Jan Korteland Car Boat Service B.V.

Handel in en reparatie van personenauto's en lichte bedrijfsauto’s , Winkels in watersportartikelen, Verhuur van sport- en recreatieartikelen

Het exploiteren van een garagebedrijf in al haar facetten, tevens de handel in watersport- artikelen. Verhuur van boten.

Jan Korteland Auto-Bootservice B.V. is een modern en servicegericht bedrijf waar u als watersporter aan het juiste adres bent. Met ruim 40 jaar ervaring en kennis kunt u rekenen op een betrouwbaar advies van onze vakmensen. Bij ons staat zorgeloos vaarplezier voor de klant hoog in het vaandel. Gelegen in Alblasserdam is Jan Korteland Auto-Bootservice B.V. omgeven door een waterrijk gebied. Of het nu gaat om rustig varen op landelijke rivieren als De Alblas, De Graafstroom en De Waal of snelvaren en watersporten op rivieren als De Noord, De Lek en De Merwede. Hierdoor zijn wij in staat om u als klant een veelzijdige keuze aan boten en buitenboordmotoren aan te bieden die voor elke klant wat wils bieden. Wij hebben altijd een ruim assortiment zowel nieuwe als gebruikte boten en buitenboordmotoren in voorraad. Naast het watersportbedrijf hebben wij sinds onze oprichting in 1972 een universeel auto servicebedrijf waar wij alle denkbare reparaties, onderhoud en APK keuringen verzorgen. Tevens is er een verkoopafdeling voor gebruikte auto's en hebben we ruim assortiment gebruikte auto's in diverse prijsklassen in voorraad. Naast de gebruikte auto's zijn wij ook in staat om op bestelling nieuwe auto's te leveren.

Contact opnemen

Stuur een bericht aan Jan Korteland Auto-Bootservice B.V.

Uw bericht is verstuurd

Jan Korteland Auto-Bootservice B.V.

 • Polderstraat 9
  2952AK Alblasserdam
 • +31 78 691 4897
 • info@jankorteland.nl
 • www.jankorteland.nl
 • Besloten vennootschap (B.V.)
 • 7 werknemers
 • Kvk: 24395985
  SBI: 45112,47642,77210
  BTW: NL815993948B01
  RSIN: 815993948