Koop lokaal!

Het zijn bijzondere tijden en veel bedrijven hebben het extra moeilijk... Help elkaar door lokaal in te kopen. Bekijk de aanbestedingen van onze gemeente of zoek een specifiek bedrijf.

Sinds de lockdown hebben heel veel organisaties in Alblasserdam hun deuren moeten sluiten. Gelukkig kunnen de meeste weer (gedeeltelijk) open.

1 Juni 12.00 uur: restaurants, cafés en terrassen mogen open! Bekijk alle horeca in ons dorp en reserveer alvast je plek!

Wil je meer bewegen en zoek je een sportvereniging? In ons dorp hebben we een heel breed aanbod. In het gras of in het water? Binnen en buiten, met of zonder bal. Ga lekker sporten, bewegen is gezond! 💪

Zaken doen met lokale ondernemers in Alblasserdam

Deze omgeving is tot stand gebracht vanuit de behoefte van lokale overheden in de gemeente Alblasserdam en de ondernemers die er gevestigd zijn. De doelstelling is het versterken van de lokale economie, door aanbestedingen te matchen met de ondernemingen en door de ondernemingen vindbaar te maken voor consumenten en andere bedrijven.
alblasserdam-logo-1053-637290280810000000

Onlangs opgericht bedrijven in Alblasserdam

Deze 2 bedrijven zijn onlangs opgericht. Veel succes met het nieuwe bedrijf!

Moesy Klusbedrijf

The House of Slick

De verjaardag van bedrijven in Alblasserdam

Er zijn vandaag 6 bedrijven jarig! Iedereen van harte gefeliciteerd en natuurlijk wensen we je nog vele jaren vol succes toe!

6 jaar oud

C.M. Siereveld

Het verrichten van werkzaamheden op het gebied van commerciële dienstverlening en werkvoorbereiding.

3 jaar oud

JRO dienstverlening

Het verrichten van marketing en commerciële activiteiten. Groenvoorziening.

2 jaar oud

Concept for you

Grafische vormgeving.

17 jaar oud

Vereniging van eigenaars gebouw Katendrechtse Lagedijk 433ab te Rotterdam