Zaken doen als lokale ondernemer met de gemeente

De gemeente moet volgens wet- en regelgeving leveringen, diensten en werken aanbesteden. Van inkoop kantoorartikelen en inhuur van adviseurs tot en met de aanleg van wegen en onderhoud van de buitenruimte. Omdat de gemeente de lokale economie wil stimuleren, houdt zij daar waar de regels het toelaten rekening mee in haar aanbestedingsbeleid.

Bijzondere organisaties in Alblasserdam

Zomaar 3 toporganisaties in de categoriën overige belangenbehartiging en groothandel in groenten en fruit

Stichting Rivas Zorggroep

Rivas beweegt zich dagelijks op de dynamische zorgmarkt met verschillende soorten zorg en biedt ziekenhuiszorg, woonzorg, verpleeghuiszorg, thuiszorg, huren met zorg, revalidatie, jeugdgezondheidszorg en cursussen en activiteiten.

Continu Kantoor

Bestel je kantoorartikelen, kantoorinrichting, kantoorapparatuur en facilitaire artikelen gemakkelijk online. Ruim 18.000 kantoorartikelen uit voorraad geleverd. Uitstekend advies en persoonlijke aandacht. In de regio Rotterdam kunnen we je volledige kantoorhuishouding makkelijk en efficiƫnt voor je regelen.

Staay Export B.V.

Staay Export B.V. focust op de Oost- en Zuid-Europese markt.

Nieuwe bedrijven in Alblasserdam

Dit zijn 3 nieuwe bedrijven in Alblasserdam. Welkom en we wensen jullie heel veel succes!

Custom Car Service

Artiflex Tilburg B.V.

KM Miracle B.V.

De verjaardag van bedrijven in Alblasserdam

Er zijn vandaag 3 bedrijven jarig! Iedereen van harte gefeliciteerd en natuurlijk wensen we je nog vele jaren vol succes toe!

9 jaar oud

Van der Rhee vastgoedonderhoud en beheer

Van der Rhee vastgoedonderhoud en beheer
Beheren voorkomend onderhoud aan vastgoed, uitvoeren en/of begeleiden en het geven van onderhoudsadviezen

5 jaar oud

SEVENTH Media

Adviseren op het gebied van E-Business, het ontwerpen en implementeren van websites. Advisering en uitvoering op het gebied op het van online/offline-marketing.

12 jaar oud

Stichting Digikeur

Zaken doen met lokale ondernemers in Alblasserdam

Deze omgeving is tot stand gebracht vanuit de behoefte van lokale overheden in de gemeente Alblasserdam en de ondernemers die er gevestigd zijn. De doelstelling is het versterken van de lokale economie, door aanbestedingen te matchen met de ondernemingen en door de ondernemingen vindbaar te maken voor consumenten en andere bedrijven.