbedrijf. Levering materialen aan binnenvaartschepen.

ImpulsFashion

ImpulsFashion
De groothandel in fashion en schoenen. Verkoop aan huis van bloemen en planten.

Inoxcva

Inoxcva
Het repareren, importeren en exporteren van alle mogelijke cryogene en niet-cryogene opslag- en distributietanks, verstuivers en aanverwant materiaal. Het installeren van installaties voor het vloeibaar maken van aardgas en materiaal voor de opslag en distributie van aardgas

Internorm

Internorm
De groothandel (im- en export daaronder begre- pen) in sanitair en aanverwante artikelen, keuken- en badkamerinrichtingen, industriële eindproducten, vervaardigd van roestvrijstaal

MK Parts

MK Parts
Groothandel (daaronder begrepen de im- en export) in tweewielers, -onderdelen alsmede ongeregelde goederen. (Groot)handel in schadevoertuigen. Demontage van schadevoertuigen.

Mlsales

Mlsales
MLSALES voor verkoop van technische goederen en onderdelen.

NP Solutions

NP Solutions
Het produceren, laten produceren en verhandelen van milieuvriendelijke reinigingsproducten voor huishoudelijke en industriële toepassingen

Nugteren Transport BV

Nugteren Transport BV
De exploitatie van een transport- en expeditiebedrijf alsmede de groothandel in emballage.

Premium World

Premium World
De im- en export en groothandel van/in verkoop- bevorderende -, promotionele artikelen en het uitoefenen van agenturen

Electric Marine Support B.V.

Electric Marine Support B.V.
Groothandel in consumentenartikelen (non- food). Groothandel in parfum en cosmetica.

Schreuders Glas

Schreuders Glas
Groothandel in vlakglas en voor een deel tevens de plaatsing hiervan; Tevens atelier in brandschilderen.

Smart Cleaning Center Schoonmaakartikelen & Reinigingsmachines

Smart Cleaning Center Schoonmaakartikelen & Reinigingsmachines
(Groot)handel in schoonmaakmachines, - toebehoren en schoonmaakartikelen alsmede verhuur van schoonmaakmachines. Voorts het deelnemen in-, het voeren van beheer over-, en het financieren van andere ondernemingen.

Sterrenburg BHV

Sterrenburg BHV
Het verzorgen van opleidingen m.b.t. bedrijfs- hulpverlening en de verkoop van brandblus- apparaten (groothandel) en aanverwante artikelen.

TTR Euroworks B.V.

TTR Euroworks B.V.
Groothandel in, alsmede de im- en export van thermo transferlinten en overige inkt producten, barcodeapparatuur en aanverwante materialen en artikelen, versnijden van thermo transferlinten; beheer

TDC Duty Free Supply BV

TDC Duty Free Supply BV
De im- en export, transito- en groothandel in genotsmiddelen, o.a. non-alcoholische en alco- holhoudende dranken, sigaretten, cosmetica en overige roerende lichamelijke zaken, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden

Van Horssen Projectontwikkeling B.V.

Van Horssen Projectontwikkeling B.V.
Exploitatie van onroerend goed. Groothandel (daaronder inbegrepen im- en export) in food en non-food, alsmede olie, gas en aanverwanten producten.

de vitaminezee

de vitaminezee
De groot- en detailhandel in vis en het visbewerkingsbedrijf

Van Leeuwen Accountancy & Advies

Van Leeuwen Accountancy & Advies
Handel in Edelmetalen

Vriens-Perfect

Vriens-Perfect
Bedrijfs- en reportagefotografie + video, de groothandel in scheepsbenodigdheden voor de pleziervaart zoals scheepsschroeven, motor- onderdelen etc.

Dok 11 Apotheek

Dok 11 Apotheek
Apothekerspraktijk, webwinkel.

De Touwbaan Buurtsuper

De Touwbaan Buurtsuper
Supermarkt

Fa. Goedegebuur & Spoel

Fa. Goedegebuur & Spoel
Ambulante handel in tabaksartikelen. Verkoop via internet van tabaksproducten en rokersbenodigdheden.

Schreuders Glas

Schreuders Glas
Restaureren en vervaardigen van glas in lood panelen en verkoop van reinigingsproducten.

Haarwerkenspecialist Alblasserwaard en Omstreken

Haarwerkenspecialist Alblasserwaard en Omstreken
Het verstrekken van pruiken en haarwerken aan patiënten en/of klanten met haarproblemen thuis of in het ziekenhuis. Onder de naam Care Speciaal wordt uitgeoefend: Het verstrekken van borstprotheses met de daarbij behorende lingerie-badkleding.

Kringloopcentrum Alblasserdam

Kringloopcentrum Alblasserdam
Detailhandel in tweedehands goederen, kringloopwinkel.

Kruidvat

Kruidvat
Kleinhandel in drogisterij artikelen

Modehuis Nelly

Modehuis Nelly
Kleinhandel in dameshoeden en aanverwante art. Zoals damesmode-artikelen.

Europart Repair Onderdelen

Europart Repair Onderdelen
Verkoop van huishoudelijke elektrische onder- delen, computeronderdelen, accessoires, naai- machines en reparatie; stomerij

Sam's Animal World

Sam's Animal World
Kleinhandel (verkoop o.a. via internet en op bestelling/aanvraag) in dieren en (zelfvervaardigde) aanverwante benodigdheden.

Shell

Shell
Benzinestation

't Kruidenhuis

't Kruidenhuis
Detailhandel in reformspecialiteiten; homeopathiekruiden, cosmeticaproducten; phytotherapie; vitamines en alle hierboven genoemde productgroepen niet met name genoemd tevens kleinhandel in drogisterij-artikelen

W. Verhoeks Keukenmontage & Afwerkingsbedrijf

W. Verhoeks Keukenmontage & Afwerkingsbedrijf
Montage van keukens en inbouwapparaten afwerking van wanden en vloeren Groot- en detailhandel van verwante artikelen

De Vreugd Transport V.O.F.

Transportonderneming alsmede het doen van kleintransport alsmede de in- en verkoop en verhuur van zeecontainers tevens het verrichten van administratieve en transport verwante dien- sten één en ander in de meest ruime zin

Torque Trading

Torque Trading
Importeren en exporteren van onderdelen voor vrachtauto's en bussen. Onderdelen exporteren voor industriële machines. Importeren en exporteren van kleding

Belidrechtsteden Bv

Belidrechtsteden Bv
De bemiddeling in verkooptransacties, alsmede groothandel en handelsbemiddeling in kozijnen, deuren, ramen, zonweringen, rolluiken, dakkapellen, serres en garagepoorten.

Ben Evers Noten

Verkoop van biologische producten via een webshop. Groothandel in biologische producten.

Comet

Promotie en verkoop van producten van Comet S.p.a. in Europa, Rusland en het Midden-Oosten.

Ledsson Nederland B.V.

De groothandel in LED-producten, im- en export daaronder begrepen, alsmede het geven van advies op het gebied van lichtoplossingen en het ontwerpen van lichtoplossingen

Merinox B.V.

De im- en export van- en het verwerven van agenturen, de verkoop van roestvrij stalen pijp, buis, flenzen en fittingen, in de meest uitgebreide zin des woords

Mister Sales

Handelsbemiddeling in consumptieve en investeringsgoederen. Het trainen, supporten en inspireren van verkoopkrachten om commerciele processen effectiever en resultaatgericht te maken in het mkb of grootbedrijf.

Unipellet B.V.

De handel in, de in- en verkoop van, de import en export van en het verpakken casu quo ompakken van brandstof, in welke vorm dan ook, met name - doch niet uitsluitend - ten behoeve van kachels, haarden en andere installaties op het gebied van verwarming en verbranding.

Van Groene Huize

Groothandel in interieurbeplanting en tevens verzorging hiervan

Zorg-Comfort Alblasserwaard

Detailhandel in zorghulpmiddelen , uitleen, verhuur en verkoop.

A. Bochanen en Zn.

A. Bochanen en Zn.
Automobiel- en garagebedrijf, tevens het maken van kentekenplaten.

Autobedrijf P. van de Woerd

Autobedrijf P. van de Woerd
Groothandel in auto's

Autobedrijf Schoonewil

Autobedrijf Schoonewil
Groot- en kleinhandel in 2e hands auto's

Autoschade Duru

Autoschade Duru
Garage annex autoplaatwerker; handel in gebruikte auto's

Autosloperij en Metaalhandel de Brug B.V.

Autosloperij en Metaalhandel de Brug B.V.
Autosloperij en metaalhandel annex markt- en straathandel in gebruikte automobielen, alsmede zakelijke dienstverlening

Bari

Bari
Autoschadeherstelbedrijf; bedrijfsmatig inkopen en verkopen van voertuigen

D.W. Auto's

D.W. Auto's
In- en verkoop van tweedehands personen- en bedrijfsauto's

E.M. Trading

E.M. Trading
Import en export, groot- en detailhandel in, tevens verhuur van gebruikte auto's, motors en scooters, handelsonderneming .

Embrechts Holding B.V.

Embrechts Holding B.V.
De in- en verkoop van, handel in, leasing en financiering van nieuwe en gebruikte motorvoertuigen, alsmede onderhoud aan en reparatie van motorvoertuigen. Het verrichten van werkzaamheden en het leveren van diensten op het gebied van de taxatie en reparatie van schadegevallen aan motorvoertuigen. Het (doen) exploiteren van een schadeherstel- en/of taxatiebedrijf.

Garage AZA

Garage AZA
Garagebedrijf.

Garage G. van Dijk

Garage G. van Dijk
Het autobedrijf en het schoorsteenvegersbedrijf

de Niet Automotive

de Niet Automotive
Bemiddeling, aan- en verkoop in automobielen en aanverwante artikelen

J. Bol Auto's

J. Bol Auto's
Detailhandel in gebruikte auto's

J. Slagboom Car Dealership

J. Slagboom Car Dealership
Straathandel in tweede hands auto's

R&R Rijnmond

R&R Rijnmond
De tussenhandel in oud ijzer en pallets, dienstverlening ten behoeve van tuinaanleg en onderhoudswerkzaamheden, handel in tweedehands automobielen en tweewielers.

Sels Auto's V.O.F.

Sels Auto's V.O.F.
Kleinhandel in- en reparatie van automobielen, dienstverlening aan het autovak

A & C Beheer B.V.

A & C Beheer B.V.
Het vertegenwoordigen, adviseren, inkopen, verkopen, produceren, installeren en verlenen van diensten en presentatie-, communicatie- en informatiemiddelen en al hetgeen daarmede verband houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn

A.A. Demmers Technische Handelsonderneming

A.A. Demmers Technische Handelsonderneming
Groothandel in ijzerwaren

Albafish-Hellas

Albafish-Hellas
Groothandel in hengelsportartikelen.

Belladom B.V.

Belladom B.V.
De groothandel, daaronder begrepen de import, export en commissiehandel in gebruiks- en ver- bruiksartikelen in het bijzonder voedingsmidde- len

BMC Staal B.V.

BMC Staal B.V.
De in- en verkoop van- de handel in-, de im- en export van staalprodukten; het voeren van agentschappen, het verstrekken van adviezen en het verrichten van managementdiensten. Beheer onroerend goed.

Coneco b.v.

Coneco b.v.
Adviseren, verkopen, ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van op projectbasis van automatisering voor gebouwgebonden technische installaties. Met eigen medewerkers, onderaannemers en inleners.

DAM Timmer&Onderhoudsbedrijf

DAM Timmer&Onderhoudsbedrijf
Het uitvoeren van timmer- en onderhoudswerkzaamheden, machinale houtbewerking, ramen, deuren en kozijnen, groot- en detailhandel in nieuwe en gebruikte goederen. Het plaatsen van glas; Het in- en verhuren van zelfstandigen.

ETB de Noord Paneelbouw & Techniek B.V.

ETB de Noord Paneelbouw & Techniek B.V.
Electrotechnisch installatiebureau en de groothandel in electrotechnische apparatuur

ETB de Noord Paneelbouw & Techniek B.V.

ETB de Noord Paneelbouw & Techniek B.V.
Het (doen)bouwen van schakelkasten en schakel- panelen, tevens electrotechisch installatie- en reparatiebureau en groothandel in electrotechnische apparaten.

FEGON NL BV Waterbehandeling

FEGON NL BV Waterbehandeling
De ontwikkeling, fabricage, handel en service van waterzuiveringsapparaten.

Finitro

Finitro
Het ontwikkelen, importeren en exporteren van voedingssupplementenvoor groot- en kleinhandel.

Finitro

Finitro
De ontwikkeling van voedingssupplementen, de import en export van voedingssupplementen.

Garcia Jeans BV

Garcia Jeans BV
Groothandel in vrijetijdskleding

Garcia Jeans BV

Garcia Jeans BV
De handel, in het bijzonder groothandel, in koopmansgoederen, met name textiel en aanverwante goederen, alsmede de productie, import en export en het vervoer daarvan

Gebroeders Zijderveld B.V.

Gebroeders Zijderveld B.V.
Handel in stro, hooi en voedergewassen en aanverwante artikelen,loon- en transportbedrijf

Handelmij. 'Demeter Vet' B.V.

Handelmij. 'Demeter Vet' B.V.
Handel in oliën en vetten van dierlijke en plantaardige oorsprong; beheeractiviteiten.

Imhotep Promotions B.V.

Imhotep Promotions B.V.
Groothandel in relatiegeschenken, thema- en kerstpaketten; webshops voor geschenken; beheermaatschappij

Ledyears

Ledyears
Een onderneming die de distributie en onderhoud van informatiesystemen verzorgt.

Lowland Trading B.V.

Lowland Trading B.V.
Groothandel in consumentenartikelen.

M. Bindt Beheer B.V.

M. Bindt Beheer B.V.
Holding. De im- en export van lasbenodigdheden.

Megavit B.V.

Megavit B.V.
De groothandel (Im-en export) in geregelde en ongeregelde goederen.

Mondial Movers

Mondial Movers
Verhuisbureau en samenwerkingsverband van verhuisbedrijven.

NashPharma

NashPharma
De (internet) verkoop, groothandel en detailhandel in voedingssupplementen.

Wabi Oliën B.V.

Wabi Oliën B.V.
De uitoefening van een agentuur in oliën, vetten en oliezaden, alsmede de im- en export daarvan

Robot Service Benelux B.V.

Robot Service Benelux B.V.
De import en export van-, de assemblage en handel in machines, apparaten materialen en benodigdheden ten behoeve van het lassen en laswerkzaamheden, het verwerken en bewerken van metalen, hout en kunststoffen, (al dan niet) elektronische toestellen en besturings- toestellen ten behoeve van de industrie en andere takken van handel en nijverheid (groothandel)

Rockford Mills B.V.

Rockford Mills B.V.
Ine en verkoop, detail- en groothandel en im- en export van kleding en aanverwante artikkelen ontwerpen en ontwikkelen van kleding en aanverwante artikelen, consultancy- en brandadviezen voor bedrijven, importeren ongeregelde goederen

Ronald de Witte

Ronald de Witte
Klussen- (niet-bouwkundige aard), montage- en onderhoudsbedrijf gericht op de burgerlijke en utiliteitsbouw alsmede het bemiddelen tussen bedrijven bij de aan- en verkoop van hengelsportartikelen. Fotografie.

Ross. Group Holland L.T.T.

Ross. Group Holland L.T.T.
Groothandel en import en export van food en non food producten

Gitin B.V.

Gitin B.V.
De handel in alsmede de import en export van chemische produkten, aardolie en aanverwante produkten voor rekening van derden beheeractiviteiten

Skillpack B.V.

Skillpack B.V.
Het verhandelen, technisch aanpassen en leve- ren van verpakkingsmachines en aanverwante artikelen

Skillpack B.V.

Skillpack B.V.
De in- en verkoop van verpakkingsmachines, al dan niet ten behoeve van de voedingsmiddelenindustrie.

Specken Hydraulics

Specken Hydraulics
Groothandel in (hydraulisch-) technische installaties en onderdelen.Alsmede het vervaardigen, repareren en onderhouden, verhuren, installeren, testen, inspecteren en keuren van (hydraulisch-) technische installaties en onderdelen. Alsmede technisch ontwerp en advies omtrent het vervaardigen, modificeren en repareren van (hydraulisch-) technische installaties en onderdelen.

T. Krijgsman Machinehandel

T. Krijgsman Machinehandel
In- en verkoop van industriële machines. Onder de handelsnaam Freeton Maritime wordt uitgeoefend: de bouw van maritieme constructies.

TTR Euroworks B.V.

TTR Euroworks B.V.
De handel -kleinhandel, groothandel, import en export daaronder begrepen- in printkoppen

Valk Welding BV

Valk Welding BV
De import en export van-, de assemblage van- en de handel in machines, apparaten, materialen en benodigdheden ten behoeve van het lassen en laswerkzaamheden, het verwerken en bewerken van metalen, hout en kunststoffen, (al dan niet) electronische toestellen en besturingstoestel- len, ten behoeve van de industrie en andere takken van handel en nijverheid, tevens be- heermaatschappij

Varenco Port Equipment B.V.

Varenco Port Equipment B.V.
Handel in technische installaties, zowel in binnen en buitenland

Wear Solut. International B.V.

Wear Solut. International B.V.
De in- en verkoop alsmede de im- en export van staal- en keramische producten.

Wegusta Holland

Wegusta Holland
Groothandel in staal en staalprodukten

Wegusta Holland

Wegusta Holland
Het bewerken, de handel in en installatie van staalproducten, de aanneming van staalconstructies.

Albert Heijn

Supermarkt

Atelier Fourni

Atelier Fourni
Vermaken van kleding, maatkleding maken, educatie, ontwerpen van kleding Het geven van workshops op het gebied van bloemschikken, woningdecoratie en cadeau- artikelen. Home, garden en interieur advies.

Benzinestation "De Noord"

Benzinestation "De Noord"
Benzinestation

Berbers Optical Network Service B.V.

Berbers Optical Network Service B.V.
Adviseren en begeleiden bij de montage van glasvezel netwerken t.b.v. data- en tele- communicatie plus het meten en maken van kwaliteitsrapportages van deze netwerken. Importeren, inkopen, exporteren en verkopen van roerende goederen en materialen

De Hoek levensmiddelen

De Hoek levensmiddelen
Supermarkt (hieronder inbegrepen im- en export).

De Vloerenier

De Vloerenier
Onderhoudswerkzaamheden aan huizen en gebouwen. Verkoop van houten vloeren en aanverwanten.

Exclusief by Monica

Exclusief by Monica
Verkoop van textiel en kleding door party,s aan huis

F. van den Burger

F. van den Burger
Algemene ambulante handel in tabaksartikelen

Garbo Mode

Garbo Mode
Detailhandel in dameskleding

GS mode & design

GS mode & design
Detailhandel vanuit huis in kleding en accessoires, alsmede woninginrichtingsadvies

Bouw- en Onderhoudsbedrijf A.G. Slagboom

Bouw- en Onderhoudsbedrijf A.G. Slagboom
Ambulante handel in noten, zuidvruchten, honing en reformartikelen

J. P. V.d. Rhee V.o.f.

J. P. V.d. Rhee V.o.f.
Ambulante handel in aardappelen, groenten en fruit

Juwelz & Gifts

Juwelz & Gifts
Het maken en verkopen van zelfgemaakte banket en(cadeau)artikelen zoals sieraden, tassen, baby uitzet via een eigen webwinkel en braderieën

Maarten Maritiem

Maarten Maritiem
Markthandel in brood, koek en banket alsmede het verrichten van activiteiten voor vervoer over water.

Meesterslager Arie Bakker

Meesterslager Arie Bakker
Het uitoefenen van de detailhandel in vlees, vleeswaren en andere levensmiddelen, een en ander in de meest uitgebreide zin des woords

Molenaar Witgoed B.V.

Molenaar Witgoed B.V.
Detailhandel in witgoed ( wasmachines,- drogers koelkasten, vaatwassers, stofzuigers, kleine huishoudelijke apparatuur, etc. )

Prins, Uw Groentenman

Prins, Uw Groentenman
Ambulante handel in aardappelen, groenten en fruit, levering bedrijven werk fruit..

Tabac & Gifts Wiesbrock

Tabac & Gifts Wiesbrock
Gifts, decoratie, souvenirs, wenskaarten, gasflessen, cadeau- en telefoonkaarten.

Timon Laag Dalem B.V.

Timon Laag Dalem B.V.
De exploitatie van een of meer apotheken door en onder verantwoordelijkheid van een of meer apothekers, de fabricage van en de handel in geneesmiddelen, cosmetica, chemicaliën, drogisterij- en aanverwante artikelen.

V.O.F. J.B. van Ast Reparatie- en Servicebedrijf

V.O.F. J.B. van Ast Reparatie- en Servicebedrijf
De verkoop en reparatie van huishoudelijke artikelen

Van der Elst Hoveniersbedrijf

Van der Elst Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf. Onder de naam Babybob- verhuur.nl: verhuur van geboorte borden en diverse. Verkoop van huis- en tuinartikelen via een winkel.

Verhaar Slijpservice

Verhaar Slijpservice
Slijpen en leveren van gereedschappen en benodigdheden voor slagerij, bedrijfskeuken en kapsalon alsmede reparatie en detailhandel in biljartkeus en toebehoren

Zinvol Gesprek

Zinvol Gesprek
Begeleiding en ondersteuning bij zingevingskwesties en levensvragen. Uitvaartbegeleiding

Ada Auto's

Auto's inkopen en verkopen en onderhoud. Klusbedrijf.

Autobedrijf S & D Spies

Groot- en detailhandel in gebruikte auto's.

B.V. Autotransport en -Techniek A.T.T.

De uitoefening van een transport- en garage- bedrijf, pallethandel, alsmede de uitoefening van een handelsonderneming; het verrichten van logistieke diensten, met name opslag; fabricage kentekenplaten

Caravan Mover Shop Alblasserdam

Montage van caravan accessoires. Montage van elektrische installaties. Keurmeester van elektrische gereedschappen. Loodgieters werkzaamheden.

CN Verhuur Grond- Weg en Waterbouw

Force Of Nature Ev Bv

Force Of Nature Ev Bv
Verhuur van personenauto's en lichte bedrijfsauto's. Handel in en reparatie van personenauto's.

Forcev Bv

Forcev Bv
Het voor korte termijn verhuren van personenauto's en lichte bedrijfsauto's alsmede de handel in en reparatie van personenauto's en lichte bedrijfsauto's.

GeBo Technisch Servicebedrijf

GeBo Technisch Servicebedrijf
Dienstverlening op het gebied van (bedrijfs) autotechniek, bouw-, meganische- en elektrotechniek, grond-, weg- en waterbouw. Het geven van instructies op brandweer en hulpverleningsgebied.

Handelsonderneming J. van der Woerd

Groot- en detailhandel in gebruikte auto's, caravans, fiets/bromfiets, motoren, boten en partijgoederen.

Handelsonderneming Spies B.V.

Markt- en straathandel in auto's en oud ijzer en metalen

Onderhouds- en reparatiebedrijf L. van der Waal

Metaalbewerking. Inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte tuin- en parkmachines, en land- en tuinbouwmachines. Verkoop en reparatie van tuin-, park-, grondverzet- en bouwmachines.

Opelcentrale Alblasserdam B.V.

De uitoefening van het garagebedrijf, daaronder begrepen de internationale handel en nationale handel in- en reparatie, revisie, leasing en verhuur van motorvoertuigen en accessoires. Exploitatie wasstraat.

SWR Autos

Handel in- en verkoop van tweedehands auto's.

Usta Cars

De kleinhandel in tweedehands auto's.

4 Figure Flex

Financiële en intermediaire dienstverlening. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten; Steigerbouwwerkzaamheden.

a.n.e.a. transport

Koeriersdiensten Im-& export van elektronische producten Huur en verhuur bestelwagens

Added Value Electronics (Ave)

De distributie van electronica onderdelen alsmede de in- en uitvoer van, de handel in, electrische en electronische artikelen

Administratie 2gether

Administratieve dienstverlening.

Alpha 597

A. het exploiteren van handelsondernemingen, waaronder begrepen de handel in grondstoffen, halffabricaten en eindproducten. b. het uitoefenen van de handel in-, waaronder begrepen het kopen en verkopen, het importeren, het exporteren, het doorvoeren en het distribueren van, al hetgeen in verband staat met de sub a. van dit artikel gemelde doelstelling; c. het (doen) exploiteren van een of meer ruimten ter vervaardiging, verwerking, conservering, verpakking en opslag, verkoop en/of presentatie van consumptiegoederen; d. het exploiteren van filialen en transportbedrijven, teneinde de bedrijfsvoering te optimaliseren; e. het als agent, vertegenwoordiger en in elke andere hoedanigheid voor derden optreden met betrekking tot handelingen en transacties verband houdende met de sub a. tot en met d. van dit artikel genoemde doelstellingen.

Amazon Mes Bv

Amazon Mes Bv
De import en export van artikelen voor de scheepvaart

Art-Jan Devoet Handel & Dienstverlening

Reparatie, keuring en controle van hijs en heftechniekmiddelen. Ambachtelijke bakker. Handel in alle voorkomende materialen via internet.

AVE Holding B.V.

Holding doel alsmede de distributie van electronicaonderdelen alsmede de in- en uitvoer van, de handel in electrische- en electronische artikelen, alsmede het verrichten van alle overige handelingen op commercieel, industrieel en financieel gebied

Avendi

Het leveren van aquisitiediensten voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf.

Barendrecht Trading Bv

Barendrecht Trading Bv
De (groot)handel (im- en export daaronder begrepen) in nieuwe en gebruikte dieselmotoren.

Bronboek Software Development B.V.

Software ontwikkeling t.b.v. detailhandel, specialisatie boekhandels automatisering. Groothandel in computers. Levering van alle voorkomende hardware; ondersteuning van netwerken; consultancy.

Candol Nederland

Groothandel in sfeerverlichting, olielampen etc., leveren van olie ten behoeve van olie- lampen naar de gehele gastronomie alsmede de groothandel in tafellinnen

Checkpoint Gezondheid, Sport en Bewegen

Test-, advies- en begeleidingsbureau, groot- en kleinhandel op het gebied van gezondheid, sport en beweging

Clikebikes Bv

Clikebikes Bv
Het ontwerpen, fabriceren, assembleren en verhandelen van (elektrische) fietsen, alsook daartoe behorende onderdelen en accessoires

ComPlaza

Verkoop van GSM accessoires via internet, groot- en detailhandel in GSM toestellen en accessoires, verkoop van computer systemen en onderdelen en de assemblage daarvan, tevens detailhandel in autostyling en performance onderdelen.

Dynamic Sloopwerken

Sloop en betonwerken. Kraanverhuur. Groothandel in bouwmaterialen en machines.

Eminent Trading

In- en verkoop van witgoed en andere consumentenartikelen vanuit huis.

eNEEF Development B.V.

Het ontwikkelen van producten voor de installatiebranche, waaronder producten bestemd voor de beperking van energie, het opwekken van energie en het verhogen van de comfort.

eNEEF Services B.V.

Het bemiddelen in de verkoop van eNEEF

Essante Organics Netherlands

Advies en verkoop van voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten

Fiore bloemen en planten

Fiore bloemen en planten
Het geven van workshops over het maken van luxe bloemstukken. Detailhandel in luxe bloemen-, planten en interieurartikelen

Firestopsupply B.V.

Het uitvoering geven aan-, het installeren van, en de in- en verkoop van brandwerende water- en gasdichte doorvoeringen en afdichtingen, alsmede het geven van advies, het maken van beheersplannen, het inspecteren van en het verzorgen van complete rapportages ten behoeve van de brandveiligheid en elektrotechnische installaties. Het uitvoering geven aan, het installeren van, en de in- en verkoop van elektrotechnische materialen.

Garcia Outlets B.V.

De handel, in het bijzonder de groothandel, in dames- en herenkleding (jeans) en aan- verwante goederen, alsmede de im- en export en het vervoer daarvan

Greenmerce Proteins B.V.

Bewerken veevoedergrondstoffen

Groothandel Wondergem

Groothandel in chips, noten, chocolade, zoetwaren en alcoholvrije dranken.

GWD Development Europe B.V.

Het verkopen en installeren van scheidings- wanden en brandwerende deuren, projectontwikkeling, begeleiding van renovatieprojecten en in project voorbereiding

H. Tuytel Grondverzet & Handel

H. Tuytel Grondverzet & Handel
Grondverzet alsmede de verkoop van grond, zand, hooi en stro

Hak Zakelijke Dienstverlening V.O.F.

De groot- en kleinhandel (o.a. verkoop via internet) in tuinmaterialen. Het onderhouden en schoonmaken van bedrijfspanden en gebouwen.

Handelsonderneming ADV

Groothandel in gebruiksklare hijs- en sjorge- reedschappen alsmede het repareren, testen en certificeren hiervan

Handelsonderneming S. Baaij

Handelsonderneming S. Baaij
Groothandel in voorverpakte voedingsmiddelen, cadeau-artikelen en huidverzorgingsartikelen in de ruimste zin des woords. zin des woords

Handelsonderneming Verboom

Stratenmakersbedrijf uitgeoefend. In- en verkoop tweedehands goederen

Handelsonderneming Zijderveld

Bewerken, drogen en verhandelen van haardhout. In-, en verkoop van diverse consumenten artikelen.

Hartman Equipment

Hestique

Groot- en kleinhandel in verlichting en aanverwante producten.

Hu00fcppe B.V.

Verkoop en service van douchewanden, douche- bakken en doucheconcepten aan sanitair groot- handelaren

JDJ Houtimport

Vloerleggersbedrijf en timmerbedrijf. Importeren van hout, houthandel.

Karanos B.V.

De handelsbemiddeling in voedings- en genotsmiddelen

Losa Hout

Groothandel in verschillende soorten hout. Timmerwerkzaamheden.

MBC GROUP B.V.

Nordium Chemicals

Handelsbemiddeling op het gebied van grondstoffen voor de chemische industrie.

Opp XL B.V.

De ontwikkeling van en handel in vrijetijdsproducten.

Orange Bauhinia

Polson Technische Rubbertoepassingen B.V.

Ravenstijn Bouw

Montagebedrijf alsmede het doen van onderhoud m.b.t. de burgerlijke- en utiliteitsbouw van niet bouwkundige aard alsmede de groothandel in portocabins

Rentacs International B.V.

Bestrijding van legionella in (drink)waterleidingen; verhuur van reinigingsmachines; verkoop, verhuur van producten ter voorkoming van legionellabesmetting.

René van Wijk Fire & Safety Services

René van Wijk Fire & Safety Services
Brandwacht, veiligheidsdiensten en beveiliging. In- en verkoop verzamelmateriaal. In- en verkoop blusmiddelen en onderhoud blusmiddelen.

T. van Ginneken Faunabeheer

Thuisboks B.V.

Het ontwerpen en ontwikkelen van machines, de exploitatie, import en export van- en de handel in machines alsmede servicewerkzaamheden voor machines en verkoopinstallatie.

Tim Zharri

Het uitvoeren van diverse onderhoudswerkzaamheden in en rondom het huis. Groothandel in alcoholische dranken.

TROPICALINE

Groot- en kleinhandel (verkoop op bestelling) in zelfvervaardigde ambachtelijke sauzen.

Unbox Media

Handel in accu's en mediaboxen .

V & M Beheer B.V.

De handel in-, de exploitatie van-, het huren en verhuren (ook door middel van het sluiten van lease-overeenkomsten) van machines en materieel, kantoor-, en andere inventaris, vervoermiddelen, met name (doch niet uitsluitend) aan vennootschappen waarmee de vennootschap in een groep verbonden is, alsmede van alle mogelijke materialen, gereedschappen, zaken en producten.

Valve Procurement & Supply (V.P.S.) B.V.

De groothandel (im- en export daaronder begrepen) in afsluiters, appendages en meetinstrumenten voor de (petro)chemische industrie, de voedingsindustrie, nutsbedrijven alsmede de maritieme- en offshore sector, tevens de advisering ten aanzien van het vorenstaande

Van Maren Inkoopmanagement

Inkoopondersteuning voor de zakelijke markt en particulieren. Handelsonderneming in roerende goederen.

Vandezande Bv

Vandezande Bv
Ontwerpen, fabriceren, conserveren, monteren van en het plegen van onderhoud aan mechanische constructies voor pompstations, waterzuiveringsinstallaties, hydraulische installaties en mechanische uitrusting voor bruggen, sluizen, stuwen.

Vessem Consultancy

Het verrichten van activiteiten op het gebied van modelbouw waaronder begrepen het verlenen van adviezen, in- en verkoop en het (doen) produceren van modelbouwproducten en half- fabrikaten. Levering medische toebehoren.

W2G B.V.

Het drijven van een adviesbureau in verven en coatings en de handel in verven en coatings.

Wabi Oliu00ebn B.V.

Agentuur in oliën, vetten en oliezaden tevens de im- en export

Wallround B.V.

De groothandel in wandbekleding en toebehoren. Dienstverlening op het gebied van wandbekleding, waaronder begrepen behangerswerkzaamheden, afwerken van vloeren en wanden en het uitvoeren van schilder- en stucadoorswerkzaamheden.

Wooky Entertainment Inc

Verkoop, distributie en marketing van speelgoed.

Zuidwest Facility B.V.

Het uitoefenen van een schoonmaakbedrijf, alsmede groothandel in schoonmaakartikelen, im- en export van schoonmaakartikelen, alsmede uitzendbureau.

Amjad Abdow Event and Tour management

Verkoop van merchandise bij concerten en evenementen.

Apotheken Alblasserdam

Apothekerspraktijk

Bloemetje aan huis

Verkoop aan huis van bloemen en planten

CarlaCanvas

Ontwerp en verkoop van canvassen (via webwinkel). Grafische vormgeving.