Zaken doen als lokale ondernemer met de gemeente

De gemeente moet volgens wet- en regelgeving leveringen, diensten en werken aanbesteden. Van inkoop kantoorartikelen en inhuur van adviseurs tot en met de aanleg van wegen en onderhoud van de buitenruimte. Omdat de gemeente de lokale economie wil stimuleren, houdt zij daar waar de regels het toelaten rekening mee in haar aanbestedingsbeleid.

Bijzondere organisaties in Alblasserdam

Zomaar 3 toporganisaties in de categoriën financiële holdings, winkels in artikelen voor woninginrichting algemeen assortiment en ontwikkelen, produceren en uitgeven van software

Sissl

Wij zijn Sissl en wij hebben hart voor de zaak. De visie van Sissl is “de toekomstbestendige marketing-totaaloplossing bieden die binnen de unieke bedrijfsvoering van haar partners past.”

Van der Elst Hoveniersbedrijf

Van der Elst is uw vakkundige hovenier! Wij zijn de hovenier in Alblasserdam en omgeving. Wij brengen uw droomtuin tot leven! Van der Elst Hoveniers.

eformity

Met het template management systeem van eformity beheer je eenvoudig al je Office sjablonen en tekstblokken in je eigen Office of SharePoint-omgeving.

Nieuwe bedrijven in Alblasserdam

Dit zijn de 3 nieuwste bedrijven in Alblasserdam. Welkom en we wensen jullie heel veel succes!

Moesy Klusbedrijf

The House of Slick

mijnspeelwinkel.nl

Webshop in speelgoed

De verjaardag van bedrijven in Alblasserdam

Er zijn vandaag 5 bedrijven jarig! Iedereen van harte gefeliciteerd en natuurlijk wensen we je nog vele jaren vol succes toe!

7 jaar oud

Grecolive

Grecolive
Detailhandel (daaronder begrepen de import), verkoop via internet en vanuit huis, in (Griekse) olijfolie.

34 jaar oud

J. Rothuizen Beheer B.V.

J. Rothuizen Beheer B.V.
Beheer van eigen vermogen.

12 jaar oud

ITM Klus- en Onderhoudsbedrijf

ITM Klus- en Onderhoudsbedrijf
Klus- en onderhoudsbedrijf

Zaken doen met lokale ondernemers in Alblasserdam

Deze omgeving is tot stand gebracht vanuit de behoefte van lokale overheden in de gemeente Alblasserdam en de ondernemers die er gevestigd zijn. De doelstelling is het versterken van de lokale economie, door aanbestedingen te matchen met de ondernemingen en door de ondernemingen vindbaar te maken voor consumenten en andere bedrijven.