Zaken doen als lokale ondernemer met de gemeente

De gemeente moet volgens wet- en regelgeving leveringen, diensten en werken aanbesteden. Van inkoop kantoorartikelen en inhuur van adviseurs tot en met de aanleg van wegen en onderhoud van de buitenruimte. Omdat de gemeente de lokale economie wil stimuleren, houdt zij daar waar de regels het toelaten rekening mee in haar aanbestedingsbeleid.

Bijzondere organisaties in Alblasserdam

Zomaar 3 toporganisaties in de categoriën overige administratiekantoren, groothandel in was-, poets- en reinigingsmiddelen en winkels in ijzerwaren en gereedschappen

Verwoert Online Advertising

Als Freelance Google AdWords Specialist met 10 jaar Google AdWords ervaring help ik je het maximale rendement uit je Google AdWords account te halen!

EMD B.V.

Schoonmaakbedrijf Alblasserdam en Zuid-Holland | Bekijk onze website voor meer informatie!

HORNBACH

Alle adres- en contactgegevens en openingstijden van HORNBACH Alblasserdam. Benieuwd wat je nog meer kunt verwachten in jouw vestiging? Je leest het hier.

Nieuwe bedrijven in Alblasserdam

Dit zijn de 3 nieuwste bedrijven in Alblasserdam. Welkom en we wensen jullie heel veel succes!

Moesy Klusbedrijf

The House of Slick

mijnspeelwinkel.nl

Webshop in speelgoed

De verjaardag van bedrijven in Alblasserdam

Er zijn vandaag 2 bedrijven jarig! Iedereen van harte gefeliciteerd en natuurlijk wensen we je nog vele jaren vol succes toe!

1 jaar oud

LoveLife by Eline

Lovelife by Eline
Het geven van yoga groeps- en privélessen en overige activiteiten die verband houden met yoga en meditatie.

12 jaar oud

F.J.H. Vierboom Onderwijskundig bureau

Het ontwerpen en ontwikkelen van cursus- materiaal.

Zaken doen met lokale ondernemers in Alblasserdam

Deze omgeving is tot stand gebracht vanuit de behoefte van lokale overheden in de gemeente Alblasserdam en de ondernemers die er gevestigd zijn. De doelstelling is het versterken van de lokale economie, door aanbestedingen te matchen met de ondernemingen en door de ondernemingen vindbaar te maken voor consumenten en andere bedrijven.