Handel in goederen en auto's

Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s

Truckparq 24/7

Truckparq 24/7
De ontwikkeling, financiering, exploitatie, advisering van en het beheer over onroerende zaken, meer in het bijzonder ten aanzien van parkeervoorzieningen en alle daarbehorende bouwwerken en installaties.

Moerman Jansen BV

Moerman Jansen BV
Exploitatie automobielbedrijf, in- en verkoop van automobielen. Verhuur van personenauto's en lichte bedrijfsauto's.

IVECO Schouten Alblasserdam B.V.

IVECO Schouten Alblasserdam B.V.
Garagebedrijf, handel in auto's, motoren en aanverwante artikelen alsmede importeren, exporteren, financieren, leasen en verhuren van auto's

Scania Netherlands B.V.

Scania Netherlands B.V.
Verkoop en onderhoud van bedrijfsauto's.

Vakgarage Prins Auto

Vakgarage Prins Auto
Handelen in auto's, boten en andere vervoersmiddelen, alsmede in aanverwante artikelen. Exportdienstverlening in opdracht van derden van voertuigen.

MAAT Transport

MAAT Transport
Het uitoefenen van een expeditie- en transportbedrijf; Groothandel in emballage. In- en uitlenen van personeel.

Continu Kantoor

Continu Kantoor
Kantoorvakhandel voor de zakelijke markt Verkoop van kantoorartikelen, kantoormeubilair, kantoormachines en alles op het gebied van kan- toorinrichting.

Ledyears

Ledyears
De im- en export alsmede distributie van informatiesystemen, de ontwikkeling en distri- butie van software

Staay Export B.V.

Staay Export B.V.
Groothandel in groenten en fruit, groothandel in consumptie-aardappelen.

Staay Export B.V.

Staay Export B.V.
De groothandel in en de im- en export, de op- en overslag van groenten en fruit, de verhuur van koelfaciliteiten en overige bedrijfsmidde- len

Lascentrum Ridderkerk B.V.

Lascentrum Ridderkerk B.V.
De handel in- zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden-, alsmede de fabricage van industriele produkten

E Dental

E Dental
Het (doen) leveren en (doen) plaatsen van tandheelkundige apparatuur en -producten, alsmede de productie van-, de reparatie in- en de groothandel in tandheelkundige apparatuur. Assemblage/productie van tandheelkundige behandeluntits.

Skillpack B.V.

Skillpack B.V.
Het verhandelen, technisch aanpassen en leve- ren van verpakkingsmachines en aanverwante artikelen

Marquip B.V.

Marquip B.V.
Het verkopen, ontwerpen, inkopen, produceren. installeren en leveren van producten en dien- sten op het gebied van technische installaties en aanverwante producten voor de pleziervaart- sector en overige scheepvaart

I.M.E. International Maritime Equipments

- tussenpersoon bij de verkoop en promotie van PE/PP-touwen op de Libische markt; - consultancy van cargo, scheepvaart en promotie in het mediteriaans gebied; - tussenpersoon bij de verkoop, productie en promotie van diverse kettingen en van aanverwante onderdelen op de Libische markt

Lagersmit

Lagersmit
Het verkopen, (doen) ontwerpen, (doen) vervaardigen en (doen) herstellen van lagers, afdichtingen en andere naar soort of branche verwante producten, alsmede onderdelen of toebehoren daarvan. Het ter beschikken stellen van arbeidskrachten.

PS Marine Coatings BV

PS Marine Coatings BV
De groothandel in verf en schildersartikelen en roerende goederen; beheeractiviteiten

Ledyears

Ledyears
Een onderneming die de distributie en onderhoud van informatiesystemen verzorgt.

EMD B.V.

EMD B.V.
Het uitoefenen van een schoonmaakbedrijf alsmede groothandel in schoonmaakartikelen, im- en export van schoonmaakartikelen alsmede uitzendbureau. Het verrichten van grondwerk- en kabellegwerkzaamheden.

Strukton Rolling Stock

Strukton Rolling Stock
Initiëren, ontwerpen, engineering en contracting, managen, bouwen, vernieuwen en onderhouden van elektrotechnische en mechanische installaties in de (rail) infrastructuur en industrie in Nederland en in het buitenland.

E Build B.V.

E Build B.V.
(Doen) verzorgen van een totale inrichting, ontwerpen, (ver)bouwen van bouwkundige projecten en opstallen, levering van meubels en overige tandheelkundige apparatuur, alsmede geven van advies bij vorenstaande en aansturen van aannemers.

Skillpack B.V.

Skillpack B.V.
De in- en verkoop van verpakkingsmachines, al dan niet ten behoeve van de voedingsmiddelenindustrie.

Eagle Energy BV

Eagle Energy BV
Het ontwikkelen van producten voor de installatiebranche, waaronder producten bestemd voor de beperking van energie, het opwekken van energie en het verhogen van de comfort.

Eagle Energy BV

Eagle Energy BV
Het bemiddelen in de verkoop van eNEEF

Zeeman TextielSupers

Detailhandel in textiel, confectie en aanver- wante artikelen.

Lidl

Lidl
Detailhandel van waren in allerlei aard (food & non-food)

Sissl Facilities B.V.

Sissl Facilities B.V.
Het verstrekken van adviezen, het leveren van diensten en het organiseren van evenementen alsmede het vermarkten van producten en het ter beschikking stellen van arbeidskrachten + holdingdoelstelling.

KwikFit Alblasserdam

KwikFit Alblasserdam
Montage van automaterialen en aanverwante artikelen, tevens het verrichten van diensten welke daarmee verband houden of bevorderlijk kunnen zijn.

Schadenet De Koning

Schadenet De Koning
De handel in en de financiering van automobielen, kampeerwagens en aanverwante artikelen, repareren en revideren, huur- en verhuur van e.e.a., verrichten van spuit- en carrosserie- en plaatwerken, handel in motorbrandstoffen, olie en vetten, alsmede handel in artikelen welke in deze branche gebruikelijk zijn etc. Het repareren en vervangen van autoruiten.

terStal Family Fashion

terStal Family Fashion
Detailhandel in textielartikelen.

Abram de Haan Vastgoed B.V.

Abram de Haan Vastgoed B.V.
Beheermaatschappij.

Internorm

Internorm
De groothandel (im- en export daaronder begre- pen) in sanitair en aanverwante artikelen, keuken- en badkamerinrichtingen, industriële eindproducten, vervaardigd van roestvrijstaal

Specken Hydraulics

Specken Hydraulics
Groothandel in (hydraulisch-) technische installaties en onderdelen.Alsmede het vervaardigen, repareren en onderhouden, verhuren, installeren, testen, inspecteren en keuren van (hydraulisch-) technische installaties en onderdelen. Alsmede technisch ontwerp en advies omtrent het vervaardigen, modificeren en repareren van (hydraulisch-) technische installaties en onderdelen.

Mondial Movers

Mondial Movers
Verhuisbureau en samenwerkingsverband van verhuisbedrijven.

Unique Brands B.V.

Unique Brands B.V.
De handel in- waaronder begrepen de import, advies en levering van electronische en verlichtingsartikelen, alsmede van meubelen en design georiënteerde producten.

Garcia Jeans BV

Garcia Jeans BV
Groothandel in vrijetijdskleding

GEWA Benelux B.V.

GEWA Benelux B.V.
Het herstellen van muziekinstrumenten, etui's en tassen; groothandel in muziekinstrumenten, hun onderdelen en toebehoren, en daarmee samenhangende zaken

EBT B.V.

EBT B.V.
De uitoefening van een (internationale) han- delsonderneming met name in electrotechnische onderdelen, zaken en produkten, alsmede ver- lichtingsmaterialen in de meest ruime zin, waaronder met name begrepen de import en export van-, de groot- en/of commissiehandel in voormelde goederen, zaken en produkten, alsmede het voeren van vertegenwoordiging en/of agenturen voor andere ondernemingen, alles in de mneest ruime zin van het woord.

Mediq Trading

Mediq Trading
Groot- en kleinhandel (o.a. verkoop vanuit huis) in medische instrumenten.

Atexproof

Atexproof
Het leveren van explosie veilige produkten, het ontwerpen, verkopen, inspecteren, installeren, onderhouden, servicen van explosie veilige componenten en systemen in alle voorkomende installaties, advisering op het gebied van explosie veilige componenten en systemen in alle voorkomende installaties.

Specken Beheer B.V.

Specken Beheer B.V.
Het onderzoek, het ontwerpen, ontwikkelen, bouwen van (test)machines en aanverwante producten voor de autosport, de transportsector en de civiele sector en overige aanverwante sectoren, alsmede de im- en export op nationaal en internationaal niveau van dergelijke machines en aanverwante producten. Holding / beheer. Detachering.

Trayco B.V. kabeldraagsystemen

Trayco B.V. kabeldraagsystemen
Het leveren en adviseren van kabelmanagement toepassingen voor de distributie van kabels door middel van kabeldraagsystemen en bijbehorende producten om kabels van a naar b te distribueren, met tevens wandgootsystemen, vloerkanaalsystemen en energiezuilen

Lenomi

Handelsbemiddeling en verkoop via internet van kinderwagens en accessoires. Technische groothandel in gereedschappen

Fortune Factory

Fortune Factory
De in- en verkoop van-, de import en export van- en de handel in relatiegeschenken, alsmede het - al dan niet in samenwerking met derden - doen produceren en distribueren daarvan, tevens beheermaatschappij.

Garcia Jeans BV

Garcia Jeans BV
De handel, in het bijzonder groothandel, in koopmansgoederen, met name textiel en aanverwante goederen, alsmede de productie, import en export en het vervoer daarvan

Biokaas Kinderdijk

Biokaas Kinderdijk
Biologisch melkveehouderij De inkoop, verwerking en internationale handel in (biologische) melk en kaas

J. van Mourik en Zn. Alblasserdam Schoenen-Lederwaren-Koffers V.O.F.

De groot- en detailhandel in leder, lederwaren, schoenen, fournituren, (mode)accessoires en alle aanverwante artikelen, zaken en produkten, en voorts het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn.

Smart Cleaning Center Schoonmaakartikelen & Reinigingsmachines

Smart Cleaning Center Schoonmaakartikelen & Reinigingsmachines
(Groot)handel in schoonmaakmachines, - toebehoren en schoonmaakartikelen alsmede verhuur van schoonmaakmachines. Voorts het deelnemen in-, het voeren van beheer over-, en het financieren van andere ondernemingen.

Thuisin Makado

Thuisin Makado
Verf, behang speciaalzaak (detailhandel); zonwering en woningstoffering

Hans Anders Opticien Alblasserdam

Hans Anders Opticien Alblasserdam
De uitoefening van het opticiensbedrijf, de optometrie en het opmeten en vervaardigen van contactlenzen

CoopCompact

CoopCompact
Supermarkt.

Van der Elst Hoveniersbedrijf

Van der Elst Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf. Onder de naam Babybob- verhuur.nl: verhuur van geboorte borden en diverse. Verkoop van huis- en tuinartikelen via een winkel.

HORNBACH Alblasserdam

HORNBACH Alblasserdam
De handel in, de verkoop van en verhuur van alle soorten bouwmaterialen, -gereedschappen en benodigdheden, alsmede van tuin- en plantsoenbenodigdheden (prifere detailhandelsvestiging); Tevens verhuur van transportmiddelen aan afnemers t.b.v. thuisbezorging van bouwmaterialen en -benodigdheden.

44 jaar oud

Blokker

Blokker
De kleinhandel in huishoudelijke artikelen, machines en apparaten, electrotechnische artikelen, glas en keramische artikelen, luxe- en kunstnijverheidsprodukten grammofoonplaten, speelgoed, souveniers en verlichtingsartikelen, alles in de ruimste zin van het woord

Koperdraadje

Koperdraadje
Webshop in creatieve mode- en woonaccessoires. Verkoop in winkel van handwerkartikelen en fournituren.

Autosloperij en Metaalhandel de Brug B.V.

Autosloperij en Metaalhandel de Brug B.V.
Autosloperij en metaalhandel annex markt- en straathandel in gebruikte automobielen, alsmede zakelijke dienstverlening

van Pelt Auto`s

van Pelt Auto`s
De groothandel in gebruikte auto's en motor- fietsen

Jan Korteland Car Boat Service B.V.

Jan Korteland Car Boat Service B.V.
Het exploiteren van een garagebedrijf in al haar facetten, tevens de handel in watersport- artikelen. Verhuur van boten.

Ssangyong Motors Nederland B.V.

Ssangyong Motors Nederland B.V.
a. De aankoop, de verkoop van voertuigen, motorrijwielen, onderdelen en toebehoren, vervaardiging, herstelling en andere werken die verband houden met de voertuig of motorrijwielnijverheid en handel, commissie, makelaars- en vertegenwoordigingswerkzaamheden, alle leasingverrichtingen en verder alle aanverwante werkzaamheden, zowel in Nederland als daarbuiten; b. de verhuur op korte en lange termijn van voertuigen, motorrijwielen, onderdelen en toebehoren, zowel in Nederland als daarbuiten.

Bronboek Software Development B.V.

Bronboek Software Development B.V.
Software ontwikkeling t.b.v. detailhandel, specialisatie boekhandels automatisering. Groothandel in computers. Levering van alle voorkomende hardware; ondersteuning van netwerken; consultancy.

Xenos Alblasserdam Makado

Xenos Alblasserdam Makado
Het ontwerpen, inrichten, reorganiseren, ontwikkelen en exploiteren van distributiesystemen, alsmede de import en export van en de groot- en kleinhandel in voedingsmiddelen en genotsmiddelen, huishoudelijke artikelen, textielgoederen, recreatie-artikelen, luxe goederen en gebruiksartikelen.

Industrielicht BV

Industrielicht BV
De handel in electrotechnische en verlichtingsartikelen

Tesla Nederland B.V.

Tesla Nederland B.V.
De in- en verkoop van, de im- en export van- de (groot)handel in- en het installeren, onderhouden en repareren van computerhard- en software, printers, telefaxen en alle andere daarmede verwante apparatuur

Alklima B.V.

Alklima B.V.
De import en export van en groothandel in kli- maatapparatuur en andere technische producten

Coneco b.v.

Coneco b.v.
Adviseren, verkopen, ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van op projectbasis van automatisering voor gebouwgebonden technische installaties. Met eigen medewerkers, onderaannemers en inleners.

TTR Euroworks B.V.

TTR Euroworks B.V.
Groothandel in, alsmede de im- en export van thermo transferlinten en overige inkt producten, barcodeapparatuur en aanverwante materialen en artikelen, versnijden van thermo transferlinten; beheer

Finitro

Finitro
Het ontwikkelen, importeren en exporteren van voedingssupplementenvoor groot- en kleinhandel.

HAK B.V.

HAK B.V.
De groothandel in bouw- en aannemings- materialen, kranen en grondverzetmachines.

Beamerhuren.nl

Verhuur en verkoop van audio- en visuele apparatuur aan bedrijven en particulieren.

Process Control Equipment Benelux B.V.

Process Control Equipment Benelux B.V.
De handel in-, de im- en export van kleppen, afsluiters en aanverwante zaken.

Gaudium Magis BV

Gaudium Magis BV
Het drijven van handel in (metaal) producten en halffabricaten en de in- en export daarvan alsmede inkoop activiteiten voor derden.

Mister Sales

Mister Sales
Handelsbemiddeling in consumptieve en investeringsgoederen. Het trainen, supporten en inspireren van verkoopkrachten om commerciele processen effectiever en resultaatgericht te maken in het mkb of grootbedrijf.

Kunstgrasdepot.nl - Kunstgras Alblasserdam

Kunstgrasdepot.nl - Kunstgras Alblasserdam
Groothandel en detailhandel in consumentengoederen van witgoed en kunstgras verkoop via internet. Holding- en financieringsactiviteiten.

Home-haarden & maatwerk B.V.

Home-haarden & maatwerk B.V.
De groot- en kleinhandel (verkoop op locatie) en installatie van producten die sfeer met warmte brengen, waaronder begrepen het aanleggen, installeren en/of monteren van alle voorkomende producten met betrekking tot het vorenstaande.

TTR Euroworks B.V.

TTR Euroworks B.V.
De handel -kleinhandel, groothandel, import en export daaronder begrepen- in printkoppen

Hestique

Hestique
Groot- en kleinhandel in verlichting en aanverwante producten.

Nvs Schilder & Behangwerken B.v.

Nvs Schilder & Behangwerken B.v.
De exploitatie van een schilders-, behang- en onderhoudsbedrijf alsmede de in- en verkoop van verf- en behangartikelen; holding- en financieringsactiviteiten.

Jeans Center Alblasserdam

Jeans Center Alblasserdam
De exploitatie van detailhandelsbedrijven in dames-, heren- en kinderconfectiekleding en modeartikelen, vrijetijdskleding en aanverwante artikelen; financieringsdoel

Van de Ven Fashion

Van de Ven Fashion
Detailhandel in dames-, heren-, kinder- en beenmode, lingerie, nachtkleding en aanverwante artikelen.

Van der Vlist Alblasserdam B.V.

Van der Vlist Alblasserdam B.V.
De exploitatie van een detailhandel in woning- inrichting genomen in de meest ruime zin

Baas Wooncentrum

Baas Wooncentrum
Complete woninginrichting

DA Drogisterij & Parfumerie van Zessen

DA Drogisterij & Parfumerie van Zessen
Drogisterijbedrijf alsmede de verkoop van parfumerie-artikelen

Bas van Mourik Bloemen V.O.F.

Bas van Mourik Bloemen V.O.F.
Bloemenspeciaalzaak

MAAT Techniek

MAAT Techniek
De exploitatie van een tankstation, een was- straat en een werkplaats voor onderhoudswerk- zaamheden ten behoeve van rollend materieel; beheermaatschappij

Roukens Optiek Alblasserdam

Roukens Optiek Alblasserdam
Winkel in optische artikelen.

Jeans Center Alblasserdam

Jeans Center Alblasserdam
Houdster- en financieringsactiviteiten; het exploiteren van winkels in dames-, heren en kinderkleding.

Rune-Werkplaats voor toegepaste Astrosofie

Rune-Werkplaats voor toegepaste Astrosofie
Ontwikkeling en bouw van muziekinstrumenten, ontwerpen van sieraden van edelmetaal, maken van horoscopen, vormgeven van organische bouw; schrijven, maken en uitgeven van boeken, bladmuziek en muziektheaterspelen (onder de afzonderlijke handelsnaam: Rune-Boeken); geven van cursussen en workshops op het gebied van samenzang en boetseren (onder de afzonderlijke handelsnaam: Jaspis Scholings- cursussen; schrijven, regisseren en uitvoeren van muziektheaterstukken (onder de afzonderlijke handelsnaam: LaukaR Unja)

Keukenstudio de Singel B.V. Alblasserdam

Keukenstudio de Singel B.V. Alblasserdam
Detailhandel in keukens, badkamers en aanverwante apparatuur en diensten en woninginrichting.

sunshade Netherlands

sunshade Netherlands
Verkoop van zonneschermdoeken via het internet. De verkoop van doodskisten voor huisdieren.

My Dream Jewels

My Dream Jewels
De exploitatie van een webwinkel (t.w. de verkoop van zelfgemaakte sieraden/bijouterie en aanverwante artikelen)

Cees den Breejen Woningstoffering

Cees den Breejen Woningstoffering
Het (doen) verzorgen van woning- en projectstoffering en het (doen) verzorgen van interieurs:

IKKI massages

IKKI massages
Het geven van yogales aan kinderen tussen de 4 en 12 jaar alsmede kleinhandel (verkoop via internet en op bestelling/aanvraag) in yogaproducten. Coach.

In Style Interieur B.V.

In Style Interieur B.V.
De in- en verkoop van parketvloeren en alle daarbij behorende activiteiten en het houden van een woonwinkel

Handelsonderneming den Boef

Verkoop van tweedehands bakfietsen en fietsen.

BouwStation XL B.V.

Mulder Citroën Alblasserdam

Mulder Citroën Alblasserdam
Exploitatie van een autobedrijf.

Ford Wensveen

Ford Wensveen
De uitoefening van het garagebedrijf, de exploitatie van autoservicestations en autoshops, de handel in auto's, auto-onderdelen, motorbrandstoffen, motorolien, smeermiddelen en daarmee verband houdende artikelen, het bemiddelen bij het afsluiten van verzekeringen, het deelnemen in, het voeren van beheer over en het financieren van andere ondernemingen

Mulder Peugeot Alblasserdam

Mulder Peugeot Alblasserdam
Het exploiteren van een garagebedrijf waaronder meer is begrepen: de in- en verkoop van zowel nieuw als tweedehands auto's, de in- en verkoop auto-onderdelen, -accessoires, en oliën, de reparatie en het onderhoud van auto's, het be- middelen bij autofinancieringen, alsmede leasing en verhuur van auto's

J & S Auto Techniek

J & S Auto Techniek
Onderhoud en reparatie van automobielen tevens in- en verkoop van auto's, meubelen, accessoires en huisdecoratie in de ruimste zin.

Renault Dealer Auto Bouman BV Alblasserdam

Renault Dealer Auto Bouman BV Alblasserdam
De exploitatie van een garagebedrijf annex automobielhandel, waaronder met name begrepen de import en export van-, de inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte automobielen; tevens de uitoefening van het (auto)schadeherstel-, (auto)plaatwerkerij-, en (auto)spuiterij- bedrijf, en al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn, een en ander in de meest ruime zin des woords, verhuur en leasing van automobielen

Autobedrijf M R Bakker

Autobedrijf M R Bakker
Detailhandel in 2e hands auto's; klussenbedrijf

Volvo Group Truck Center Alblasserdam

Volvo Group Truck Center Alblasserdam
Kleinhandel in en reparatie van bedrijfsautomobielen.

Renault Dealer Auto Bouman BV Alblasserdam

Renault Dealer Auto Bouman BV Alblasserdam
De uitoefening van het leasebedrijf, voorname- lijk bestaande uit het (doen) sluiten van lease-overeenkomsten met betrekking tot auto's en andere voertuigen alsmede het anderzins huren en verhuren en exploiteren daarvan, en voorts het verkrijgen, beheren en bezitten van wagenparken, auto's en andere voertuigen en het (doen)financieren van transacties met betrekking tot het vorenstaande. In- en verkoop van nieuwe en gebruikte voertuigen.

Den Ouden Tanktransport

Den Ouden Tanktransport
De uitoefening van het (tank)transportbedrijf, waaronder met name begrepen het (doen) verzorgen van tank- en andere transporten en/of ander (on)geregeld vervoer, zowel nationaal als internationaal, en het verrichten van alle voorkomende transportactiviteiten. De exploitatie van één of meerdere wasstraten annex wasinrichtingen met name ten behoeve van tankwagens, tankcompartimenten, vrachtwagens, trucks, opleggers, containers en andere transport- en opslagmiddelen. Het verrichten van alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden met betrekking tot tankwagens, vrachtwagens, trucks, opleggers, containers en andere transport- en opslagmiddelen.

Middel Groothandel B.V.

Middel Groothandel B.V.
Het exploiteren van een groothandel met betrekking tot producten voor de bouw en industrie (onder andere kitten, verven, lijm, pvc-materiaal) en een groothandel in race- en rally-equipment (Rafty). Beheersactiviteiten

Schee Fa P vd

Schee Fa P vd
Carrosseriebedrijf

Polson Rubber B.v.

Polson Rubber B.v.

ETB de Noord Paneelbouw & Techniek B.V.

ETB de Noord Paneelbouw & Techniek B.V.
Electrotechnisch installatiebureau en de groothandel in electrotechnische apparatuur

Imhotep Promotions B.V.

Imhotep Promotions B.V.
Groothandel in relatiegeschenken, thema- en kerstpaketten; webshops voor geschenken; beheermaatschappij

inside office

inside office
De reparatie van kantoormachines en -installa- ties, alsmede de groothandel in kantoormachines en -installaties en het uitvoeren van agenturen, en al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn, alles in de meest ruime zin des woords

Bumaco B.V.

Bumaco B.V.
In- en verkoop van- de handel in-, de im- en export van (stalen)buizen, en-of staalpro- dukten; het voeren van agentschappen

Hoteco Koeling Service B.V.

Hoteco Koeling Service B.V.
De handel in en de montage van airconditioning- en luchtbehandelingsinstallaties alsmede de verhuur van betonkoelunits; de verhuur van gereedschappen alsmede de verhuur van en de handel in koelingsapparaten.

Kura Kunststof kozijnen

Kura Kunststof kozijnen
Groot- en detailhandel in kunststof en aluminium ramen, deuren en kozijnen en andere kunststof en aluminium producten voor de particuliere markt

Bijlbouw B.V.

Bijlbouw B.V.
De groothandel in metalen dak- en wand- konstrukties alsmede het ontwerp daarvan zulks in de ruimste zin des woords Uitvoeren asbestsaneringswerkzaamheden in de open lucht.

Braanker Logistics

Braanker Logistics
Het verzorgen, uitvoeren, doen uitvoeren van vervoer in de meest ruime zin van het woord alsmede al hetgeen met het vorenstaande ver- band houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn; groothandel in emballage

Fit/Montagebedrijf P. Zanen Agenturen

Fit/Montagebedrijf P. Zanen Agenturen
Fitter (pijpfit werkzaamheden); agenturen; verkoop van gereedschappen; borduur atelier. Het borduren van bedrijfs- logo's en verkoop van bedrijfskleding.

Stokvis Tapes Benelux B.V.

Stokvis Tapes Benelux B.V.
Het drijven van handel en het verlenen van diensten in het algemeen, het deelnemen in en besturen van andere ondernemingen en voorts in het bijzonder handel en groothandel, import en export en fabricage van tapes en speciale lijmen, electrisch isolatiemateriaal en aanverwante artikelen en alles wat hiertoe in de meest ruime zin bevorderlijk is of kan zijn

GE Power Services

GE Power Services
Onder de naam ALSTOM Power Nederland: Onderhoud, reparaties, modernisering, renovaties en bedrijfsvoering van energie opwekkingsinstallaties, van industriële roterende machines en van rookgasreinigings- installaties met inbegrip van alle bijbehorende hulpsystemen en componenten en levering van onderdelen; Ter beschikking stellen van arbeidskrachten

Pwt Eurostaal B.V.

Pwt Eurostaal B.V.
De groothandel in, het verwerken van, het bewerken van en het opslaan van staal en aanverwante producten. Het beheren en beleggen van vermogen, het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met en het voeren van de directie over andere ondernemingen.

Safe Site BV

Safe Site BV
De in- en verkoop, verhuur, reparatie van en onderhoud aan persoonlijke beschermsartikelen, zoals gedefinieerd in de arbeidsomstandigheden- wet, het verzorgen van diverse valbeveiligings- trainingen, het installeren en inspecteren van permanente systemen, de levering van beveiligingsartikelen en risico inventarisatie

Glashandel Benschop

Glashandel Benschop
Plaatsen van alle glassoorten en spiegels, handel in glas en spiegels.

FTA Logistics ltd

FTA Logistics ltd
Internationaal logistiek dienstverlener, cargadoors-, expeditie- en transportovername- bedrijf zomede het fungeren als lijnagent en containeroperator (groothandel) alsmede het im- en exporteren van industriële en agrarische produkten één en ander in de meest ruime zin

Lioncomp Automatisering

Lioncomp Automatisering
Groothandel in computerhardware en software en electronische apparatuur in de meest ruime zin en ontwikkeling en productie van software tevens dienstverlening in de meest ruime zin

ETB de Noord Paneelbouw & Techniek B.V.

ETB de Noord Paneelbouw & Techniek B.V.
Het (doen)bouwen van schakelkasten en schakel- panelen, tevens electrotechisch installatie- en reparatiebureau en groothandel in electrotechnische apparaten.

Fiore Home & Flowers

Fiore Home & Flowers
Het geven van workshops over het maken van luxe bloemstukken. Detailhandel in luxe bloemen-, planten en interieurartikelen

FEGON NL BV Waterbehandeling

FEGON NL BV Waterbehandeling
De ontwikkeling, fabricage, handel en service van waterzuiveringsapparaten.

BBS B.V.

Groothandel in rem- en frictie materialen, kunststofglijlager materialen, thermisch en elektrisch isolatie materiaal, wentellagers, carrier en kraanonderderlen en productie.

Varodarent B.V. Alblasserdam (Steunpunt West)

Varodarent B.V. Alblasserdam (Steunpunt West)
Verhuur en lease van overige machines en werktuigen en van overige goederen (geen automaten). Groothandel in emballage. (Groot) handel in en de verhuur van verhuismaterialen.

ETEPRO elektromaterialen techniek projecten

ETEPRO elektromaterialen techniek projecten
Het uitvoering geven aan-, het installeren van, en de in- en verkoop van brandwerende water- en gasdichte doorvoeringen en afdichtingen, alsmede het geven van advies, het maken van beheersplannen, het inspecteren van en het verzorgen van complete rapportages ten behoeve van de brandveiligheid en elektrotechnische installaties. Het uitvoering geven aan, het installeren van, en de in- en verkoop van elektrotechnische materialen.

Noris Benelux

Noris Benelux
Verkoop, service en installatie van apparaten, electronica en technische producten waaronder begrepen sensoren, signaalverwerking en weergave van temperatuur, druk en snelheid, alsmede het vertegenwoordigen van de Noris Group in de Benelux landen.

Riens Gort Optiek

Riens Gort Optiek
De uitoefening van een opticiensbedrijf, de groot- en detailhandel in contactlenzen en optische artikelen.

Spijkerman International B.V.

Spijkerman International B.V.
Het drijven van een groothandel in fris- en alcoholische dranken en aanverwante artikelen, zowel food- als non-food.

ETEPRO elektromaterialen techniek projecten

ETEPRO elektromaterialen techniek projecten
Uitoefenen van een elektrotechnische groothandel (in- en verkoop) in elektronische materialen, componenten en halffabrikaten, geven van adviezen en oplossingen verband houdende met elektrotechnische vraagstukken en/of energiemanagement, beleggen in effecten en andere geldswaardepapieren, samenwerken met, deelnemen in, voeren van beheer over, financieren van of het zich op enige andere wijze interesseren in andere ondernemingen of vennootschappen waaronder begrepen het aangaan van borgtochten, het afgeven van garanties.

Bokes Recycling

Bokes Recycling
Groothandel in kunststof/hout producten.

Global Fitness

Global Fitness
De exploitatie van een sportschool waarin ondermeer gelegenheid wordt gegeven tot de beoefening van fitness, bedrijfsfitness, cardio fitness, aerobics en vechtsporten alsmede de exploitatie van de daarbij horende faciliteiten zoals een sauna en zonnebanken. Het exploiteren van een fruitbar. De groothandel in verkoop van sportvoeding, sportkleding en sportartikelen.

Sterrenburg BHV

Sterrenburg BHV
Het verzorgen van opleidingen m.b.t. bedrijfs- hulpverlening en de verkoop van brandblus- apparaten (groothandel) en aanverwante artikelen.

Dorpsweg 2 B.V.

In- en verkoop, opslag en distributie van bevestigingsmaterialen.

DEWITEQ.nl

DEWITEQ.nl
Groothandel (daaronder begrepen im- en export) en kleinhandel (verkoop via internet en op afspraak) in domotica producten en beveiligingssystemen. Bemiddeling bij verkoop commerciële diensten. Wateronthardings en zuiveraars verkoop afleveren en monteren.

Main Cleaning B.V.

Het verrichten van tankcleaningwerkzaamheden, het classificeren in het algemeen en de handel in brandstoffen, het inzamelen van bilgewater, klein gevaarlijk afval en oliehoudende scheepsafvalstoffen van de zeevaart, binnenvaart en visserij, alsmede het leveren van water en walspanning aan de scheepvaart.

Beter Horen

Beter Horen
Verkoop van hoortoestellen en accessoires.

Marlene Vlot mode

Marlene Vlot mode
Het exploiteren van een confectie detailhandelsbedrijf, het oprichten, verwerven en financieren van, het deelnemen in, het samenwerken met en het voeren van de directie over andere ondernemingen, binnen haar doel kan de vennootschap al datgene verrichten wat met dit doel in de ruimste zin verband houdt zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden

'Haan' Tankstation De Helling

De exploitatie van een tankstation waaronder met name begrepen de verkoop van motorbrand- stoffen, exploitatie van autowasserettes alsmede de verkoop van andere shop-producten.

Smit mode Dames- en Herenkleding

Smit mode Dames- en Herenkleding
De detailhandel in dames en herenkleding

Huisman Retail B.V.

Huisman Retail B.V.
Uitoefenen van het detailhandelsbedrijf op het gebied van keukens en doe-het-zelf goederen

Huisman Keukens en Sanitair

Huisman Keukens en Sanitair
Uitoefenen van het detailhandelsbedrijf op het gebied van keukens en keukenapparatuur

Ford Wensveen

Ford Wensveen
de exploitatie van onroerende goederen, het deelnemen in, het voeren van beheer over en het financieren van andere ondernemingen

Vreeken Voetzorg en Schoenen

Vreeken Voetzorg en Schoenen
Pedicure. Verkoop van comfortschoenen. Vervaardigen van steunzolen.

't Kaasmes

't Kaasmes
Verkoop (detailhandel) van kaas, noten en vleeswaren

Railpress Alblasserdam

Railpress Alblasserdam
Detailhandel in hobbyartikelen, speelgoed en modelbouw tevens uitgeverij; postorderbedrijf in speelgoed en aanverwante artikelen

Vishandel C.A. Twigt

Vishandel C.A. Twigt
Ambulantehandel in vis

De Goudreinet Alblasserdam

De Goudreinet Alblasserdam
Detailhandel in aardappelen, groente en fruit en aanverwante artikelen.

Gall & Gall Alblasserdam

Gall & Gall Alblasserdam
Detailhandel in alcoholhoudende en alcoholvrije dranken

Van Zus B.V.

Van Zus B.V.
Het (doen) in- en verkopen van producten via internet alsmede het ontwikkelen, beheren en exploiteren van een webwinkel.

Heart for Cars

Heart for Cars
Het reconditioneren van auto's ( uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, raamfolie etc. ) In,- en verkoop personenauto's

Schuurman Auto's

Schuurman Auto's
In- en verkoop van gebruikte auto's aan particulieren en (groot)handel.

Autobedrijf Kelvinring

Garagebedrijf. In- en verkoop van gebruikte auto's.

De Lijster Auto's

In en verkoop van tweedehands auto's

Handelsonderneming J. van der Leer B.V.

Handelsonderneming J. van der Leer B.V.
Groothandel in aardolieproducten, antivries- producten, reinigingsmiddelen en de voor verwerking hiervan benodigde apparatuur

Jenbacher B.V.

Jenbacher B.V.
De handel in, de distributie van, de im- en export, aan- en verkoop, het leasen van en het verrichten van onderhoudswerkzaamheden aan produkten op het gebied van energie systemen vervaardigd door jenbacher energiesysteme ag alsmede aanverwante produkten, onderdelen, apparatuur en/of apparaten

Novetec BV

Novetec BV
Groothandel van producten en diensten benodigd voor het exploiteren van verbrandings- motoren in relatie tot warmte- en geluids- beheersing alles in de meest ruime zin des woords

Schulz Rijnvaart B.V.

Schulz Rijnvaart B.V.
Handel in scheepsbenodigdheden en het provianderen van rivier- en zeeschepen en groothandel in frisdranken

Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf R. Stal

Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf R. Stal
Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij onder de medehandelsnaam Groothandel Stal wordt uitgeoefend: groothandel in schoonmaakartikelen en ongeregelde non-food artikelen.

Wafi B.V.

Wafi B.V.
Groothandel in halffabrikaten voor diervoeders.

Jonker Tuin- en Parkmachines

Jonker Tuin- en Parkmachines
Klein- en groothandel in graszaden, kunstmeststoffen, sproeipompten enz. Import, groot- en kleinhandel in land- en tuinbouwgereedschappen, grasmaaimachines en reparatie en revisie van grasmaaimachines.

Barendrecht Trading Bv

Barendrecht Trading Bv
De (groot)handel (im- en export daaronder begrepen) in nieuwe en gebruikte dieselmotoren.

P.M.T. Partners Medische Techniek B.V.

P.M.T. Partners Medische Techniek B.V.
De productie, reparatie en montage van, alsmede bemiddeling en handel in sterilisatie- en desinfectie apparatuur (medisch en paramedisch).

Steven concepts

Groothandel in thee. Handel in banket. Ontwikkelen, bedenken, ondersteunen en adviseren voor nieuwe concepten.

GoBright B.V.

Het (doen) ontwikkelen en (doen) verkopen van informatiesystemen en -componenten (waaronder begrepen doch niet beperkt tot hard- en software) in de ruimste zin des woords, waarbij - indien mogelijk - gebruikt wordt gemaakt van aanstuurbare hardware componenten

Doenkade-Bovendijk B.V.

Het verhandelen, importeren en exporteren van machines, apparaten en gereedschappen en al hetgeen daarmee samenhangt.

Say Yes

Say Yes
De import, export, groot- en detailhandel in thee en alle aan thee gerelateerde goederen.

Teamasters

Teamasters
De import, export, groot- en detailhandel in thee en alle aan thee gerelateerde goederen.

Het Rijwielhuis

Het Rijwielhuis
Verkoop, inruil, reparatie en service van/aan tweewielers (fietsen, bromfietsen en scooters). Tevens reparatie en service van/aan alle apparatuur en systemen aangedreven door verbrandingsmotoren (b.v. grasmaaiers).

Hema

Hema
De detailhandel van goederen in de meest ruime zin, middels het exploiteren van een of meer warenhuizen

Zijderveld Garden and Home

Zijderveld Garden and Home
Exploitatie van een tuincentrum

Bike Totaal De Koning

Bike Totaal De Koning
Fietsherstellersbedrijf alsmede de verkoop aan particulieren

Ideele Stichting Wereldwinkel Alblasserdam

Ideele Stichting Wereldwinkel Alblasserdam
Wereldwinkel

Dierenspeciaalzaak van Zanten

Dierenspeciaalzaak van Zanten
Detailhandel in dierenbenodigdheden

Pani Moda

Pani Moda
Detailhandel in nieuwe en tweedehands dames- kleding via internet

Malibu Damesmode

Malibu Damesmode
Detailhandel in damesbovenkleding.

Dirk van den Broek Supermarkten

Supermarkt

Albert Heijn

Supermarkt

Trudy's Lingerie

Trudy's Lingerie
In- en verkoop (detailhandel) van lingerie en foundation alsmede accessoires

Bakkerij Van der Waal

Bakkerij Van der Waal
De exploitatie van een winkel waar producten van de bakkerij worden verkocht

Foto Teunissen

Foto Teunissen
De activiteiten van de onderneming betreffen fototechnische werkzaamheden alsmerde detailhandel fototechnische artikelen.

Jovino

Jovino
Verkoop van wijn vanuit huis.

By Veerle

Het treffen van voorbereidingshandelingen voor het vestigen van een winkeld in kleding, schoenen en accessoires op het adres Brederodelaan 15, 3353 GG Papendrecht.

Pr. Marijkestraat 37

Pr. Marijkestraat 37
Detailhandel in woonaccessoires, damesmode, modeaccessoires, sieraden en licht alcoholische dranken tot 15%.

Imaxx BV

Imaxx BV
Im- en export van autocomponenten

A. Bochanen en Zn.

A. Bochanen en Zn.
Automobiel- en garagebedrijf, tevens het maken van kentekenplaten.

Toyota Schouten Alblasserdam

Toyota Schouten Alblasserdam
De exploitatie van een garagebedrijf, w.o. Begrepen de im- en export, in- en verkoop van nieuwe en gebruikte automobielen, bedrijfsauto's, caravans, recreatievaartuigen met alle verwante artikelen, onderdelen en accessoires, een en ander in de ruimste zin.

Sels Auto's V.O.F.

Sels Auto's V.O.F.
Kleinhandel in- en reparatie van automobielen, dienstverlening aan het autovak

Abram de Haan Garagebedrijf B.V.

Abram de Haan Garagebedrijf B.V.
Onderhoud en reparatie van transportmiddelen, de verkoop van dieselolie alsmede de in- en verkoop van voertuigen.

Handelsonderneming H. Middendorp

Handelsonderneming H. Middendorp
Groot- en detailhandel in gebruikte motor- fietsen

Toyota Schouten Alblasserdam

Toyota Schouten Alblasserdam
De exploitatie van een garagebedrijf annex automobielhandel, waaronder met name begrepen de import en export van-, de inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte automobielen

A&A APK. Garagebedrijf B.V.

A&A APK. Garagebedrijf B.V.
De exploitatie van een APK-keuringsstation en garagebedrijf.

Centrum Voor Natuurgeneeskunde POMT

Centrum Voor Natuurgeneeskunde POMT
Natuurgeneeskundig therapeut; import van diverse artikelen (camping, scheepsbouw) aanhangwagens, waaiers, pompdelen voor baggerschepen.

Auto&Co

Auto&Co
Groothandel (daaronder begrepen de import en export van) in tweede hands auto"s .

Autobedrijf De Alblas

Autobedrijf De Alblas
Onderhoud en reparatie automobielen

Embrechts Holding B.V.

Embrechts Holding B.V.
De in- en verkoop van, handel in, leasing en financiering van nieuwe en gebruikte motorvoertuigen, alsmede onderhoud aan en reparatie van motorvoertuigen. Het verrichten van werkzaamheden en het leveren van diensten op het gebied van de taxatie en reparatie van schadegevallen aan motorvoertuigen. Het (doen) exploiteren van een schadeherstel- en/of taxatiebedrijf.

Platschorre Auto's

Platschorre Auto's
In- en verkoop van gebruikte auto's en eventuele reparatie.

Bolk Straal en Poedercoattechniek

Bolk Straal en Poedercoattechniek
Straal- en conserveringsbedrijf, groothandel in metaalproducten, gespecialiseerd in vracht- wagenvelgen alsmede bedrijfsorganisatie en adviesbureau

Autoservice Embrechts vof

Autoservice Embrechts vof
De in- en verkoop, export (voor derden), tenaamstellen en repareren van gebruikte auto's APK 1 keuringen

Bss-nederland

Bss-nederland
Advies in, produceren en leveren van veiligheidsbesturingen voor gritstralen. Advies in, verkoop, leveren, montage en onderhoud van persluchtinstallaties, persluchtleidingsystemen en straalinstallaties. Reiniging van roetfilters voor dieselmotoren. Advies in, verkoop van, en dienstverlening met CO2-ijsstraalapparatuur en speciale waterstraalapparatuur. Reiniging van roetfilters voor dieselmotoren.

Autobedrijf De Alblas

Autobedrijf De Alblas
Handel in en alle voorkomende reparatie aan lichte bedrijfs- en personenauto´s.

LV Belettering

LV Belettering
Beletteringen t.b.v. reclame tevens bedrukken van textiel, ruitdecoratiefolies en tinten van autoruiten tevens autocleaning. Tevens het borduren van kleding

Wegusta Holland

Wegusta Holland
Groothandel in staal en staalprodukten

L. Hendrix

L. Hendrix
Agentuur en commissiehandel in olien, vetten en oliezaden.

Gebroeders Zijderveld B.V.

Gebroeders Zijderveld B.V.
Handel in stro, hooi en voedergewassen en aanverwante artikelen,loon- en transportbedrijf

New Style Sports / Vinkenwaard Evenementen

New Style Sports / Vinkenwaard Evenementen
Groothandel in sportartikelen en kleinhandel in gebruikte en ongeregelde goederen (consumptie- goederen). Verkoop wintersportartikelen.

Cleanflex

Cleanflex
Consultancy Groothandel en productontwikkeling op het gebied van ecologische reinigings- en onderhoudsmiddelen en private labels. Tevens ontwikkelen van duurzame brandstofbesparingsproducten voor transport en binnenvaart.

Admarel

Admarel
De handel in en de verhuur, het onderhoud en de reparatie van nautische, hydrografische en aanverwante apparatuur en instrumenten, alsmede het regelen van diensten ten behoeve van de off-shore industrie en het verlenen van die diensten. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

AEP International

AEP International
Wereldwijde groothandel in speciale onderdelen/producten van elektronische apparatuur, waaronder radarapparatuur en bestralingsapparatuur. Verkoop van speciale vermogens elektronicacomponenten, waaronder condensatoren, weerstanden, ultracondensatoren, gassensoren en speciale gereedschappen. Ontwikkeling, productie en verkoop van totaaloplossingen voor hybride energieopslag systemen, complete vermogenselektronica oplossingen waaronder starter modules, energieopslag modules, UPS systemen, (snel) laadsystemen, ACDC laders, DCAC motor inverters, generatoren enz.

Hänel Kantoor- en Magazijnsystemen

Hänel Kantoor- en Magazijnsystemen
Groothandel in kantoor- en magazijnsystemen.

Vendor Services Nederland

Vendor Services Nederland
Groothandel in beeld- en geluidsdragers alsmede aanverwante artikelen; adviseren, bemiddelen en dienstverlening op bovenstaand gebied

Prisma Interieurbouw

Prisma Interieurbouw
Het vervaardigen van productpromotiemateriaal in hout en kunststof.

EG Fleet Install

EG Fleet Install
Groothandel en installatie van elektronische componenten en producten.Bedrijfsmatig en in opdracht van derden het bewerken en herstellen van motorvoertuigen.

Kolmio Media B.V.

Kolmio Media B.V.
De handel, in- en verkoop, marketing en exploitatie van filmrechten, beeld- en geluidsdragers en overige mediadragers en aanverwante artikelen

Louis Vloerverwarming

Louis Vloerverwarming
Het produceren, groothandel en het aanleggen van vloerverwarming alsmede de groothandel in bouw- c.q. installatiematerialen. Het uitvoeren van diverse onderhoudswerkzaamheden in en rondom het huis.

DMD Design

DMD Design
Stoffeerderij en stoelenvlechterij tevens groot- en detailhandel in meubels

Cre-Uit B.V.

Cre-Uit B.V.
Uitzenden, detacheren, werven en selecteren, payrollen, het verlenen van personeelsdiensten. Algemene burgelijke en utiliteitsbouw. Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen. Het uitvoeren en doen van werkzaamheden in bouw, industrie en steigerbouw; het uitzenden en detacheren van personeel alsmede het aannemen van het werk in de branches scheepsbouw, tuinbouw, steigerbouw, schoonmaak, productie, petrochemie, transport, inratec en vijzeltechnieken. Onder de medehandelsnaam Cre- Uit Steigerbouw en Isolatie wordt uitgeoefend: het uitzenden en detacheren van personeel in de steigerbouw en isolatie. Groothandel (daaronder begrepen) de im- en export in ongeregelde goederen.

Ons Fiber Parts & Tools BV

Ons Fiber Parts & Tools BV
De handel in-, de import en export van, de in- en verkoop van machines, materialen en gereed- schappen, op het gebied van glasvezel- en andere netwerken, alsmede van glasvezel- apparatuur en glasvezel gerelateerde produkten

Rendant

Rendant
Het ondernemen van postorder- en directie verkoopactiviteiten op het gebied van kantoor- en computerbenodigdheden en apparatuur, waaronder begrepen, maar niet beperkt tot, meubilair; in de ruimste zin des woords.

ST Coaching

ST Coaching
Het verzorgen van coaching in het onderwijs, verkoop van gewichtsbeheersingproducten, voedingssupplementen en beauty- en welnessproducten

Wallround B.V.

Wallround B.V.
De groothandel in wandbekleding en toebehoren. Dienstverlening op het gebied van wandbekleding, waaronder begrepen behangerswerkzaamheden, afwerken van vloeren en wanden en het uitvoeren van schilder- en stucadoorswerkzaamheden.

Wegusta Holland

Wegusta Holland
Het bewerken, de handel in en installatie van staalproducten, de aanneming van staalconstructies.

Connect-Parts BV

Connect-Parts BV
Groothandel in electrotechnische en electro- onderdelen

AEP International

AEP International
De groothandel in speciale onderdelen/producten voor toepassing in radar- , navigatie- en communicatieapparatuur, voor de scheepvaart, kustbewaking en op vliegvelden. Microgolfcomponenten, communicatieantennes - zend & ontvangst, monitoren, batterijen, omvormers, batterijladers.

Wear Solut. International B.V.

Wear Solut. International B.V.
De in- en verkoop alsmede de im- en export van staal- en keramische producten.

Pet Crematorium Drechtsteden

Pet Crematorium Drechtsteden
Cremeren van huisdieren

Ledsson Nederland B.V.

De groothandel in LED-producten, im- en export daaronder begrepen, alsmede het geven van advies op het gebied van lichtoplossingen en het ontwerpen van lichtoplossingen

Kunststof Forte

Kunststof Forte
De (groot)handel in tuinbenodigdheden en waterzuiveringsproducten voor vijvers en zwembaden, alsmede de (groot) handel in aanverwante artikelen, alles in de ruimste zin van het woord.

Easyfires B.V.

De groot- en detailhandel in tuinhaarden, tuinmeubilair en alle daarmee verband houdende onderdelen en aanverwante artikelen, alsmede het (doen) ontwerpen, ontwikkelen, produceren, installeren en onderhouden daarvan. Het ontwerpen, maken en verkopen (detail-, en groothandel) van steigerhouten meubels.

H. Tuytel Grondverzet & Handel

Grondverzet alsmede de verkoop van grond, zand, hooi en stro

Bos Office

Bos Office
Groothandel en detailhandel in wenskaarten, papierwaren, kantoorartikelen, computers en accessoires, papier en schrijfwaren

West Flora Export B.V.

West Flora Export B.V.
De inkoop en verkoop, alsmede de export van bloemen, bloembollen, planten, zaden, alsmede het uitoefenen van een groothandel op dit gebied;

Project Procurement

Project Procurement
Het drijven van een groothandel in industriële benodigdheden

Ahorn Grootkeukentechniek B.V.

Ahorn Grootkeukentechniek B.V.
Advisering, inkoop, verkoop en installatie van grootkeukenapparatuur.

Groeneveld & Poirot Interieurbouw

Groeneveld & Poirot Interieurbouw
Het ontwerpen en maken van interieurbouw voor particulieren. Onder de naam Planken centrale wordt uitgeoefend de verkoop van massief hout.

Molenaar Witgoed B.V.

Molenaar Witgoed B.V.
Detailhandel in witgoed ( wasmachines,- drogers koelkasten, vaatwassers, stofzuigers, kleine huishoudelijke apparatuur, etc. )

Hengelsport De Snuffelhoek

Hengelsport De Snuffelhoek
Hengelsportspeciaalzaak alsmede detailhandel in schaatsen

Garbo Mode

Garbo Mode
Detailhandel in dameskleding

Kadoshop Bibelot

Kadoshop Bibelot
Exploitatie van een detailhandel in cadeau- artikelen, sieraden, goud, zilver en horloges

V.O.F. J.B. van Ast Reparatie- en Servicebedrijf

V.O.F. J.B. van Ast Reparatie- en Servicebedrijf
De verkoop en reparatie van huishoudelijke artikelen

Europart Repair Onderdelen

Europart Repair Onderdelen
Verkoop van huishoudelijke elektrische onder- delen, computeronderdelen, accessoires, naai- machines en reparatie; stomerij

Grecolive

Grecolive
Detailhandel (daaronder begrepen de import), verkoop via internet en vanuit huis, in (Griekse) olijfolie.

Vloerenstudio Alblasserwaard Parket en Interieur

Vloerenstudio Alblasserwaard Parket en Interieur
Detailhandel in parket en woninginrichtingsartikelen, een meubelmakerij alsmede een onderhoudsbedrijf.

Smit juwelier

Smit juwelier
Juweliersbedrijf

Sabbies with Love

Sabbies with Love
Detailhandel in woonaccessoires en kado- artikelen. Winkel in bloemen.

Mijn Bloementuin

Mijn Bloementuin
Detailhandel in bloemen, planten en decoratie artikelen.

Pater Computers

Pater Computers
Digitaal drukwerk; Software ondersteuning; Distributie kleine artikelen, voornamelijk drukwerk. Kernregio: Zuid-Holland-Zuid. Aanleg en beheer van geluidsinstallaties in kerkgebouwen. Aanleg, beheer en exploitatie van een in eigen beheer ontwikkeld kerktelefoonsysteem tegen lage kostprijs voor de kerken. Dupliceren van audio cd's. Levering en onderhoud van computersystemen en overige ICT-producten.

VULKAN Benelux

VULKAN Benelux
De handel en groothandel in-, import en export van en de fabricage, montage en reparatie van alle soorten machines en werktuigen, scheeps- voortstuwingssystemen en onderdelen daarvan, het uitbrengen van technische adviezen, de vertegenwoordiging van binnen- en buitenlandse ondernemingen

Hüppe BV

Hüppe BV
Verkoop en service van douchewanden, douche- bakken en doucheconcepten aan sanitair groot- handelaren

Buhlmann Nederland

Buhlmann Nederland
Groothandel in stalen buizen en hulpstukken

NP Solutions

NP Solutions
Het produceren, laten produceren en verhandelen van milieuvriendelijke reinigingsproducten voor huishoudelijke en industriële toepassingen

VULKAN Benelux

VULKAN Benelux
De import, export en verkoop van verbindingsstukken, alsmede het verlenen van after-sales diensten ten kantore van de afnemers van de verbindingsstukken.

Nugteren Transport

Nugteren Transport
De exploitatie van een transport- en expeditiebedrijf alsmede de groothandel in emballage.

Heuvelman Techniek

Heuvelman Techniek
De exploitatie van een binnenvaartbedrijf. Levering materialen aan binnenvaartschepen.

Inoxcva

Inoxcva
Het repareren, importeren en exporteren van alle mogelijke cryogene en niet-cryogene opslag- en distributietanks, verstuivers en aanverwant materiaal. Het installeren van installaties voor het vloeibaar maken van aardgas en materiaal voor de opslag en distributie van aardgas

Premium World

Premium World
De im- en export en groothandel van/in verkoop- bevorderende -, promotionele artikelen en het uitoefenen van agenturen

ESSO EXPRESS ALBLASSERDAM

ESSO EXPRESS ALBLASSERDAM
Brandstoffenverkooppunt, handel in alle soorten motorbrandstoffen, olien en vetten en andere soort- en aanverwante artikelen waarin in de tankstations handel pleegt te worden gedreven

Haarwerkenspecialist Alblasserwaard en Omstreken

Haarwerkenspecialist Alblasserwaard en Omstreken
Het verstrekken van pruiken en haarwerken aan patiënten en/of klanten met haarproblemen thuis of in het ziekenhuis. Onder de naam Care Speciaal wordt uitgeoefend: Het verstrekken van borstprotheses met de daarbij behorende lingerie-badkleding.

W. Verhoeks Keukenmontage & Afwerkingsbedrijf

W. Verhoeks Keukenmontage & Afwerkingsbedrijf
Montage van keukens en inbouwapparaten afwerking van wanden en vloeren Groot- en detailhandel van verwante artikelen

Dirk van den Broek

Dirk van den Broek
Supermarkt.

Kruidvat

Kruidvat
Kleinhandel in drogisterij artikelen

Kringloopcentrum Alblasserdam

Kringloopcentrum Alblasserdam
Detailhandel in tweedehands goederen, kringloopwinkel.

Handelsonderneming De Niet

Handelsonderneming De Niet
Bemiddeling, aan- en verkoop in automobielen en aanverwante artikelen

Kam Beheer B.V.

Kam Beheer B.V.
Beheermaatschappij. Groot- en detailhandel in electronica. Detailhandel via internet in kleding.

MP Retail B.V.

MP Retail B.V.
Detailhandel in beeld- en geluidsdragers, beeld- en geluidsapparatuur, computergames, computerconsoles en aanverwante artikelen

Evangelist Jacques Brunt, toerusting & training

Detailhandel met betrekking tot theologische boeken alsmede het verzorgen van toerusting en training, onder andere door middel van spreekbeurten.

Kleijn Transport B.V.

Kleijn Transport B.V.
Groothandel in goederen van allerlei aard met name gericht op in- en verkoop van voertuigen en wegtransportmiddelen en het uitoefenen van handelsprovisie- en consultancy-activiteiten

Bor Carcleaning

Bor Carcleaning
Autopoetsbedrijf en lakbescherming. Groothandel in edele metalen.

Rivo car import

Rivo car import
Import en verkoop van auto´s en onderdelen alsmede garagebedrijf.

B & H Bandenspecialisten

B & H Bandenspecialisten
Bandenservicebedrijf, verkoop en montage van banden voor personenwagens, motorrijwielen en bedrijfsvoertuigen, alsmede balanceren en uit- lijnen hiervan

La Piazza

La Piazza
De exploitatie van een wine-bar alsmede een eetgelegenheid.

Hoek's Vishandel

Hoek's Vishandel
De groot- en detailhandel in vis en het visbewerkingsbedrijf

Vriens-Perfect

Vriens-Perfect
Bedrijfs- en reportagefotografie + video, de groothandel in scheepsbenodigdheden voor de pleziervaart zoals scheepsschroeven, motor- onderdelen etc.

Schreuders Glas

Schreuders Glas
Groothandel in vlakglas en voor een deel tevens de plaatsing hiervan; Tevens atelier in brandschilderen.

TDC Duty Free Supply BV

TDC Duty Free Supply BV
De im- en export, transito- en groothandel in genotsmiddelen, o.a. non-alcoholische en alco- holhoudende dranken, sigaretten, cosmetica en overige roerende lichamelijke zaken, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden

Hardlopen

Hardlopen
Test-, advies- en begeleidingsbureau, groot- en kleinhandel op het gebied van gezondheid, sport en beweging

Electric Marine Support B.V.

Electric Marine Support B.V.
De im- em export en groothandel in electrotech- nische systemen en het verrichten van installa- tiewerkzaamheden op dat gebied

Blumberg B.V.

Blumberg B.V.
De groothandel import en export daaronder begrepen in geregistreerde papieren (zoals computerpapier, grafiekpapier, kassarollen, stickers) en toebehoren

MK Parts

MK Parts
Groothandel (daaronder begrepen de im- en export) in tweewielers, -onderdelen alsmede ongeregelde goederen. (Groot)handel in schadevoertuigen. Demontage van schadevoertuigen.

Electric Marine Support B.V.

Electric Marine Support B.V.
De im- en export en groothandel in electro- technische systemen en het verrichten van installatiewerkzaamheden op dat gebied.

Benetrade

Benetrade
Groothandel (im- en export) in levensmiddelen, dranken, dames- en herenboven en onderkleding, meubelen, electronica en grondstoffen. Bouw- en verbouwwerkzaamheden. Onder de handelsnaam Digimednet Digital Medical Networks wordt uitgeoefend: adviesbureau op het gebied van automatisering in de gezondheidszorg. Onder de handelsnaam Bouwex Benetrade wordt uitgeoefend: aannemingsbedrijf.

EJ Security

EJ Security
De uitoefening van een beveiligingsbedrijf. Het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden m.b.t. telefoons, computers en randapparatuur. Workshops, belettering, interieur stickers (via internet + detailhandel). Werven en selecteren van personeel ohgv de beveiliging. Groothandel in bovenkleding. Import export in textiel.

Art-Jan Devoet Handel & Dienstverlening

Reparatie, keuring en controle van hijs en heftechniekmiddelen. Ambachtelijke bakker. Handel in alle voorkomende materialen via internet.

ImpulsFashion

ImpulsFashion
De groothandel in fashion en schoenen. Verkoop aan huis van bloemen en planten.

Electric Marine Support B.V.

Electric Marine Support B.V.
De import en export van- en de handel in elektrotechnische materialen, systemen en bouwinstallaties, alle soorten onderdelen en benodigdheden ten behoeve van de scheepvaartsector, alsmede elektronische- en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

Stichting G. Visie

Het verrichten van advieswerkzaamheden op het gebied van management en consultancy; de groothandel in en import en export van food en non food producten alsmede ongeregelde goederen.

Electric Marine Support B.V.

Electric Marine Support B.V.
Groothandel in consumentenartikelen (non- food). Groothandel in parfum en cosmetica.

Meesterslager Arie Bakker

Meesterslager Arie Bakker
Het uitoefenen van de detailhandel in vlees, vleeswaren en andere levensmiddelen, een en ander in de meest uitgebreide zin des woords

Modehuis Nelly

Modehuis Nelly
Kleinhandel in dameshoeden en aanverwante art. Zoals damesmode-artikelen.

't Kruidenhuis

't Kruidenhuis
Detailhandel in reformspecialiteiten; homeopathiekruiden, cosmeticaproducten; phytotherapie; vitamines en alle hierboven genoemde productgroepen niet met name genoemd tevens kleinhandel in drogisterij-artikelen

Leen Visser Wooncomfort V.O.F.

Leen Visser Wooncomfort V.O.F.
Detailhandel in woninginrichtingsartikelen en het verzorgen van de woninginrichting

Dok 11 Apotheek

Dok 11 Apotheek
Apothekerspraktijk, webwinkel.

Shell

Shell
Benzinestation

Timon Laag Dalem B.V.

Timon Laag Dalem B.V.
De exploitatie van een of meer apotheken door en onder verantwoordelijkheid van een of meer apothekers, de fabricage van en de handel in geneesmiddelen, cosmetica, chemicaliën, drogisterij- en aanverwante artikelen.

De Touwbaan Buurtsuper

De Touwbaan Buurtsuper
Supermarkt

Sam's Animal World

Sam's Animal World
Kleinhandel (verkoop o.a. via internet en op bestelling/aanvraag) in dieren en (zelfvervaardigde) aanverwante benodigdheden.

Schreuders Glas

Schreuders Glas
Restaureren en vervaardigen van glas in lood panelen en verkoop van reinigingsproducten.

De Touwbaan Buurtsuper

De Touwbaan Buurtsuper
Supermarkt

CN Verhuur Grond- Weg en Waterbouw

Tabac & Gifts Wiesbrock

Tabac & Gifts Wiesbrock
Gifts, decoratie, souvenirs, wenskaarten, gasflessen, cadeau- en telefoonkaarten.

Torque Trading

Importeren en exporteren van onderdelen voor vrachtauto's en bussen. Onderdelen exporteren voor industriële machines. Importeren en exporteren van kleding

occasion center ambacht

In en verkoop automobielen en reparatie

Trefhorst Zeeland B.V.

Trefhorst Zeeland B.V.
Exploitatie van onroerend goed. Groothandel (daaronder inbegrepen im- en export) in food en non-food, alsmede olie, gas en aanverwanten producten.

Unipellet B.V.

De handel in, de in- en verkoop van, de import en export van en het verpakken casu quo ompakken van brandstof, in welke vorm dan ook, met name - doch niet uitsluitend - ten behoeve van kachels, haarden en andere installaties op het gebied van verwarming en verbranding.

Klein & Klassiek

Verkoop kinderkleding via thuisparty's.

Garage G. van Dijk

Garage G. van Dijk
Het autobedrijf en het schoorsteenvegersbedrijf

Autoschade Duru

Autoschade Duru
Garage annex autoplaatwerker; handel in gebruikte auto's

J. Slagboom Car Dealership

J. Slagboom Car Dealership
Straathandel in tweede hands auto's

Autobedrijf P. van de Woerd

Autobedrijf P. van de Woerd
Groothandel in auto's

Autobedrijf Schoonewil

Autobedrijf Schoonewil
Groot- en kleinhandel in 2e hands auto's

P.J. Hogerwerf Trading

P.J. Hogerwerf Trading
in- en verkoop en groothandel van auto's, boten, buitenboord-motoren, vervoersmiddelen en aanverwante artikelen in de ruimste zin des woords; Het optreden als freelance kapitein/schipper op de binnenvaart.

J. Bol Auto's

J. Bol Auto's
Detailhandel in gebruikte auto's

E.M. Trading

E.M. Trading
Import en export, groot- en detailhandel in, tevens verhuur van gebruikte auto's, motors en scooters, handelsonderneming .

PM-groenwerk

PM-groenwerk
Hoveniersbedrijf. Het wassen van voertuigen. Verkoop van autoschoonmaakproducten.

D.W. Auto's

D.W. Auto's
In- en verkoop van tweedehands personen- en bedrijfsauto's

Handelsonderneming J. van der Woerd

Handelsonderneming J. van der Woerd
Groot- en detailhandel in gebruikte auto's, caravans, fiets/bromfiets, motoren, boten en partijgoederen.

Bari

Bari
Autoschadeherstelbedrijf; bedrijfsmatig inkopen en verkopen van voertuigen

Garage AZA

Garage AZA
Garagebedrijf.

R&R Rijnmond

R&R Rijnmond
De tussenhandel in oud ijzer en pallets, dienstverlening ten behoeve van tuinaanleg en onderhoudswerkzaamheden, handel in tweedehands automobielen en tweewielers.

Albafish-Hellas

Albafish-Hellas
Groothandel in hengelsportartikelen.

Discom B.V.

Discom B.V.
De import en export van-, de inkoop en verkoop van-, de handel in-, de huur en verhuur van-, het (doen) ontwerpen en/of ontwikkelen van pro- dukten op industrieel en milieutechnisch ge- bied, waaronder met name begrepen zaken, pro- dukten en diensten op het gebied van (indus- triele) geluidwering in de meest ruime zin des woords en (milieu)technische installaties, -apparaten en -systemen; tevens is mede begre- pen het verlenen van service en/of assistentie met betrekking tot voormelde zaken, produkten en diensten, alles in de meest ruime zin des woords

Robot Service Benelux B.V.

Robot Service Benelux B.V.
De import en export van-, de assemblage en handel in machines, apparaten materialen en benodigdheden ten behoeve van het lassen en laswerkzaamheden, het verwerken en bewerken van metalen, hout en kunststoffen, (al dan niet) elektronische toestellen en besturings- toestellen ten behoeve van de industrie en andere takken van handel en nijverheid (groothandel)

Handelmij. 'Demeter Vet' B.V.

Handelmij. 'Demeter Vet' B.V.
Handel in oliën en vetten van dierlijke en plantaardige oorsprong; beheeractiviteiten.

Varenco Port Equipment B.V.

Varenco Port Equipment B.V.
Handel in technische installaties, zowel in binnen en buitenland

Ross. Group Holland L.T.T.

Ross. Group Holland L.T.T.
Groothandel en import en export van food en non food producten

BMC Staal B.V.

BMC Staal B.V.
De in- en verkoop van- de handel in-, de im- en export van staalprodukten; het voeren van agentschappen, het verstrekken van adviezen en het verrichten van managementdiensten. Beheer onroerend goed.

A.A. Demmers Technische Handelsonderneming

A.A. Demmers Technische Handelsonderneming
Groothandel in ijzerwaren

Valk Welding BV

Valk Welding BV
De import en export van-, de assemblage van- en de handel in machines, apparaten, materialen en benodigdheden ten behoeve van het lassen en laswerkzaamheden, het verwerken en bewerken van metalen, hout en kunststoffen, (al dan niet) electronische toestellen en besturingstoestel- len, ten behoeve van de industrie en andere takken van handel en nijverheid, tevens be- heermaatschappij

Belladom B.V.

Belladom B.V.
De groothandel, daaronder begrepen de import, export en commissiehandel in gebruiks- en ver- bruiksartikelen in het bijzonder voedingsmidde- len

M. Bindt Beheer B.V.

M. Bindt Beheer B.V.
Holding. De im- en export van lasbenodigdheden.

Wabi Oliën B.V.

Wabi Oliën B.V.
Agentuur in oliën, vetten en oliezaden tevens de im- en export

Gitin B.V.

Gitin B.V.
De handel in alsmede de import en export van chemische produkten, aardolie en aanverwante produkten voor rekening van derden beheeractiviteiten

Integrallight B.V.

Integrallight B.V.
Onderneming gespecialiseerd in LED verlichting, technologie, consultancy, ontwikkeling, begeleiding en realisatie van electronica, armaturen en projekten met/en voor LED toepassing; deelnemen in andere ondernemingen.

DAM Timmer&Onderhoudsbedrijf

DAM Timmer&Onderhoudsbedrijf
Het uitvoeren van timmer- en onderhoudswerkzaamheden, machinale houtbewerking, ramen, deuren en kozijnen, groot- en detailhandel in nieuwe en gebruikte goederen. Het plaatsen van glas; Het in- en verhuren van zelfstandigen.

Mlsales

Mlsales
MLSALES voor verkoop van technische goederen en onderdelen.

Gitin B.V.

Gitin B.V.
De handel in, alsmede de import en export van chemische producten, aardolie en aanverwante producten voor rekening van derden; houdster- en financieringsdoel

Bizzy4U B.V.

Bizzy4U B.V.
Het handelen in, im- en exporteren van, alsmede het bewerken van technische producten; het verrichten van productie- en logistieke werkzaamheden voor de Agur Groep

Rockford Mills B.V.

Rockford Mills B.V.
Ine en verkoop, detail- en groothandel en im- en export van kleding en aanverwante artikkelen ontwerpen en ontwikkelen van kleding en aanverwante artikelen, consultancy- en brandadviezen voor bedrijven, importeren ongeregelde goederen

T. Krijgsman Machinehandel

T. Krijgsman Machinehandel
In- en verkoop van industriële machines. Onder de handelsnaam Freeton Maritime wordt uitgeoefend: de bouw van maritieme constructies.

MBC Group B.V.

MBC Group B.V.

Ronald de Witte

Ronald de Witte
Klussen- (niet-bouwkundige aard), montage- en onderhoudsbedrijf gericht op de burgerlijke en utiliteitsbouw alsmede het bemiddelen tussen bedrijven bij de aan- en verkoop van hengelsportartikelen. Fotografie.

Wilcon Security bv

Wilcon Security bv
De groot- en kleinhandel in en de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties, alsmede audio- en video apparatuur.

Led & Led B.V.

Led & Led B.V.
De (groot-) handel in producten ten behoeve van ( alternatieve ook wel groene) energie ( zoals zon, wind, water en aardwarmte en soortgelijke energiebronnen, zomede de (groot- ) handel in producten ten behoeve van de groen/ecologische sectoren alsmede de import en export van alle verwante producten en/of diensten.

Van Leeuwen Accountancy & Advies

Van Leeuwen Accountancy & Advies
Handel in Edelmetalen

Megavit B.V.

Megavit B.V.
De groothandel (Im-en export) in geregelde en ongeregelde goederen.

NashPharma

NashPharma
De (internet) verkoop, groothandel en detailhandel in voedingssupplementen.

Rentacs Holding B.V.

Rentacs Holding B.V.
Bestrijding van legionella in (drink)waterleidingen; verhuur van reinigingsmachines; verkoop, verhuur van producten ter voorkoming van legionellabesmetting.

Finitro

Finitro
De ontwikkeling van voedingssupplementen, de import en export van voedingssupplementen.

Lowland Trading B.V.

Lowland Trading B.V.
Groothandel in consumentenartikelen.

Riens Optiek Alblasserdam B.V.

Riens Optiek Alblasserdam B.V.
Beheer vermogen

Bouw- en Onderhoudsbedrijf A.G. Slagboom

Bouw- en Onderhoudsbedrijf A.G. Slagboom
Ambulante handel in noten, zuidvruchten, honing en reformartikelen

Fa. Goedegebuur & Spoel

Fa. Goedegebuur & Spoel
Ambulante handel in tabaksartikelen. Verkoop via internet van tabaksproducten en rokersbenodigdheden.

Verhaar Slijpservice

Verhaar Slijpservice
Slijpen en leveren van gereedschappen en benodigdheden voor slagerij, bedrijfskeuken en kapsalon alsmede reparatie en detailhandel in biljartkeus en toebehoren

Benzinestation "De Noord"

Benzinestation "De Noord"
Benzinestation

J. P. V.d. Rhee V.o.f.

J. P. V.d. Rhee V.o.f.
Ambulante handel in aardappelen, groenten en fruit

F. van den Burger

F. van den Burger
Algemene ambulante handel in tabaksartikelen

Gort Beheer B.V.

Gort Beheer B.V.
Het beleggen van vermogen in onroerende goederen, effecten, hypothecaire schuldvorderingen en andere vermogenswaarden, het verlenen van diensten, alsmede het verrichten van alle overige handelingen op financieel en economisch gebied. Hieronder is mede begrepen het deelnemen in en de direktie voeren over andere ondernemingen.

Maarten Maritiem

Maarten Maritiem
Markthandel in brood, koek en banket alsmede het verrichten van activiteiten voor vervoer over water.

Atelier Fourni

Atelier Fourni
Vermaken van kleding, maatkleding maken, educatie, ontwerpen van kleding Het geven van workshops op het gebied van bloemschikken, woningdecoratie en cadeau- artikelen. Home, garden en interieur advies.

Berbers Optical Network Service B.V.

Berbers Optical Network Service B.V.
Adviseren en begeleiden bij de montage van glasvezel netwerken t.b.v. data- en tele- communicatie plus het meten en maken van kwaliteitsrapportages van deze netwerken. Importeren, inkopen, exporteren en verkopen van roerende goederen en materialen

De Vloerenier

De Vloerenier
Onderhoudswerkzaamheden aan huizen en gebouwen. Verkoop van houten vloeren en aanverwanten.

Prins, Uw Groentenman

Prins, Uw Groentenman
Ambulante handel in aardappelen, groenten en fruit, levering bedrijven werk fruit..

De Hoek levensmiddelen

De Hoek levensmiddelen
Supermarkt (hieronder inbegrepen im- en export).

Zinvol Gesprek

Zinvol Gesprek
Begeleiding en ondersteuning bij zingevingskwesties en levensvragen. Uitvaartbegeleiding

GS mode & design

GS mode & design
Detailhandel vanuit huis in kleding en accessoires, alsmede woninginrichtingsadvies

Juwelz & Gifts

Juwelz & Gifts
Het maken en verkopen van zelfgemaakte banket en(cadeau)artikelen zoals sieraden, tassen, baby uitzet via een eigen webwinkel en braderieën

Exclusief by Monica

Exclusief by Monica
Verkoop van textiel en kleding door party,s aan huis

Opelcentrale Alblasserdam B.V.

De uitoefening van het garagebedrijf, daaronder begrepen de internationale handel en nationale handel in- en reparatie, revisie, leasing en verhuur van motorvoertuigen en accessoires. Exploitatie wasstraat.

De Vreugd Transport V.O.F.

De Vreugd Transport V.O.F.
Transportonderneming alsmede het doen van kleintransport alsmede de in- en verkoop en verhuur van zeecontainers tevens het verrichten van administratieve en transport verwante dien- sten één en ander in de meest ruime zin

Handelsonderneming Embrechts B.V.

Handelsonderneming Embrechts B.V.
Groot- en kleinhandel in nieuwe en gebruikte auto's en motoren.

Autobedrijf S & D Spies

Autobedrijf S & D Spies
Groot- en detailhandel in gebruikte auto's.

GeBo Technisch Servicebedrijf

GeBo Technisch Servicebedrijf
Dienstverlening op het gebied van (bedrijfs) autotechniek, bouw-, meganische- en elektrotechniek, grond-, weg- en waterbouw. Het geven van instructies op brandweer en hulpverleningsgebied.

Onderhouds- en reparatiebedrijf L. van der Waal

Metaalbewerking. Inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte tuin- en parkmachines, en land- en tuinbouwmachines. Verkoop en reparatie van tuin-, park-, grondverzet- en bouwmachines.

4Promotion

Webwinkel in reclameuitingen voor binnen en buitengebruik. Het verfraaien van o.a. tuinschuttingen. Alles voor in een tuin als aankleding. Autohandel

Handelsonderneming Spies B.V.

Markt- en straathandel in auto's en oud ijzer en metalen

Caravan Mover Shop Alblasserdam

Montage van caravan accessoires. Montage van elektrische installaties. Keurmeester van elektrische gereedschappen. Loodgieters werkzaamheden.

SWR Autos

Handel in- en verkoop van tweedehands auto's.

Ada Auto's

Auto's inkopen en verkopen en onderhoud. Klusbedrijf.

Forcev Bv

Forcev Bv
Het voor korte termijn verhuren van personenauto's en lichte bedrijfsauto's alsmede de handel in en reparatie van personenauto's en lichte bedrijfsauto's.

Usta Cars

De kleinhandel in tweedehands auto's.

Smaal Trade International

Groothandel (waaronder de Import) in en verkoop via internet van klein motorisch materieel.

Force Of Nature Ev Bv

Force Of Nature Ev Bv
Verhuur van personenauto's en lichte bedrijfsauto's. Handel in en reparatie van personenauto's.

Added Value Electronics (Ave)

De distributie van electronica onderdelen alsmede de in- en uitvoer van, de handel in, electrische en electronische artikelen

Internationale Handelmaatschappij "Demeter" B.v.

Internationale Handelmaatschappij "Demeter" B.v.
Groothandel in ruwe plantaardige en dierlijke oliën en vetten en oliehoudende grondstoffen. De handel in, alsmede opslag van veevoeder en veevoedergrondstoffen, meststoffen, dierlijke en plantaardige vetten en eiwitten en andere agrarische producten.

Greenmerce Proteins B.V.

Bewerken veevoedergrondstoffen

Candol Nederland

Groothandel in sfeerverlichting, olielampen etc., leveren van olie ten behoeve van olie- lampen naar de gehele gastronomie alsmede de groothandel in tafellinnen

A&C Computers

A&C Computers
Groot- en detailhandel in en onderhoud van automatiseringsproducten zowel hardware als software en electronica componenten, verkoop en verhuur van presentatiemiddelen, zoals bijvoorbeeld beamers en presentatieschermen

Merinox B.V.

De im- en export van- en het verwerven van agenturen, de verkoop van roestvrij stalen pijp, buis, flenzen en fittingen, in de meest uitgebreide zin des woords

AVE Holding B.V.

Holding doel alsmede de distributie van electronicaonderdelen alsmede de in- en uitvoer van, de handel in electrische- en electronische artikelen, alsmede het verrichten van alle overige handelingen op commercieel, industrieel en financieel gebied

Garcia Outlets B.V.

De handel, in het bijzonder de groothandel, in dames- en herenkleding (jeans) en aan- verwante goederen, alsmede de im- en export en het vervoer daarvan

Houthandel Roosendaal

Het uitvoeren van verbouwingen in huis zoals het plaatsen van keukens, badkamers etc. Verkoop van hout, tuinhout en houten meubelen (detail- en groothandel).

A&C Presentations B.v.

A&C Presentations B.v.
Het vertegenwoordigen, adviseren, inkopen, verkopen, produceren, installeren en verlenen van diensten en presentatie-, communicatie- en informatiemiddelen en al hetgeen daarmede verband houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn

Handelsonderneming ADV

Groothandel in gebruiksklare hijs- en sjorge- reedschappen alsmede het repareren, testen en certificeren hiervan

Oegehoek B.V.

Oegehoek B.V.

René van Wijk Fire & Safety Services

René van Wijk Fire & Safety Services
Brandwacht, veiligheidsdiensten en beveiliging. In- en verkoop verzamelmateriaal. In- en verkoop blusmiddelen en onderhoud blusmiddelen.

Verloop Handelsonderneming B.V.

Beheren van deelnemingen (algemene beheerdoelstelling). De groothandel in roerende zaken, waaronder tevens begrepen im- en export.

Van Groene Huize

Groothandel in interieurbeplanting en tevens verzorging hiervan

GWD Development Europe B.V.

Het verkopen en installeren van scheidings- wanden en brandwerende deuren, projectontwikkeling, begeleiding van renovatieprojecten en in project voorbereiding

Breevaart LED Techniek

Groothandel in LED-verlichting

T.A.S.D. B.V.

Beheeractiviteiten. Verzorgen administratie. Handelsbemiddeling in voedingsmiddelen (met name fruit).

JDJ Houtimport

Vloerleggersbedrijf en timmerbedrijf. Importeren van hout, houthandel.

ComPlaza

Verkoop van GSM accessoires via internet, groot- en detailhandel in GSM toestellen en accessoires, verkoop van computer systemen en onderdelen en de assemblage daarvan, tevens detailhandel in autostyling en performance onderdelen.