Zaken doen als lokale ondernemer met de gemeente

De gemeente moet volgens wet- en regelgeving leveringen, diensten en werken aanbesteden. Van inkoop kantoorartikelen en inhuur van adviseurs tot en met de aanleg van wegen en onderhoud van de buitenruimte. Omdat de gemeente de lokale economie wil stimuleren, houdt zij daar waar de regels het toelaten rekening mee in haar aanbestedingsbeleid.

Bijzondere organisaties in Alblasserdam

Zomaar 3 toporganisaties in de categoriën algemene metaalbewerking, ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies en handelsbemiddeling in machines, technische benodigdheden, schepen en vliegtuigen

Metalura B.V.

Toonaangevende NL fabrikant en leverancier van ✓ Balkonbeglazing ✓ Terrasbeglazing ✓ Tuinkamers ✓ Windschermen. Geniet 365 dagen van het buitenleven!

Remy Barnhoorn Design

REMY.BARNHOORN.design is een creatief consultancy en ontwerp bureau, gevestigd in Alblasserdam, dat alle belevingsmomenten van jouw merk ontwerpt. Voorbeelden hiervan zijn merkstrategie, visuele identiteit, architectuur, interieur ontwerp, grafisch ontwerp en alles wat nog meer nodig is om de perfecte beleving te creëren.

I.M.E. International Maritime Equipments

I.M.E is an international supplier of maritime equipments and Dyneema Specialist based in The Netherlands, nearby one of the biggest ports of the world: Rotterdam.

Nieuwe bedrijven in Alblasserdam

Dit zijn de 3 nieuwste bedrijven in Alblasserdam. Welkom en we wensen jullie heel veel succes!

Moesy Klusbedrijf

Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw

The House of Slick

Interieur- en ruimtelijk ontwerp

mijnspeelwinkel.nl

De verjaardag van bedrijven in Alblasserdam

Er zijn vandaag 3 bedrijven jarig! Iedereen van harte gefeliciteerd en natuurlijk wensen we je nog vele jaren vol succes toe!

25 jaar oud

T.T.R. Euroworks B.V.

Groothandel in machines voor de grafische industrie

6 jaar oud

Bakkerij van der Waal B.V.

Winkels in brood en banket

17 jaar oud

Stichting Cultureel Centrum Papendrecht

Dienstverlening voor uitvoerende kunst

Zaken doen met lokale ondernemers in Alblasserdam

Deze omgeving is tot stand gebracht vanuit de behoefte van lokale overheden in de gemeente Alblasserdam en de ondernemers die er gevestigd zijn. De doelstelling is het versterken van de lokale economie, door aanbestedingen te matchen met de ondernemingen en door de ondernemingen vindbaar te maken voor consumenten en andere bedrijven.