Koop lokaal!

Het zijn bijzondere tijden en veel bedrijven hebben het extra moeilijk... Help elkaar door lokaal in te kopen. Bekijk de aanbestedingen van onze gemeente of zoek een specifiek bedrijf.

Alle horecagelegenheden in ons Damdorp op een rij. Gezelligheid, lunch, afhaal of gewoon lekker een hapje en een drankje! 🍻

Wil je meer bewegen en zoek je een sportvereniging? In ons dorp hebben we een heel breed aanbod. In het gras of in het water? Binnen en buiten, met of zonder bal. Ga lekker sporten, bewegen is gezond! 💪⚽🥊🏃‍♀️

Zaken doen met lokale ondernemers in Alblasserdam

Deze omgeving is tot stand gebracht vanuit de behoefte van lokale overheden in de gemeente Alblasserdam en de ondernemers die er gevestigd zijn. De doelstelling is het versterken van de lokale economie, door aanbestedingen te matchen met de ondernemingen en door de ondernemingen vindbaar te maken voor consumenten en andere bedrijven.
alblasserdam-logo-1053-637290280810000000

Onlangs opgericht bedrijven in Alblasserdam

Deze 2 bedrijven zijn onlangs opgericht. Veel succes met het nieuwe bedrijf!

Moesy Klusbedrijf

The House of Slick

De verjaardag van bedrijven in Alblasserdam

Er zijn vandaag 7 bedrijven jarig! Iedereen van harte gefeliciteerd en natuurlijk wensen we je nog vele jaren vol succes toe!

10 jaar oud

Zon&Zo Duurzame Oplossingen - Nederland BV

Zon&Zo Duurzame Oplossingen - Nederland BV
Het voor gemeenschappelijke rekening bemiddelen bij verkoop van duurzame oplossingen in energiebesparing en voorts al hetgeen tot het vorenstaande behoort, daarmede verband houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn.

5 jaar oud

JRO dienstverlening

Het verrichten van marketing en commerciële activiteiten. Groenvoorziening.

4 jaar oud

Concept for you

Grafische vormgeving.

8 jaar oud

C.M. Siereveld

Het verrichten van werkzaamheden op het gebied van commerciële dienstverlening en werkvoorbereiding.