Bijzondere organisaties in Alblasserdam

Zomaar 3 toporganisaties in de categoriën groothandel in meet- en regelapparaten, groothandel in groenten en fruit en boekhoudkantoren 

MAAT Transport

Exceptioneel transport volledig verzorgd door MAAT Transport. ✓Betrouwbaar ✓Opgeleide en kundige chauffeurs ✓Innovatief transport ✓Lees het hier!

Staay Export B.V.

Staay Export B.V. focust op de Oost- en Zuid-Europese markt.

Administratiekantoor H. den Boer

Voor uw administratie / boekhouding / belastingadvies en aangifte regio Alblasserdam Administratiekantoor H den Boer, Boekhouder Alblasserdam Nieuw-Lekkerland Papendrecht Ridderkerk

Nieuwe bedrijven in Alblasserdam

Dit zijn 3 nieuwe bedrijven in Alblasserdam. Welkom en we wensen jullie heel veel succes!

Willaerts Holding B.V.

Willaerts Holding B.V.

HAK B.V.

HAK B.V.
Het aan- en verkopen van roerende zaken, de im- en export van roerende zaken alsmede de verhuur van roerende zaken. Aan- en verkoop van vervoermiddelen (personenauto's), machines (voor (land)bouw) alsmede verhuur daarvan. In- en verkoop van ferro en non-ferro. Opkopen van inventarissen/magazijnen met alle bijkomende werkzaamheden. Opkopen en demonteren machines.

Learn2Observe

Docent Beveiliging. Sportcoördinator.

De verjaardag van bedrijven in Alblasserdam

Er zijn vandaag 6 bedrijven jarig! Iedereen van harte gefeliciteerd en natuurlijk wensen we je nog vele jaren vol succes toe!

10 jaar oud

Barendrecht Trading B.V.

Barendrecht Trading B.V.
Het hebben en houden van deelnemingen in andere vennootschappen

5 jaar oud

JKDienstverlening

Betontimmerwerken in de civiele betonbouw en woningbouw. Diverse timmerwerken/renovatie Deskundige Leidinggevende bij Projecten (DLP)

2 jaar oud

Stichting Henkmir

Zaken doen met lokale ondernemers in Alblasserdam

Deze omgeving is tot stand gebracht vanuit de behoefte van lokale overheden in de gemeente Alblasserdam en de ondernemers die er gevestigd zijn. De doelstelling is het versterken van de lokale economie, door aanbestedingen te matchen met de ondernemingen en door de ondernemingen vindbaar te maken voor consumenten en andere bedrijven.